Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Hetero

#32792 Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

27.03.2014 09:45

#5: Kysyn vaan - Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

Helpottais sunkin elämää jos katsoisit esim Luonto dokkareita.

Jopa koira puistossa uros koirat innostuvat nylkyttämään toisia uroksia, ei siellä koirapuistossa kaikki rupee heti huutamaan ja osoittelee että sun koiras on homo.

Tosin Homous ei ole sairaus jonka uskonto tai lääkkeet parantaa, jos uskoo toisin voisi itse käydä hakemassa lääkkeet omaan lyhytnäköisyyden aiheuttamaan sairauteen.

Vastaukset


Vieras

#32796 Re: Re: Re: Koira ei ole ihminen (Raamattukin on vain ihmisten luettavissa, ei koirien)

2014-03-27 10:26:40

#32792: Hetero - Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

Onko kovin asiallista sotkea asiaa ja yhdistää koirat keskusteluun, joka pitäisi koskea ihmisiä, ei koiria. Jos perusteluna käytät koiria, niin silloinhan mitä tahansa voitaisiin perustella millä tahansa. Koira ei ole ihminen. Älä kuitenkaan vedä tästä herneitä nenääsi.

 

tasa-arvo

#32798 Re: Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

2014-03-27 10:54:23

#32792: Hetero - Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

Jopa koira puistossa uros koirat innostuvat nylkyttämään toisia uroksia, ei siellä koirapuistossa kaikki rupee heti huutamaan ja osoittelee että sun koiras on homo

..joo ja koirat nuolevat omia ja  toistensa takapuolia.

Siitähän pitää  vetää johtopäätös, että ihmistenkin kuuluu niin tehdä!?  ;)

 


Vieras

#32954 Re: Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

2014-03-28 19:07:26

#32792: Hetero - Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

Vai koirapuistosta mallia? Ei muuta kuin sinne koirien sekaan sitten.

Eläimistäkö esimerkkiä? Esim. kanahaukka syöksyy ilmassa pulun kimppuun ja kaivaa sen sydämen lennossa irti. No, sitähän tekin teette omalla tavallanne, kun viettelette uhrejanne.

Mutta niinkuin järjettömät, luonnostaan pyydystettäviksi ja häviämään syntyneet eläimet, niin joutuvat myös nämä, kun herjaavat sitä, mitä eivät tunne, häviämään omaan turmelukseensa, saaden vääryyden palkan; he pitävät nautintonaan elää päivänsä hekumassa; he ovat tahra- ja häpeäpilkkuja; he herkuttelevat petoksissaan, kemuillessaan teidän kanssanne; heidän silmänsä ovat täynnä haureutta eivätkä saa kylläänsä synnistä; he viekoittelevat horjuvia sieluja, heillä on ahneuteen harjaantunut sydän; he ovat kirouksen lapsia.

Sillä he puhuvat pöyhkeitä turhuuden sanoja ja viekoittelevat lihan himoissa irstauksilla niitä, jotka tuskin ovat päässeet eksyksissä vaeltavia pakoon, ja lupaavat heille vapautta, vaikka itse ovat turmeluksen orjia; sillä kenen voittama joku on, sen orja hän on. Sillä jos he meidän Herramme ja Vapahtajan Jeesuksen Kristuksen tuntemisen kautta ovat päässeetkin maailman saastutuksia pakoon, mutta niihin taas kietoutuvat ja tulevat voitetuiksi, niin on viimeinen tullut heille ensimmäistä pahemmaksi.

Ja varsinkin ne, jotka lihan jäljessä kulkevat saastaisissa himoissa ja ylenkatsovat herrauden. Nuo uhkarohkeat, itserakkaat eivät kammo herjata henkivaltoja, Mutta niinkuin järjettömät, luonnostaan pyydystettäviksi ja häviämään syntyneet eläimet, niin joutuvat myös nämä, kun herjaavat sitä, mitä eivät tunne, häviämään omaan turmelukseensa,

 

Heille on tapahtunut, mitä tosi sananlasku sanoo: "Koira palaa oksennukselleen", ja: "Pesty sika rypee rapakossa."


Vieras

#34632 Re: Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

2014-04-30 20:07:04

#32792: Hetero - Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

"Jopa koira puistossa uros koirat innostuvat nylkyttämään toisia uroksia, ei siellä koirapuistossa kaikki rupee heti huutamaan ja osoittelee että sun koiras on homo.

Tosin Homous ei ole sairaus jonka uskonto tai lääkkeet parantaa, jos uskoo toisin voisi itse käydä hakemassa lääkkeet omaan lyhytnäköisyyden aiheuttamaan sairauteen."

 

Puolustelet homoutta vertaamalla sitä koirien käyttäytymiseen(nylkkyttämiseen)!!??

 

Uroskoirat tosiaankin tekevät  "sitä", mutta ei homostellakseen, vaan pyrkiäkseen dominoimaan/alistamaan lajitoverinsa.

 

Kaikilla valheiden voimilla voi tietenkin yrittää.. ;)