Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#19335 Re: Café Raamattu: Seksuaalivallankumouksen juuret

22.08.2013 18:03

#19334: - Café Raamattu: Seksuaalivallankumouksen juuret

Siis onko seksuaalisuus teidän mielestänne vain lisääntymistä??? Jos on niin ette tiedä mistä jäätte paitsi!

Jos Jumala on luonut nautinnon...missä se kielletään raamatussa?..Miksi pitää pidättäytyä? Mikä on sen tarkoitus? Kuitenkin koko ajan saa lukea uskonnollisista ja papeista jotka raiskaavat ja toteuttavat mitä sairaampia seksuaalisia tarpeitaan! Ja te tuomitsette homoseksuaalisen rakkauden! EN TAJUA!

Vastaukset


Vieras

#19338 Re: Re: Café Raamattu: Seksuaalivallankumouksen juuret

2013-08-22 18:38:31

#19335: - Re: Café Raamattu: Seksuaalivallankumouksen juuret

 

Jumala on luonut myös henkivallat,  pahuudenkin henkivallat,  koetellakseen,  kuka lähtee mihinkin kelkkaan.  

Ja ihminen lähtee sinne,  minne veri vetää. Eikä siitä pitele mikään. Kunnes kaatuu kivikovalle kilparadalle,  verenmaku suussa.  Eikä kukaan jää katsomaan,  miten sen ryysyläisen kävi.    Ihmisen teot kiertyvät hänen eteensä.

Mutta paljonko tällaisesta ymmärtää  12 - vuotias,    21 - vuotias,   ei välttämättä 37 - vuotiaskaan,  paitsi jos sattuu ole-
maan esim. lähimpien rukousten kohteena.   Silloin voi tapahtua  muutos,  joka johtaa uudelleenarviointiin ja totuuden hengen esiintuloon. 
Omasta tahdostamme vain pakenemme kaikkea Jumalaan liittyvää niinkauan kuin asiat menevät "normaaliin malliin,   eikä ole pakko pysähtyä."   Emme halua joutua vastuullisiksi Jumalan edessä.

Kysymyksesi ovat laajoja,  eikä niihin vastata parilla lauseella.  Raamatun henki on selkeä,  sitä eivät onneksi sotke ja samenna katoliset ja pohjoisen herätysliikkeen poikkeamisetkaan.  Kyllähän niiden pitäisi kertoa,  että opissa/käytännössä 
on perustavanlaatuista vikaa,  jos näin paljon näitä tapahtuu. Oletko nähnyt,  että tällaista peiliä olisi käytetty suunnan korjaukseen?

Toisaalta ei ole uutisasia se,  miten sitkeässä kaikissa ihmisissä on itsekkyys, monenlaiset itsellemme näkymättömät synnilliset reagointitavat ihmissuhteissa: kateus,  anteeksiantamisen vaikeus,  kovuus, toisen syyttäminen ym.  Nämä kaikki ovat todistetta ja ilmauksia siitä  ihmisen  perusturmeluksesta,   joka seksuaalisella alueella saa omat muotonsa kussakin ihmisessä.

Paavali on kyllä kertonut etukäteen,  että seurakuntiin tulee sisälle julmia susia,  valkoisissa lammasten vaatteissa:   Eihän se Jumala nyt ole tarkoittanut että me niin elettäis kieli keskellä suuta,  pitäähän sitä nyt nauttia elämästä.  Lopputulos näistä ei ole vapaus  vaan vankeus.  SE ON KIUSAAJAN TYÖ,  ETTÄ TÄMÄ KAIKKI LUMOAA IHMISEN! 

P.



Vieras

#19362 Re: Re: Café Raamattu: Seksuaalivallankumouksen juuret

2013-08-23 08:29:34

#19335: - Re: Café Raamattu: Seksuaalivallankumouksen juuret

Katolinen kirkko suosii homopedofeeleja, siksi monet hakeutuvat siihen työhön oman kutsumuksensa vuoksi. Hekään eivät näytä tietävän miksi se olisi kiellettyä.