Vaasan musiikkiluokkien puolesta

Kommentoitu viesti


Vieras

#2085 Re: Monet kysyivät

04.07.2013 10:49

#2080: - Monet kysyivät

Miten tuo musiikin opettajan valituksen käsittely jatkuu?

Hallinto-oikeus on sanonut sanansa, mutta mitä tapahtuu sen jälkeen?

Tuskin asia on vielä valmis.

Vastaukset

Kari Lajunen

#2086 Re: Re: Monet kysyivät

2013-07-05 07:40:03

#2085: - Re: Monet kysyivät Miten tuo musiikin opettajan valituksen käsittely jatkuu?

Hallinto-oikeus on sanonut sanansa, mutta mitä tapahtuu sen jälkeen?

Tuskin asia on vielä valmis.

Se on vielä oikeuden käsissä.  Kuuntelin kaikki oikeudenkäynnin äänitteet kahteen kertaan.  Siinä meni noin 21 tuntia jos se lasketaan yhteen.  Oikeudenkäynti kesti kolme päivää.   Minulta meni viikko äänitteiden kuunteluun.  Tein nauhoitteiden perusteella yhteenvedon ja kutsuin  Juri Kadarin vielä lyhytesti selostamaan. Katso videoni ja juttuni vaasalaisia.info etusivulta.

http://www.vaasalaisia.info/index.php?/archives/3618-Tapaus-Juri-Kadar-hallinto-okeuden-poeytaekirjojen-mukaan-vaasalaisia.info.html

Tässä paljastetaan paljon asioita, mitä aiemmin ei ole tullut esille.  Huomatkaa vielä, että yksi asia näyttää  lähteneen Sauli Perälästä, asia jolla "ratsastetaan",  mutta olen kategoroinut hänet "Hyvikset" osioon sillä Sauli ei missään vaiheessa näyttäisi ajavan Juria virasta vaan huomaa, että hänen ilmoitustaan käytetään hyväksi Jurin erottamiseksi.    "Pahikset" kategoriaan pääsee vain pyrkimällä ajamaan Juria virastaan.  Sauli on puhtaasti oman tien kulkija ja se on täysin hyväksyttävää.

Huomatkaa, että oikeudenkäynnistä on saatu äänitteet ja ne ovat toistaiseksi omalla Dropbox palvelimellani josta ne kuka tahansa saa ladata koneelleen kuunnellakseen.  Palvelimeni ei kuitenkaan ole ikuinen ja äänitteet katoavat kun lataan sinne myöhemmin muuta.