Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Kaisa Lepola
Jyväskylä

#22235 Re: Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

10.10.2013 14:40

#14: Kirin - Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

Yhdyn tähän. Jumala ei missään ole sanonut, että oikeasti vastustaisi homoutta. "Jumala loi ihmisen mieheksi ja naiseksi"- ei selitä mitään ihmisten välisestä seksuaalisuudesta.

Vastaukset


Vieras

#22242 Re: Re: Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

2013-10-10 16:36:37

#22235: Kaisa Lepola - Re: Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

Koska itsekin viittaat Raamatun sanaan, ajattelen, että tarkoitat Raamatun Jumalaa. Vastustaako Hän homoutta? Siitä Raamattu kyllä puhuu.....

VT esim. 3 Moos.18:22  Älä makaa miehenpuolen kanssa, niinkuin naisen kanssa maataan; se on kauhistus ja UT:n puolelta vaikka Room.1:26, Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen; 27 samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti.
1 Kor 7:2 mutta haureuden syntien välttämiseksi olkoon kullakin miehellä oma vaimonsa, ja kullakin naisella aviomiehensä. (vertaa adressin otsikko)
VT:n moraalisäädökset ovat voimassa UT:ssakin. Herra Jeesus kumosi vanhan liiton järjestyksen sekä monta sataa VT:n käskyä (esim. muun muassa uhrilait, temppeliä koskevat lait sekä VT:n pappeutta koskevat lait). Tietenkään näitä kumoutuneita lakeja ei tarvitse noudattaa. Herra Jeesus ei kumonnut Kymmentä Käskyä, eikä VT:n käskyjä, joiden mainitaan olevan voimassa Uudessa Liitossa. Uudessa Testamentissa mainitut VT:n voimassa olevat käskyt ovat siten käskyjä, joita tulee yhä Uuden Liiton aikakautena noudattaa. Uuden Liiton kirjoituksissa mainitaan homoseksuaalisuus syntinä. Täten homoseksuaalisuuden harjoittaminen on syntiä myös Uuden Liiton aikakaudessa, jossa me elämme ja olemme.

Raamatun käskyt ja opetukset noudattavat Jumalan säätämää rakkautta, totuutta ja oikeudenmukaisuutta. Tämä tarkoittaa sitä, että homoseksuaalisuus ei edusta Raamatun mukaista seksuaalista rakkautta, vaan syntiä.

Olen tässä ottanut esiin joitakin (monesti aiemmin esitettyjä) Sanan kohtia siitä, mitä Raamattu oikeasti sanoo homoudesta.





Vieras

#22249 Re: Re: Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

2013-10-10 17:46:53

#22235: Kaisa Lepola - Re: Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

No Kaisa !


Mitähän tuo:            "Jumala loi ihmisen mieheksi ja naiseksi"      sitten mielestäsi selittää,
jos se ei kerro,  että Jumala loi ihmiskunnan perusyksiköksi miehen ja naisen?



Vieras

#22263 Re: Re: Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

2013-10-10 19:18:28

#22235: Kaisa Lepola - Re: Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

Hei, olet näköjään vasta aivan Raamatun alussa,

kannattaa lukea paljon pidemmälle, kyllä se siellä tulee vastaan moneen kertaan...


Vieras

#22298 Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

2013-10-11 13:01:25

Jumala ei missään ole sanonut, että oikeasti vastustaisi homoutta. "Jumala loi ihmisen mieheksi ja naiseksi"- ei selitä mitään ihmisten välisestä seksuaalisuudesta.#22235: Kaisa Lepola - Re: Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

Niin, mieheksi ja naiseksi sekä sanoi vaimolle syntiinlankeemuksen jälkeen. Moos.3:16, Minä teen suuriksi sinun raskautesi vaivat, kivulla sinun pitää synnyttämän lapsia, mutta mieheesi on sinun halusi olevan ja hän on sinua vallitseva. Aadamille Hän sanoi...19 Otsasi hiessä sinun pitää syömän leipäsi, kunnes tulet maaksi jälleen, sillä siitä sinä olet otettu.

Eikös tämä ole tätä päivää. Eikös tässä ole kysymys ihmisten, naisen ja miehen välisestä seksuaalisuudesta? Miehen ja naisen (huom! vaimo ja mies) välisestä suhteestahan tässä on kyse. Lukemalla asiat selviää, ei väittämällä vastaan.