Paperiresepti on säilytettävä sähköisen reseptin ohella.

Kommentoitu viesti

Entinen Esko

#82 Otsikko

13.10.2013 17:20

Paperiresepti myös näppärästi mahdollistaa väärinkäyttäjien ainaisen ja loputtoman kikkailun, esim. reseptien väärentämisen ja samojen lääkkeiden hakemisen eri lääkäreiltä. Eli ehdottomasti jyrkkä ei e-reseptille niin mahdollistetaan näiden veli- ja siskokultien yhteiskunnan kusettaminen ja rahojen ja resurssien tuhlaus!

Vastaukset

Millä hinnalla

#84 Re:väärinkäyttäjät

2013-10-13 17:40:26

#82: Entinen Esko - Otsikko 

 

Yleensä pyritään suunnittelemaan järjestelmät kansalaisia hyödyttävästi. Jostakin syystä hysteria lääkkeiden väärinkäyttäjistä on ohjannut suunnitelmat kokonaan hakoteille -tavallisen veronsa maksavan kansalaisen oikeus saada apteekista lääkkeensä myydään toiveesta että väärinkäyttäjät saadaan kiinni tai lääkkeiden väärinkäyttö saadaan kuriin.Erec tekee mahdolliseksi mm huumaavien lääkeiden hakemisen toisen henkilön puolesta tämän Kelakorttia käyttäen,ja kuten mikään järjestelmä, se ei ole aukoton. Haluammeko että jotkut peruspalvelut yhteiskunnassa tapahtuvat erilaisten rikollisten ja vänkyröiden ehdoilla tai varalta? Rikollisilla on omat keinonsa hankkia nappinsa joka tapauksessa.
vieras

#85 Re: Otsikko

2013-10-13 17:41:40

#82: Entinen Esko - Otsikko

Tuskin sitä lääkkeiden väärin käyttöä lopetetaan sillä, että tulisi E-resepti.

Aina on joku tuttavan tuttava, joka voi hakea lääkkeitä muka itselleen ja tämä väärinkäyttäjä ostaa ne. Jos nyt joku oikeasti haluaa sekoittaa päänsä, niin onhan siihen muitakin aineita. Ihmisillä pitää itsellä olla vastuu käytöstään, samoin heillä pitää olla oikeus siihen miten reseptinsä haluaa.