Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Signal

#16079 Re: Re: lempi raamatunkohtani

21.06.2013 13:15

#25: - Re: lempi raamatunkohtani

Ei se sitä ole, ei lainkaan, et vain ole vaivautunut tutkimaan Raamattua tarkemmin, joten älä lähde pintavaahdon mukaan. Ns. kristillisiä kirjojakaan ei paljoa kannattaisi lukea, koska ne ovat enemmän tai vähemmän eksyttäviä. Sitäpaitsi Jumala on mustasukkainen noista kirjoista, jotka eivät ole hänen puhdasta sanaansa. Hän haluaisi, että ihmiset lukisivat Raamattua, eivätkä sortuisi seurakuntien ahneeseen kirjabisnekseen.

Tiesitkö, että kun Raamattua lukee, avaa Pyhä Henki siitä aivan tavattoman mielenkiintoisia kohtia. Esim. se kohta, kun puhujat ovat yksin syyttäneet Eevaa syntiinlankeamisesta, ei se niin ole.

Mies, siis Adam oli pantu vastuuseen Eevasta, Adamin olisi pitänyt silloin ymmärtää vaara. Siten myös hän oli vastuussa, ehkä vielä suuremmassakin, koska ei huolehtinut eikä suojellut Eevaa.

Jumalan sana on ainut, mikä pysyy, eikä maailmankaikkeuden pölyhiukkanen sitä pysty edes kiroamaan, vaikka ymmärtämättömyyttään sitä haluaisikin.

Vastaukset


Vieras

#16081 Re: Re: Re: lempi raamatunkohtani

2013-06-21 13:26:56

#16079: Signal - Re: Re: lempi raamatunkohtani

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hei, etkö vieläkään tajua, että luomiskertomus paratiiseineen, aatuineen ja eevoineen on pelkkä vanha myytti, joka on kiertänyt Lähi-idässä vuosituhansia sitten?

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vieras

#16112 Re: Re: Re: lempi raamatunkohtani

2013-06-22 08:53:43

#16079: Signal - Re: Re: lempi raamatunkohtani 

 

Tämä Jumalan personoiminen on hyvä esimerkki siitä kuinka kaikki itsestä on helpompi ulkoistaa. Jumala/Luoja on täydellisyys eikä täydellisyydellä ole tarvetta tuntea mustasukkaisuutta tai muitakaan inhimillisiä tunteita, sellaista tekee ihmiset mielikuvillaan. Hyvin ovat auktoriteetit tehneet tehtävänsä kun haluttu tulkinta on mennyt läpi. En kyllä viettäisi elämääni näin rankan ikeen alla.