Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

p&l

#9920 avioliitto asiaan ei liity mutta...

15.04.2013 05:08

http://yle.fi/elavaarkisto/artikkelit/lestadiolainen_liike_salasi_lasten_hyvaksikayton_80321.html#media=80336

Mitäs tästä sanotte?? Samanlaisia perversion harrastajia ilmeisesti löytyy myös teistä, joten eiköhän ole parempi jättää tämän asian vääntäminen tästä avioliittokeskustelusta?? Uskovaiset luulevat, että heidän joukkonsa on synnittömiä, puhtaita ihmisiä vaikka todellisuudessa osa teistä käyttää kieroutuneesti uskoa lapsia vastaan niinku tuossakin sanotaan!! Uhkailemassa synnin siirtymisellä! Onhan nuita juttuja kuultu ennenkin ja uskovaisten piireissä. Raamatun lukeminen saa pään pehmenemään ja mielen sumenemaan ja kuvittelette, että teillä on etuoikeuksia, joita ei kaikilla ihmisillä ole. Eikö olisikin teillekin helpompaa, kun ette puuttuisi homojen elämään mitenkään.. sillä kyllähän Jumala teille antaa kaikki synnit anteeksi vai oliko se sittenkään niin? Jos ei niin voitte itsekin todeta uskonne olevan puppua. Jos kyllä niin eläkää te rauhallisin mielin ilman huolen häivää, vaikka homot menevät naimisiin.

Ymmärtäisin, jos asiasta olisi teille konkreettista haittaa, kuten esim. syrjäytymistä, työpaikkojen menettämistä jne., mutta kun ei ole. Antakaa kaikkien kukkien kukkia vaan :) Löytyy teidänkin piireistä ihan oikeita mielenterveysongelma diagnoosin saaneita, joten ette viitsisi jatkuvasti keskusteluissanne nousta kaiken tavallisen yläpuolelle.

PEACE AND LOVE!

Vastaukset

lapsia ei homoille

#9922 Re: avioliitto asiaan ei liity mutta...

2013-04-15 05:52:29

#9920: p&l - avioliitto asiaan ei liity mutta...

Homot saa mesoa keskenään niin paljon kun huvittaa, mutta lapsia EI näille homoille pidä adoptoida ja äläkä mene toisten tekemisien taa. Olipa kuka tahansa joka sekaantuu lapsiin. Se on kauheaa ja siihen pitää puuttua. Lakia EI tule tehdä sellaiseksi jolla poljetaan lasten oikeuksia isään ja äitiin. Homous on niin karmea asia ja pyytävät sen julkistamista ja kehumista kirkoissa ja maistraatissa. EI MISSÄÄN OLOSUHTEISSA.

Parempi on antaa olla homot rauhassa ja mesotkoon keskenään niin paljon kun vain paikat kestää. EI siitä Ole haittaa kuin heille itselleen. Aidsi ja hiv hoitaa loput. Jos eivät apua halua vapaaehtoisesti, jokainen pättää mitä haluaa tehdä ja vastaa teoistaan iselleen ja virkavallalle. Näin yksinkertaista se on.

Tasa-arvon nimissä homoutta EI sotketa pyhään avioliittoon. Se on päivänselvä asia.

vieras

#9923 Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

2013-04-15 06:19:53

#9920: p&l - avioliitto asiaan ei liity mutta...

Homothan ne puuttuvat meidän elämäämme tarkoituksenaan muuttaa meidän lakejamme omien halujensa mukaisiksi. Homothan ne  homoilemaan alkoivat ja niiden sokeilla, väärillä haluilla sotkevat mielivaltaisesti lakimmekin. Tottakai tämä vaikuttaa yhteiskuntaamme ja meihin kaikkiin, lapsiimmekin kielteisesti. Älkää puuttuko avioliittolakiimme! Älkää puuttuko lapsiimme, ettehän te itse niitäkään saa aikaan.