Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#9482 Re: Gandhin sanoin..

13.04.2013 13:30

#9449: - Gandhin sanoin.”Pidän Kristuksestanne, en pidä kristityistä, te kristityt ette ole yhtään kristuksenne kaltaisia.”. 

 

En ollut ennen kuullutkaan tätä. Näihin Mahatma Gandhin sanoihin sisältyy kyllä riipaisevan paljon totuutta kristitystä maailmasta. Tässäkin ketjussa tämän voi todistaa. Kaikkina aikoina kristityt ovat vain taistelleet ja sotineet ja hajaantuneet toinen toistaan oikeaoppisimpiin ryhmittymiin, tuominneet toisiaan ja heitelleet ei vain ensimmäisiä, vaan monensia kiviään. On kysytty paljon, "olisiko Jeesus tuominnut?" Eikä kukaan kristitty halua nähdä, ettei Jeesus varmaankaan olisi, sillä Jeesus ei koskaan puhunut homoseksuaalisuudesta mitään (tämä on raamatullinen fakta). Mutta nämä hänen seuraajansa ovat olevinaan häntä viisaampiakin, tietävinään häntä enemmän. Kristityt selvästi ajattelevat olevansa Jeesustakin puhtaampia ja parempia.

Vastaukset

taku

#9529 Re: Re: Gandhin sanoin..

2013-04-13 15:28:11

#9482: - Re: Gandhin sanoin..

Noh eihän koko seksuaalisuuden käsitettä ollut olemassa kuin vasta1700-lla.Huomaa kuitenkin että Jeesus puhui varsin vähän yleensäkään tälläisistä aiheista.Avioliiitto ja yhdyntä tosin kyllä tunnettiin.Se että Jeesus ei jostain asiastapuhunut ei tarkoita että se olisi hyväksytävää.Sen se tosin osoittaa ettei Homoseksuaalisuus ole sellainen kuolemansynti millaisena eräät sitä pitävät mutta ei merkitse että se olisi hyväksyttävää.