Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

#8526 Re: Tarkkoja profetioita

10.04.2013 08:17

#8524: Sofia - Tarkkoja profetioita

Ilman muuta toteutuu, nimenomaan lähiaikoina. Epäilisin, että todennäköisyys on 78,3465%, että tapahtuvat seuraavien viikkojen aikana. Muista myös, että lisäämällä uskovaisten pastilleja shampooseen, saat hiuksesi jopa 42,557% kiiltävimmiksi.


Vieras

#8527 Re: Höpö

10.04.2013 08:18


Vieras

#8528 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

10.04.2013 08:20

#8512: Hilma - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Sananl. 8:17. Sillä jokainen pyytävä saa ja jokainen etsijä löytää, ja jokaiselle, joka kolkuttaa, avataan.

 

Kyllä sinä sen löydät vielä, se on Sanassa sinulle luvattu itsemme Herran ja Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Sofia

#8529 Re: Re: Tarkkoja profetioita

10.04.2013 08:20

Surullinen

#8530 Uskomatonta

10.04.2013 08:21

Uskomatonta, että näin moni ihminen Suomessa on juuttunut arvoihin, jotka eivät enää kuulu nykypäivään. Suomi on tunnettu tasa-arvoisuudestaan, jos tasa-arvon tulee toteutua naisen ja miehen välillä vaikka he ovatkin erilaisia, miksei myös muiden erilaisten (lue: normaalien) ihmisten välillä.

Vieras

#8531 Re: Re: Re: Tarkkoja profetioita

10.04.2013 08:24

#8529: Sofia - Re: Re: Tarkkoja profetioita

Jouko Pihon vastaus siihen, ketkä ovat "homopropagandan" takana:

"He ovat niitä, jotka puhuvat Uuden maailmanjärjestyksen puolesta. He ovat niitä, joilla on todellinen valta kaikkien hallitusten yli, mukaan lukien USA. He ovat maailman todellinen valta, mitä ei siis ole eri valtioiden hallituksilla."

Ei tarvinne kommentoida..

Homot kerää valheella nimiä kansalais aloitteeseen.

#8532 Re: Re: Re: Hienoa! Tasa arvolla valehdellaan.

10.04.2013 08:30

#8495: - Re: Re: Hienoa!

Kansalais aloitteeseen on haalittu nimiä valheella. Pelkästään tasa-arvon nimissä kerättyjä. Jättivät kertomatta että samassa aloitteessa ollaan homoille antamassa adoptio oikeus lapsiin.

Vedin nimeni pois.

 


Vieras

#8533 Re: Re: Re: Re: Tarkkoja profetioita

10.04.2013 08:30

#8531: - Re: Re: Re: Tarkkoja profetioita

Piho summaa profetiansa hienosti tavalla, joka vakuuttaa viimeisenkin epäilevän Tuomon:

 

"No, ehkä tämä riittää. Asiaan perehtymättömät eivät ymmärrä tästä mitään, mutta asioita tutkineet tietävät tarkalleen, mistä minä kirjoitan. Tässäkin suhteessa Suomi jakautuu kahtia."


Vieras

#8534 Re: Uskomatonta. TASA ARVO ON JO.

10.04.2013 08:31

#8530: Surullinen - Uskomatonta

ÄLÄ VALEHTELE JA PELLEILE TASA-ARVO SANALLA.

HOMOUS JA TASA-ARVO EIVÄT KUULU YHTEEN.


Vieras

#8535 Re: Re: Uskomatonta. TASA ARVO ON JO.

10.04.2013 08:33

#8534: - Re: Uskomatonta. TASA ARVO ON JO.

Jos näin on, niin sittenhän olet toki sitä, mieltä että tasa-arvo ja kristillinen avioliittokaan eivät kuulu yhteen. Luepa aikaisemmat viestini.


Vieras

#8536 Re: Re: Re: Re: Hienoa! Tasa arvolla valehdellaan.

10.04.2013 08:34

#8532: Homot kerää valheella nimiä kansalais aloitteeseen. - Re: Re: Re: Hienoa! Tasa arvolla valehdellaan.

Aivan täydellinen valehtelija tai vaihtoehtoisesti täydellinen tollo.

Haastan sinut nyt seisomaan sanojesi takana ja ilmoittamaan nimesi. Kansalaisaloitteen eduskunnalle antamisen jälkeen nimilistat tulevat julkisiksi. Väitteesi voidaan tarkastaa. Vaihtoehtoisesti voit nyt heti ottaa yhteyttä kansalaisaloitteen kampanjaväkeen ja kysyä heiltä, onko nimesi poistaminen mahdollista. Sen jälkeen sinä otat käydystä kirjeenvaihdosta kuvankaappaukset ja lähetät ne tähän ketjuun.

Edelleen myös odottelen yksityiskohtaista kuvaustasi allekirjoitushetkestä. Missä, miten, kuka pyysi? Mitä kirjoitit? Aiemmin olet kertonut, että laitoit pelkän allekirjoituksen. Tämän muuten kerroit viestissä, jonka päädyit pikaisesti poistamaan, mutta harmillisesti olin jo ehtinyt siteerata sinua.

Kerropa nyt minulle omin sanoin, että miten on mahdollista kerätä kansalaisaloitteeseen kannattajakortteja

a) kertomalla, että kyseessä on adressi (ei ole, vaan kansalaisaloite)

b) pelkällä nimikirjoituksella (ei ole, sillä kansalaisaloitteen kannattamiseen vaaditaan henkilötiedot/pankkitunnukset)

c) keksimällä nimiä ihmisiltä, joita ei ole olemassa (ei ole, sillä oikeusministeriö tarkistaa listojen paikkansapitävyyden).

 

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

10.04.2013 08:38


Jeesuksen oma

#8538

10.04.2013 08:40

Lukekaa nämä jakeet Sanasta, niin ymmärrätte, miksi avioliitto on pyhä sakramentti:

Markuksen evankeliumi:
7:22 aviorikokset, ahneus, häijyys, petollisuus, irstaus, pahansuonti, jumalanpilkka, ylpeys, mielettömyys.

Roomalaiskirje:
13:13 Vaeltakaamme säädyllisesti, niinkuin päivällä, ei mässäyksissä ja juomingeissa, ei haureudessa ja irstaudessa, ei riidassa ja kateudessa,

Roomalaiskirje:
1:32 jotka, vaikka tuntevat Jumalan vanhurskaan säädöksen, että ne, jotka senkaltaisia tekevät, ovat kuoleman ansainneet, eivät ainoastaan itse niitä tee, vaan vieläpä osoittavat hyväksymistä niille, jotka niitä tekevät.

2.Korinttolaiskirje:
12:21 ja että, kun tulen, Jumalani on taas nöyryyttävä minua teidän tykönänne, ja että joudun suremaan monen tähden, jotka ennen ovat synnissä eläneet eivätkä ole katuneet sitä saastaisuutta ja haureutta ja irstautta, jota ovat harjoittaneet.

Galatalaiskirje:
5:19 Mutta lihan teot ovat ilmeiset, ja ne ovat: haureus, saastaisuus, irstaus,

Efesolaiskirje:
4:19 ovat päästäneet tuntonsa turtumaan ja heittäytyneet irstauden valtaan, harjoittamaan kaikkinaista saastaisuutta, ahneudessa.
5:18 Älkääkä juopuko viinistä, sillä siitä tulee irstas meno, vaan täyttykää Hengellä,

Tiituksen kirje:
1:6 jos missä olisi joku nuhteeton, yhden vaimon mies, jonka lapset ovat uskovia, eivät irstaudesta syytettyjä eivätkä niskoittelevia.

1.Pietarin kirje:
4:3 Riittäähän, että menneen ajan olette täyttäneet pakanain tahtoa vaeltaessanne irstaudessa, himoissa, juoppoudessa, mässäyksissä, juomingeissa ja kauheassa epäjumalain palvelemisessa.

2.Pietarin kirje:
2:2 Ja moni on seuraava heidän irstauksiaan, ja heidän tähtensä totuuden tie tulee häväistyksi;
2:7 Kuitenkin hän pelasti hurskaan Lootin, jota rietasten vaellus irstaudessa vaivasi;
2:18 Sillä he puhuvat pöyhkeitä turhuuden sanoja ja viekoittelevat lihan himoissa irstauksilla niitä, jotka tuskin ovat päässeet eksyksissä vaeltavia pakoon,

Juudaan kirje:
1:4 Sillä teidän keskuuteenne on pujahtanut eräitä ihmisiä, joiden jo aikoja sitten on kirjoitettu tulevan tähän tuomioon, jumalattomia, jotka kääntävät meidän Jumalamme armon irstaudeksi ja kieltävät meidän ainoan valtiaamme ja Herramme, Jeesuksen Kristuksen.

- Juudaan kirje:
1:23 toisia taas armahtakaa pelolla, inhoten lihan tahraamaa ihokastakin.

Vieras

#8539 Re: Re: Re: Re: Tarkkoja profetioita

10.04.2013 08:40

#8531: - Re: Re: Re: Tarkkoja profetioita

Ooh, uskomatonta :D Keitähän nämä erikoiset ihmiset ovat, että heillä on valta kaikkien hallitusten yli, jopa USA:n yli? Onko meille syntynyt uusi yli-ihmisrotu, tuo homouskovaisten rotu, joka pystyy ihan kaikkeen? Vau, en ollut tiennytkään olevani niin tärkeä ihminen, tässähän ihan ylpistyy. Pistänkin seuraavaksi puhelun Obamalle ja neuvon joissain ulkopoliittisissa asioissa. Varmasti hän ymmärtää totella minua, jos kerron tästä Jouko Pihon profetiasta ja että siitä on jo 76% (muistaakseni) totetunut ja loputkin 34% toteutuvat lähiaikoina. Katainen varmaan tottelee minua myös, jos neuvon joissain sisäpoliittisissa asioissa. Vaihdan nyt myös samalla Niinistön Haavistoon, kun olin itse häntä äänestänyt. Hetkinen. Kohta tapahtuu. Olkaa varuillanne. Sillä ihan kohta....

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

10.04.2013 08:41



Vieras

#8541 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hienoa! Tasa arvolla valehdellaan.

10.04.2013 08:47

#8537: REHELLISYYTTÄ - Re: Re: Re: Re: Re: Hienoa! Tasa arvolla valehdellaan.

Pysyppä sinä totuudessa ja kerro miksi valehtelette tasa-arvo sanalla.

Tasa-arvotematiikasta on kannattajien puolelta keskusteltu tässä ketjussa jo useasti aiemmin, muttei viesteihin ole kertaakaan tullut vastausta. Täydellisen hiljaisuuden sijasta on vaihtoehtoisesti saatu joskus solvauksia ja henkilöönkäymistä, kuten sinäkin näytät jälleen tekevän.

Lainauksia aiemmista postauksista:

Virallistettuja parisuhteita (avioliittoa ja rekisteröityä parisuhdetta) koskevan normituksen tarkoituksena on säätää yhteiskunnallisesti hyväksyttäville parisuhteille annettavista oikeuksista ja velvollisuuksista. Institutionalisoituja sääntelykohteita ovat nykyisellään

a)      täysi-ikäisten,

b)      toisilleen läheistä sukua olemattomien,

c)       siviilisäädyltään naimattomien tai eronneiden,

d)      samaa tai eri sukupuolta olevien ihmisten muodostamat parisuhteet.

Nämä kriteerit täyttävät, kahden ihmisen väliset intiimisuhteet oletetaan lähtökohtaisesti luonteeltaan sellaisiksi, että niistä ei seuraa vahingollisia, haitallisia tai muita epätoivottavia yhteiskunnallisia tai yksilötasolla ilmeneviä seurauksia yhteiskunnassa.

Yhdenvertaisuusperiaatteen mukaan samanlaisia asioita on kohdeltava samalla tavalla. Institutionalisoidut parisuhteet jaetaan tällä hetkellä kahtia puolison sukupuolen mukaan. Lähestymistapaa voidaan pitää kyseenalaisena.

Parisuhteita koskevassa tarkastelussa peilaamista harjoitetaan suhteessa avioitumiskelpoiseen heteroseksuaaliseen parisuhteeseen, sillä se on sääntelykohteen arkkityyppi ja parisuhdemuoto, joka ainoana saa hyväkseen kaikki parisuhdelainsäädännössä näihin intiimisuhteisiin liitettävät oikeudet ja velvollisuudet. Jos yhteiskunnassa on osoitettavissa parisuhteita, jotka toiminnaltaan, rakenteeltaan, tehtäviltään ja vaikutuksiltaan rinnastuvat aviopareihin, on johdonmukaista ja yhdenvertaisen kohtelun kannalta oleellista, että aviopareja koskeva sääntely ulotetaan koskemaan ehdot täyttävät parit.

Tasa-arvoisessa avioliittolaissa on kyse yhteiskunnassamme jo vakiintuneesti hyväksyttäviksi katsottujen parisuhteiden tasa-arvosta.

Sen sijaan nykyisellä avioliittolailla ja raamatullisella avioliitolla ei ole mitään tekemistä keskenään.

Paavalin opetuksen mukainen puolisoiden tasa-arvo ei ole tasa-arvoa nykyihmisen ymmärtämässä merkityksessä. Tasa-arvoisessa avioliitossa ei ole jumalallisen oikeuden mukaan määriteltyä puolisoiden valtahierarkiaa tai vallanalaisuussuhdetta. Uskonnosta irtautunut avioliittolakimme on huomioinut kristinuskossa vallitsevan opin vaimon alaimaisuudesta kaikessa ja kirjannut siksi 2.2 §:ään kummankin puolison oikeuden päättää omista asioistaan. Avioliittolakiin integroitu "tasa-arvo-kortti" nimenomaan rikkoo raamatullista näkemystä vastaan.


 

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

10.04.2013 08:47



Vieras

#8543 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hienoa! Tasa arvolla valehdellaan.

10.04.2013 08:48

#8540: REHELLISYYTTÄ - Re: Re: Re: Re: Re: Hienoa! Tasa arvolla valehdellaan.

Olen pahoillani jos olet lukutaidoton ja yleissivistyksestä osattomaksi jäänyt, sokea ja mykkä.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

10.04.2013 08:49



Vieras

#8545 Re:

10.04.2013 08:51

#8538: Jeesuksen oma -

Lukekaa nämä jakeet Sanasta, niin ymmärrätte, miksi raamatullinen avioliitto on viimeinen paikka, missä on sijaa tasa-arvolle:

Eph 5:24 Mutta niinkuin seurakunta on Kristukselle alamainen, niin olkoot vaimotkin miehillensä kaikessa alamaiset.

Tit 2:5 olemaan siveitä, puhtaita, kotinsa hoitajia, hyviä, miehilleen alamaisia, ettei Jumalan sana pilkatuksi tulisi.

1Ti 2:11 Oppikoon nainen hiljaisuudessa, kaikin puolin alistuvaisena;
1Ti 2:12 mutta minä en salli, että vaimo opettaa, enkä että hän vallitsee miestänsä, vaan eläköön hän hiljaisuudessa.

1Pe 3:1 Samoin te, vaimot, olkaa alamaiset miehillenne, että nekin, jotka ehkä eivät ole sanalle kuuliaisia, vaimojen vaelluksen kautta sanoittakin voitettaisiin,
1Pe 3:5 Sillä näin myös muinoin pyhät vaimot, jotka panivat toivonsa Jumalaan, kaunistivat itsensä ja olivat miehillensä
alamaiset;
1Pe 3:6 niin oli Saara kuuliainen Aabrahamille, kutsuen häntä herraksi;ja hänen lapsikseen te olette tulleet, kun teette sitä, mikä hyvää on, ettekä anna minkään itseänne peljättää.

Ns. Koivuniemen kultissa vaimot kutsuvat aviomiehiään herroiksi. Siitäpä mallia myös muiden avioliittoihin.


Vieras

#8546 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hienoa! Tasa arvolla valehdellaan.

10.04.2013 08:52

#8544: REHELLISYYTTÄ - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hienoa! Tasa arvolla valehdellaan.

Oletko noin kykenemätön käymään asiapohjaista debattia? Oliko viestissäni liikaa vaikeita sanoja? Koetapa vastata asiallisesti. CAPS-napin irrottamisesta on hyvä aloittaa.

Nykyinen tyylisi nolaa sinut ja muut adressin allekirjoittajat.


Vieras

#8547 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hienoa! Tasa arvolla valehdellaan.

10.04.2013 08:54

#8542: REHELLISYYTTÄ - Re: Re: Re: Re: Re: Hienoa! Tasa arvolla valehdellaan.

KAIKIN MOKOMASTIKIN TEHKÄÄTTE NIIN SITTENPÄHÄN NÄHDÄÄN TÄMÄNKIN BROGAPANDAN TODELLLINEN TOTTUUS NIMENOMMAAN SIITÄ MITÄ ON SANOTTU TÄLLÄ BALSTALLA JA MUUALLA BSALMISSA.


Vieras

#8548 Re: Jumala ei ole sanaansa vastaan

10.04.2013 08:56

#13: Joh 17:17 - Jumala ei ole sanaansa vastaan

Kukas niitä homoja sitten synnyttää  ja miksi? Ihan tarkoituksellako niitä tulee vai tarkoittamattomuutta? Ja kun niitä homoja nyt sitten kumminkin on, niin oisko siinä joku opetuksen/oppimisen paikka ja kenelle. Ja mitä oppimista? Kenties suvaitsevaisuutta tai ymmärryksen kasvua siitä että kaikkea ei voi ymmärtää, mutta asian kanssa voi tulla toimeen tai antaa olla. Ja jos asian kanssa ei tule toimeen tai pitää sitä pahana, suorastaan kamalana, niin onko ainoa vastaus: siksi kun jumala on tarkoittanut liiton vain miehen ja naisen väliseksi? Mistä senkin tarkalleen tietää mitä se on tarkoittanut. Onko se kirjoitettu niin todeksi ettei mitään muuta totuutta tai selitystä voi olla.  Vai onko jumala mukamas paikoillaan polkeva joka ei ymmärrä ihmiskunnan kehitystä. Ajatteliko jumala kenties että me aina olemme sukupolvesta toiseen samanlaisia? Uskomme mitä joku on kirjoittanut, silloin kun ei ole ollut tietoa ja ymmärrystä mitä kaikkea kehitys tuo tullessaan, Jopa uskallusta olla sitä mitä tuntee, kokee ja rakastaa! Te tosi uskovaiset jotka niin mielellään sinne raamatun taakse piiloutuvat ja kertovat täysin totena mitä jumala on aivan tarkalleen tarkoittanut kirjoituksissaan. Teille taitaisi olla käyttöä Pohjois Koreassa, siellä kun taitaa olla maa täynnä ihmisiä jotka uskovat mitä yksi ihminen sanoo ja ajattelee. Muut ovat vääräuskoisia ja syntisiä.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

10.04.2013 08:58



Vieras

#8550 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hienoa! Tasa arvolla valehdellaan.

10.04.2013 09:02

#8549: rehellisiis maan perii. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hienoa! Tasa arvolla valehdellaan. Naisen ja miehen avioliitto ei ole rinnastettavissa homopareihin, lesbopareihi, sateenkaari porukoihin. Ehdot eivät täyty. Vain mies ja nainen voi lisääntyä. Homot ja lesbot eivät voi lisääntyä silloin kun ne ovat sitoutuneita pareja. Sitoutumattomia pareja tässä ei otetakkaan huomioon ( on mahdotonta, koska eivät välitä moraalista).

No kerrohan, miten tulisi suhtautua heteropareihin, jotka eivät halua tehdä tai eivät saa lapsia? Pitäisiköhän heidän avioliittonsa mitätöidä, koska he eivät voi lisäääntyä? Ehdot eivät täyty. Niin kerta. Ja jos lisääntyminen on avioliiton peruste, niin kuinka monta lasta olisi syytä määrätä tuotettavaksi per avioliitto, että oltaisiin noin niin kuin moraalisesti oikealla pohjalla?