Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#8557 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hienoa! Tasa arvolla valehdellaan.

10.04.2013 09:24

#8551: rehellisiis maan perii. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hienoa! Tasa arvolla valehdellaan.

Kyllä se nyt olit sinä, joka esitit tässä oikein hienon väistöliikkeen. Kuten itse kirjoitit: "Ei avioliitto ole kaupan sellaisille, jotka eivät täytä kriteerejä." Kriteeri on nähdäkseni se lisääntyminen. Eli ihan täysin loogisesti tästä väitteestä seuraa, ettei avioliitto ole kaupan myöskään sellaisille heteroille, jotka eivät täytä kriteerejä, eli eivät syystä tai toisesta lisäänny.

Jos haluat täydentää väitettäsi sillä, että heteroparilla on teoreettinen mahdollisuus lisääntyä, vaikka toinen tai molemmat olisivat hedelmättömiä, niin vastaan jo nyt, että yhtäläinen teoreettinen mahdollisuus on homoseksuaaleillakin. Kyllä heillä on ihan kaikki pelit ja vehkeet lisääntymistä varten seksuaalisesta suuntautumisestaan huolimatta.

Vastaukset

rehellisyys maan perii.

#8562 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hienoa! Tasa arvolla valehdellaan.

2013-04-10 10:15:48

#8557: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hienoa! Tasa arvolla valehdellaan.

Moraali on kadoksissa.

Näissä kirjoituksissa huomaa sen että osataan kirjoittaa, mutta moraali on kadonnut. Naisen ja miehen välinen avioliitto halutaan hajoittaa ja sotkea siihen mistä minulta tuntuu hyvältä, mutta ei oteta huomioon sitä mikä on yhteiskunnan etu. Ilman lisääntymiskykyä meitä ei olisi. Naisen ja miehen lisääntymiskyky on kytketty avioliittoon eikä sitä tarvita muuttaa. Se toimii nyt ja huomenna. Miksi rakentaa maapallo kun se on jo.

Homoilla on halu näyttää että homous pystyy lisääntymään, mutta ainoastaan moraalittomuuden kautta ja siihen Suomella ja eduskunnalla ei ole varaa. Hässimällä sateenkaari lesboja, josta on näyttöä täälläkin. Naittavat ilman sitoutumista itseään paksuksi ilman pysyvää isää, vailla moraalia vastuuntuntoa. Lesbo naiset saavat isyysrahaa kun isää ei ole tai isää ei lesbot halua kuin siittämään. Tämä on täysin lasten ihmisoikeuksia polkevaa hulluutta. Kiimoissaan juoksevat ja haluavat lapsia, mutta eivät anna lapselle isää. Näistä lapsista tulee petoja aikuisina, koska isättömyys synnyttää vahvaa syrjäytymistä ja tosipaikan tullen lesbonaiset jättävät lapset tai vastuu jää sosiaalihuollon vastuulle. Sosiaalihuollon kulut ovat räjähtäneet tämänvuoksi käsistä.

Vapaus on ennenkaikkea vastuun ottamista ja sen kantamista vaikeina aikoina.