STOP Hammaslahden kaivoshankkeelle

Kommentoitu viesti


Vieras

#8 Hyödyt vs haitat

15.03.2014 13:43

"Joensuun Vesi on saanut EAKR-rahoituspäätöksen Hammaslahden vanhan kaivosalueen vesihuollon suunnitteluun ja rakentamiseen -- Projektin tarkoituksena on suunnitella ja rakentaa Hammaslahden vanhan kaivosalueen jätevesiviemäröinti. Järjestelmän rakentaminen vähentää jätevesipäästöjä ympäristöön ja vesistöön..." sivulta www.karjalainen.fi/uutiset/uutis-alueet/maakunta/item/44172-hammaslahden-vanhan-kaivosalueen-suunnittelu-kayntiin Tämähän on hieno uutinen! Hyvä jos vihdoin vanhan kaivoksen haitat saataisiin poistettua?

En täysin vastusta, mutta en kannatakaan kaivostoimintaa ennenkuin kaikki faktat ovat selvillä! Allekirjoitin nyt kuitenkin sillä paikallisuus ja puhdas luonto ovat minulle tärkeitä arvoja. Hyvä että asiasta käydään keskustelua... kiitos adressin laatijalle ja muille aktiivisille tahoille!

Vastaukset

OIkeaa tietoa

#10 Väärää tietoa Joensuun veden hankkeesta

2014-03-30 19:20:13

Joensuun veden jätevesiputki rakennetaan välille Marjomaki-Hammasjärvi ja nyt toimiva teollisuusalue, vanhalle kaivosalueelle ei rakenneta mitään, eihän siellä ole mitään toimintaakaan. Kunnallisiin jätevesiputkiin ei milloinkaan ohjata kaivoksen rikastevesiä vaan normaaleja kiinteistön jätevesiä.