Pyykkö-museo Kangasalle

Kommentoitu viesti

Deere

#8 Re: Re: Re: Re: Ihan kommentiksi kommentoijalle #1

11.08.2013 18:50

#7: - Re: Re: Re: Ihan kommentiksi kommentoijalle #1

Tämän kommentin perusteella voisi olettaa, että vain pienemmällä panoksella kulttuuritalon rahoitukseen osallistuvat kuntalaiset voivat olla vastarannan kiiskiä, kun taas se ylin kvartaali tukee hanketta täysin rinnoin? ;)

Mitä luottamushenkilöiden laskutaitoon ja erityisesti sen opiskeluun tulee, aika harvalla löytyy relevantti tutkinto. En tosin kyllä oletakaan, että ansiotyössä oleva väestö puuhastelisi yökaudet laskelmien parissa, joku saattaa jopa sokeasti uskoa sen, mitä laskelmia päivätyökseen tekevä asiasta sanoo. Lopputulema on tässäkin sama kuin monissa muissa hankkeissa: sigma = N, kikkailkaapa nyt yhtälö, jolla tähän annettuun arvoon päästään.

Vastaukset


Vieras

#9 Re: Re: Re: Re: Re: Ihan kommentiksi kommentoijalle #1

2013-08-12 08:09:05

#8: Deere - Re: Re: Re: Re: Ihan kommentiksi kommentoijalle #1

Kertoisiko joku, minkälaisia "sopimussakkoja" tulee kenenkin maksettavaksi, jos työ keskeytyy?

Veronmaksajat varmaan pienituloisimmista isotuloisimpiin ilomielin niihin talkoisiin osallistuisivat?

Entä rakentajayritykset? Konkurssiin vaan?

Työttömiä lisää? Pitkäaikaistyöttömiä lisää? Yli 500 päivää työttöminä olleiden työmarkkina- tms. tuesta puolet kunnan kukkarosta ja sitä rataa. Paljonko jo nyt Kangasalla?

Eipä todella tunnu lasku- tai edes ajattelutaitoa kaikilta muiltakaan lusikkansa soppaan työntävien päästä löytyvän.

Kerrannaisvaikutusten käsitteen olen omakohtaisestikin kokenut olleen tuntematon juttu kunnanjohtaja- ja kunnansihteerisosionomeille. Jos verotuksessa voi joku jotain vähentää, niin se toiminta siinä kunnassa alasajoon! Kaikessa mukana ollut pankkiiri haukkui junassa olleiden opiskelijoiden laskutaitoa kehnoksi, kun nämä eivät häntä avustaneet prosenttien laskemisessa, mutta totesi sitten, ettei hänkään korkolaskun kaavaa osaa. Kuitenkin hän oli pyrkimässä kansanedustajaksi.

Ei pidä lähteä edes pyrkimään luottamushenkilöksi, jos ei ole lähinnä kykyä itse selvittää asioiden oikeaa laitaa. Tästä voisin kertoa loputtomiin, mitä kenellekin päättäjien tietämättömyydestä seuraa, jos ennen vallinnutta paikkakunnan menettelytapaa pidetään lakina. Ei paljon lohduta , kun kymmenien vuosien kuluttua on huokaistu, että me LUULIMME...

Jätetään homma sikseen. Pannaan jonkun yleisesti hyväksytyn suunnittelijan laatima kyltti bunkkerin päälle. Sitä ennen nimikilpailu kyltin sisällöstä.

Kulttuurin kohtu?

 


Vieras

#10 Re: Re: Re: Re: Re: Ihan kommentiksi kommentoijalle #1

2013-08-12 11:08:55

#8: Deere - Re: Re: Re: Re: Ihan kommentiksi kommentoijalle #1

Tarvitaanko valtuustosaliin tilaa valtaisalle kokouksen seuraajajoukolle?

Etelä-Pohjanmaalla kunnanvaltuuston/kaupunginvaltuuston kokoukset lähetettiin kaapelitelevisiolla kotiin. Entinen kuntajohto kokoontui kodeissaan niitä seuraamaan maaherraksi edenneen paikkakunnan entisen kunnanjohtajan mukana ollessa.

Tämä 1990-luvulla.

Kauhajoki oli Suomessa kärkijoukossa internetin käyttöä aloittamassa. Kiitos vireän Panulan kulttuurisuvun atk-opettajana toimineen jäsenen ja muiden tuntemattomammiksi jääneiden henkilöiden.

Sittemmin kokoukset ovat tulleet netissä seurattaviksi. Ainakin jo nykyisen kaupunginjohtajan valintaa voi katsoa maailmanlaajuisesti.

http://www.kauhajoki.fi/site?node_id=614

Kangasala taitaa olla kirkon kupeessa nukkumayhteisössä elävien ihmisten paikkakunta tyyliin mitään-ei-mihinkään-saa-rakentaa-eikä-mikään-saa-muuttua.

:) :) :)

P.S. Kutsutaan tohtorismies Jorma Rasinmäki Kangasalle kunnanjohtajaksi. Hänellä on kokemusta Afrikastakin, mikä tuntuu ihmisen erityisesti pätevöittäneen. Kuuntelutaitoa on sekä kyky asialliseen suhtautumiseen. Väitöskirja on julkisoikeuden alalta. Yritysmaailam koukerot hän hallinnee eikä tangokaan ole vierasta Seinäjoen johtajalle.




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…