Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Jeesus on Herra

#8575 Raamatunjakeita jumalattomille

10.04.2013 10:53

Rypistele sinä otsaasi, puristele nyrkkiä taskussasi, luimistele Jumalallekin miten paljon tahansa, et usko Jumalaan etkä Hänen Sanaansa Raamattuun, koska luulet järkesi riittävän perusteeksi homoiluunkin…

Ei järkesi ole niin terävä, vaan omatuntosi on liian tylsä:

2.Korinttolaiskirje:
6:17 Sentähden: "Lähtekää pois heidän keskeltänsä ja erotkaa heistä, sanoo Herra, älkääkä saastaiseen koskeko; niin minä otan teidät huostaani
7:1 Koska meillä siis on nämä lupaukset, rakkaani, niin puhdistautukaamme kaikesta lihan ja hengen saastutuksesta, saattaen pyhityksemme täydelliseksi Jumalan pelossa. 12:21 ja että, kun tulen, Jumalani on taas nöyryyttävä minua teidän tykönänne, ja että joudun suremaan monen tähden, jotka ennen ovat synnissä eläneet eivätkä ole katuneet sitä saastaisuutta ja haureutta ja irstautta, jota ovat harjoittaneet.

Efesolaiskirje:
4:19 ovat päästäneet tuntonsa turtumaan ja heittäytyneet irstauden valtaan, harjoittamaan kaikkinaista saastaisuutta, ahneudessa.
5:3 Mutta haureutta ja minkäänlaista saastaisuutta tai ahneutta älköön edes mainittako teidän keskuudessanne - niinkuin pyhien sopii -
5:5 Sillä sen te tiedätte ja tunnette, ettei yhdelläkään haureellisella eikä saastaisella eikä ahneella - sillä hän on epäjumalanpalvelija - ole perintöosaa Kristuksen ja Jumalan valtakunnassa.

Kolossalaiskirje:
3:5 Kuolettakaa siis maalliset jäsenenne: haureus, saastaisuus, kiihko, paha himo ja ahneus, joka on epäjumalanpalvelusta,
3:16 Runsaasti asukoon teissä Kristuksen sana; opettakaa ja neuvokaa toinen toistanne kaikessa viisaudessa, psalmeilla, kiitosvirsillä ja hengellisillä lauluilla, veisaten kiitollisesti Jumalalle sydämissänne.

1.Tessalonikalaiskirje:
4:7 Sillä ei Jumala ole kutsunut meitä saastaisuuteen, vaan pyhitykseen.

Tiituksen kirje:
1:15 Kaikki on puhdasta puhtaille; mutta saastaisille ja uskottomille ei mikään ole puhdasta, vaan heidän sekä mielensä että omatuntonsa on saastainen.

Hebrealaiskirje:
12:15 ja pitäkää huoli siitä, ettei kukaan jää osattomaksi Jumalan armosta, "ettei mikään katkeruuden juuri pääse kasvamaan ja tekemään häiriötä", ja monet sen kautta tule saastutetuiksi,
13:4 Avioliitto pidettäköön kunniassa kaikkien kesken, ja aviovuode saastuttamatonna; sillä haureelliset ja avionrikkojat Jumala tuomitsee.

Jaakobin kirje:
1:21 Sentähden pankaa pois kaikki saastaisuus ja kaikkinainen pahuus ja ottakaa hiljaisuudella vastaan sana, joka on teihin istutettu ja joka voi teidän sielunne pelastaa.
1:27 Puhdas ja tahraton jumalanpalvelus Jumalan ja Isän silmissä on käydä katsomassa orpoja ja leskiä heidän ahdistuksessaan ja varjella itsensä niin, ettei maailma saastuta.

Homoliitto ei ole koskaan avioliitto – se on huo-raliitto. Homoilu vain saastuttaa sekä mielen että kielen että koko miehen.

Vastaukset


Vieras

#8579 Re: Raamatunjakeita jumalattomille

2013-04-10 11:00:51

#8575: Jeesus on Herra - Raamatunjakeita jumalattomille

Jälleen tälle foorumille leimallinen tapa käydä keskustelua: kun ei ole mitään sanottavaa, postataan sattumanvaraisia raamatunlauseita.

Aivan erityisen huvittavaksi tilanne käy silloin, kun jaetulistusta alustetaan moitteilla siitä, ettei toinen "usko Hänen Sanaansa Raamattuun", vaikka eräs keskeinen kysymykseni on käsitellyt juuri Raamatun näkemystä erilaisista asioista; jos kerran itse uskot vaikkapa aviovaimon täydelliseen alamaisuuteen, niin vastannet minulle nykyavioliittolain epäraamatullisuudesta, vai mitä?

Ei järkesi ole niin terävä, vaan omatuntosi on liian tylsä

Koetahan nyt tuolla ilmeisesti ylivertaisella älylläsi vastata esittämiini kysymyksiin.

Vieras

#8589 Re: Raamatunjakeita jumalattomille

2013-04-10 11:25:27

#8575: Jeesus on Herra - Raamatunjakeita jumalattomille

Kiitos näistä jakeista! Avasin juuri koneen, mutta taidankin sulkea samantien!  On taas iltapäiväriehunta menossa! En edes viitsi lukea noita vastapuolen kommentteja saatikka vastailla!  Jumalan siunausta!