Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

27.03.2014 08:18



Vieras

#32777

27.03.2014 08:19

Päivän Sana

Minun sieluni ikävöitsee ja halajaa Herran esikartanoihin, minun sydämeni ja ruumiini pyrkii riemuiten elävää Jumalaa kohti. Löysihän lintunen majan ja pääskynen pesän, johon se poikasensa laskee: sinun alttarisi, Herra Sebaot, minun kuninkaani ja minun Jumalani.

Ps. 84:2-3 (KR33/38)
http://raamattu.uskonkirjat.net/daily.html

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

27.03.2014 08:20



Vieras

#32779 Re: PIISPA PUHUU OHI ASIAN.

27.03.2014 08:23

#32775: Tämä on EVL KIRKON selkeä kanta - PIISPA PUHUU ASIAA.

 

Kyllä on hämmentävän lapsenmielinen tuo olmin oloinen piispa, joka vajoaa täysin hauvelioinosten ja mikaniikkojen tasolle. Tai aiemmista toimistaan Kirkkohallituksessa päätellen Häkkinen on ollut jo kauan pohjalla.

Sitä paitsi Häkkinen persustelee kirkolle täysin kuulumattomilla asioilla, sillä tasa-arvoinen avioliittolaki ei vaadi vihkimisoikeuden eduskunnalta saaneita uskonnollisia yhdyskuntia muuttamaan nykyisiä vihkimiskäytäntöjään.

 

 

 


Vieras

#32780 Re: Kirjoitus jakoon.

27.03.2014 08:23

 

 

 

 

#32778: Hyvä PIISPA! - Kirjoitus jakoon.

Kyllä on hämmentävän lapsenmielinen tuo olmin oloinen piispa, joka vajoaa täysin hauvelioinosten ja mikaniikkojen tasolle. Tai aiemmista toimistaan Kirkkohallituksessa päätellen Häkkinen on ollut jo kauan pohjalla.

Sitä paitsi Häkkinen persustelee kirkolle täysin kuulumattomilla asioilla, sillä tasa-arvoinen avioliittolaki ei vaadi vihkimisoikeuden eduskunnalta saaneita uskonnollisia yhdyskuntia muuttamaan nykyisiä vihkimiskäytäntöjään.

 

Perus S

#32781 Mieli piteeni

27.03.2014 08:25


Pitkän linjan Perus Suomalaisena minäkin esitän oman mieli piteeni joka on pitkällisen harkinnan tulos persusteluineen:


Avio liitto on yhen naisen ja yhten miehen välinen liito. Tärkeää että lapsella on isä ja äiti.Perhe arvot tulee säilyttää. Piolookia ja teolookia tukee asiaa.Lailliset oikeutet seksuaali vähemmistölle voidaan muulla tavalla hoitaa.

Myös Suomen kielen asemaa tulee puollustaa Ruotsin kielisiä vastaan.


Patmos

#32782 Shalom kaikille Kristityille!

27.03.2014 08:28



2. Moos. 21:28

Jos härkä puskee miehen tai naisen kuoliaaksi, niin härkä kivitettäköön, älköönkä sen lihaa syötäkö; mutta härän omistaja olkoon vapaa rangaistuksesta.

2. Moos. 21:29

Mutta jos härkä on ennenkin puskenut ja sen isäntää on varoitettu eikä hän ole sitä vartioinut, ja jos se tappaa miehen tai naisen, niin härkä kivitettäköön, ja myös sen isäntä rangaistakoon kuolemalla.

3. Moos. 13:38

Jos miehen tai naisen ihoon tulee pilkkuja, valkoisia pilkkuja,

3. Moos. 15:18

Ja kun mies on maannut naisen kanssa ja vuodattanut siemenensä, peseytykööt he vedessä ja olkoot saastaiset iltaan asti.

3. Moos. 15:25

Jos naisen verenvuoto kestää kauan aikaa, vaikka ei ole hänen kuukautisaikansa, tahi jos se jatkuu hänen kuukautisaikansa ohitse, pidettäköön hänet koko vuotonsa ajan saastaisena, niinkuin hänen kuukautisaikanaankin; hän on saastainen.

3. Moos. 15:33

ja naisesta, jolla on kuukautisensa, ja miehestä ja naisesta, jotka sairastavat jotakin vuotoa, sekä miehestä, joka makaa saastaisen naisen kanssa.

3. Moos. 18:22

Älä makaa miehenpuolen kanssa, niinkuin naisen kanssa maataan; se on kauhistus.

3. Moos. 19:20

Jos mies makaa naisen, joka on orjatar ja toisen miehen oma eikä ole lunastettu eikä vapaaksi laskettu, rangaistakoon heitä, ei kuitenkaan kuolemalla, koska nainen ei ollut vapaa.

3. Moos. 20:13

Jos joku makaa miehenpuolen kanssa, niinkuin naisen kanssa maataan, tekevät he molemmat kauhistuksen; heidät rangaistakoon kuolemalla, he ovat verivelan alaiset.

3. Moos. 20:14

Jos joku ottaa vaimoksi naisen ja hänen äitinsä, on se iljettävyys; sekä hänet että ne molemmat poltettakoon tulessa, ettei mitään iljettävyyttä olisi teidän seassanne.

3. Moos. 20:18

Jos joku makaa kuukautistilassa olevan naisen kanssa ja paljastaa hänen häpynsä, avaa hänen lähteensä, ja nainen paljastaa verensä lähteen, niin heidät molemmat hävitettäköön kansastansa.

4. Moos. 12:1

Mutta Mirjam ja Aaron parjasivat Moosesta etiopialaisen naisen tähden, jonka hän oli ottanut vaimokseen; sillä hän oli ottanut vaimokseen etiopialaisen naisen.

4. Moos. 25:6

Ja katso, muuan mies israelilaisista tuli ja toi veljiensä luo midianilaisen naisen, Mooseksen ja kaiken israelilaisten seurakunnan nähden, kun nämä olivat itkemässä ilmestysmajan ovella.

4. Moos. 25:8

ja seurasi tuota Israelin miestä makuusuojaan ja lävisti heidät molemmat, Israelin miehen ja sen naisen, vatsan kohdalta. Silloin taukosi israelilaisilta vitsaus.

4. Moos. 25:14

Ja surmatun Israelin miehen nimi, sen, joka surmattiin midianilaisen naisen kanssa, oli Simri, simeonilaisen perhekunta-päämiehen Saalun poika.

5. Moos. 4:16

ettette menettele kelvottomasti ettekä tee itsellenne jumalankuvaa, ette minkään muotoista patsasta, ette miehen tai naisen kuvaa,

5. Moos. 20:7

Joka on kihlannut naisen, mutta ei vielä ole ottanut häntä vaimoksensa, menköön ja palatkoon kotiinsa, ettei hän kaatuisi taistelussa ja joku toinen ottaisi hänen morsiantaan vaimoksensa.'

5. Moos. 21:11

ja vankien joukossa näet kaunisvartaloisen naisen ja mielistyt häneen ja tahdot ottaa hänet vaimoksesi,

5. Moos. 22:5

Nainen älköön käyttäkö miehen tamineita, älköönkä mies pukeutuko naisen vaatteisiin; sillä jokainen, joka niin tekee, on kauhistus Herralle, sinun Jumalallesi.

5. Moos. 22:14

ja esittää häntä vastaan perättömiä syytöksiä ja saattaa hänet pahaan maineeseen ja sanoo: 'Minä otin tämän naisen vaimokseni, mutta kun ryhdyin häneen, en tavannut hänessä neitsyyden merkkiä',

5. Moos. 22:22

Jos joku tavataan makaamasta naisen kanssa, joka on toisen miehen aviovaimo, niin kuolkoot molemmat, sekä mies, joka makasi vaimon kanssa, että vaimo. Poista paha Israelista.

5. Moos. 28:30

Sinä kihlaat naisen, mutta toinen makaa hänet; sinä rakennat talon, mutta et siinä asu; sinä istutat viinitarhan, mutta et korjaa sen hedelmää.

Tuom. 4:9

Hän vastasi: "Minä lähden sinun kanssasi; mutta kunnia siitä retkestä, jolle lähdet, ei tule sinulle, vaan Herra on myyvä Siiseran naisen käsiin". Niin Debora nousi ja lähti Baarakin kanssa Kedekseen.

Tuom. 11:2

Mutta Gileadin vaimo synnytti hänelle poikia, ja kun tämän vaimon pojat kasvoivat suuriksi, niin he karkoittivat Jeftan ja sanoivat hänelle: "Et sinä saa perintöosaa meidän isämme talossa, sillä sinä olet toisen naisen poika".

Tuom. 14:1

Ja Simson meni alas Timnaan ja näki Timnassa naisen, filistealaisten tyttäriä.

Tuom. 14:2

Niin hän tuli sieltä ja kertoi sen isälleen ja äidilleen ja sanoi: "Minä näin Timnassa naisen, filistealaisten tyttäriä; ottakaa hänet nyt minulle vaimoksi".

Tuom. 14:10

Sitten hänen isänsä meni naisen luo, ja Simson laittoi siellä pidot, sillä niin oli nuorten miesten tapa.

Tuom. 16:5

Niin filistealaisten ruhtinaat tulivat naisen luo ja sanoivat hänelle: "Viekoittele hänet ja ota selko, missä hänen suuri voimansa on ja miten voisimme voittaa hänet, että saisimme hänet sidotuksi ja masennetuksi; niin me annamme sinulle kukin tuhat ja sata hopeasekeliä".

Tuom. 19:3

Sitten hänen miehensä nousi ja lähti hänen jälkeensä viihdytelläkseen häntä ja palauttaakseen hänet luokseen; ja hänellä oli mukanaan palvelija ja aasipari. Ja nainen vei hänet isänsä kotiin; ja kun naisen isä näki hänet, riensi hän iloisena häntä vastaan.

Tuom. 19:4

Ja hänen appensa, naisen isä, pidätteli häntä, niin että hän viipyi hänen luonaan kolme päivää; he söivät ja joivat ja olivat siellä yötä.

Tuom. 19:5

Neljäntenä päivänä hän varhain aamulla nousi lähteäkseen; mutta naisen isä sanoi vävyllensä: "Vahvista itseäsi leipäpalalla; sitten saatte lähteä".

Tuom. 19:6

Niin he istuivat, söivät ja joivat molemmat yhdessä. Sitten naisen isä sanoi miehelle: "Suostu jäämään yöksi, ja olkoon sydämesi iloinen".

Tuom. 19:8

Viidentenä päivänä hän varhain aamulla nousi lähteäksensä, mutta naisen isä sanoi hänelle: "Vahvista itseäsi, ja viipykää iltapäivään asti". Niin he söivät toistensa kanssa.

Tuom. 19:9

Ja mies nousi lähteäkseen sivuvaimonsa ja palvelijansa kanssa, mutta hänen appensa, naisen isä, sanoi hänelle: "Katso, päivä kallistuu iltaan, jääkää yöksi; päivä on menemässä mailleen, jää tänne yöksi, ja olkoon sydämesi iloinen. Nouskaa huomenna varhain matkallenne, ja lähde sitten majallesi."

1. Sam. 20:30

Silloin Saul vihastui Joonataniin ja sanoi hänelle: "Sinä säädyttömän naisen poika! Tiesinhän minä, että sinä olet mieltynyt Iisain poikaan, häpeäksi itsellesi ja häpeäksi äitisi hävylle.

2. Sam. 1:26

Minä suren sinua, veljeni Joonatan; sinä olit minulle ylen rakas. Rakkautesi oli minulle ihmeellisempi kuin naisen rakkaus.

2. Sam. 11:2

Niin tapahtui eräänä iltana, kun Daavid oli noussut vuoteeltansa ja käveli kuninkaan linnan katolla, että hän katolta näki naisen peseytymässä; ja nainen oli näöltään hyvin ihana.

2. Sam. 11:4

Niin Daavid lähetti sanansaattajat häntä noutamaan, ja hän tuli hänen luoksensa. Ja Daavid makasi naisen kanssa, joka juuri oli puhdistautunut saastaisuudestaan. Sitten tämä palasi kotiinsa.

1. Kun. 3:19

Mutta tämän naisen poika kuoli yöllä, sillä hän oli maannut sen.

Sananl. 7:8

Hän kulki katua erään naisen kulmaukseen ja asteli hänen majaansa päin

Sananl. 7:25

Älköön poiketko sydämesi tuon naisen teille, älä eksy hänen poluillensa.

Sananl. 27:13

Ota siltä vaatteet, joka toista takasi, ja ota häneltä pantti vieraan naisen tähden.

Sananl. 30:19

kotkan jäljet taivaalla, käärmeen jäljet kalliolla, laivan jäljet keskellä merta ja miehen jäljet nuoren naisen tykönä.

Saarn. 7:26

(7:27) Ja minä löysin sen, mikä on kuolemaa katkerampi: naisen, joka on verkko, jonka sydän on paula ja jonka kädet ovat kahleet. Se, joka on otollinen Jumalan edessä, pelastuu hänestä, mutta synnintekijä häneen takertuu.

Hoos. 12:12

(12:13) Jaakob pakeni Aramin kedoille, ja Israel palveli naisen tähden, naisen tähden hän paimensi.

Aam. 2:7

polkevat maan tomuun vaivaisten pään ja vääntävät mutkaiseksi nöyrien tien. Ja poika ja isä käyvät saman naisen pariin häväisten minun pyhän nimeni.

Matt. 26:10

Kun Jeesus sen huomasi, sanoi hän heille: "Miksi pahoitatte tämän naisen mieltä? Sillä hän teki hyvän työn minulle.

Luuk. 7:44

Ja naiseen kääntyen hän sanoi Simonille: "Näetkö tämän naisen? Minä tulin sinun taloosi; et sinä antanut vettä minun jaloilleni, mutta tämä kasteli kyynelillään minun jalkani ja kuivasi ne hiuksillaan.


Vieras

#32783 Re: PIISPA PUHUU ASIAA.

27.03.2014 08:37

#32775: Tämä on EVL KIRKON selkeä kanta - PIISPA PUHUU ASIAA.

Tuon pelkästään Häkkisen oma mielipide.


Vieras

#32784 Re: Re: PIISPA PUHUU ASIAA.

27.03.2014 08:54

#32783: - Re: PIISPA PUHUU ASIAA.

 

...TOISIN KUIN JOTKUT ...

...JA KUNNIOITTAA RAAMATUN SANAA, MEIDÄN PARHAAKSEMME!

 

Room
1:18-32
Sillä Jumalan viha ilmestyy taivaasta kaikkea ihmisten jumalattomuutta ja vääryyttä vastaan, niiden, jotka pitävät totuutta vääryyden vallassa,
sentähden , että se, mikä Jumalasta voidaan tietää, on ilmeistä heidän keskuudessaan; sillä Jumala on sen heille ilmoittanut.
Sillä hänen näkymätön olemuksensa, hänen iankaikkinen voimansa ja jumalisuutensa, ovat, kun niitä hänen teoissansa tarkataan, maailman luomisesta asti nähtävinä, niin etteivät he voi millään itseänsä puolustaa,
koska he, vaikka ovat tunteneet Jumalan, eivät ole häntä Jumalana kunnioittaneet eivätkä kiittäneet, vaan ovat ajatuksiltansa turhistuneet, ja heidän ymmärtämätön sydämensä on pimentynyt.
Kehuessaan viisaita olevansa he ovat tyhmiksi tulleet ja ovat katoamattoman Jumalan kirkkauden muuttaneet katoavaisen ihmisen ja lintujen ja nelijalkaisten ja matelevaisten kuvan kaltaiseksi.
Sentähden Jumala on heidät, heidän sydämensä himoissa, hyljännyt saastaisuuteen, häpäisemään itse omat ruumiinsa, nuo, jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen ja kunnioittaneet ja palvelleet luotua enemmän kuin Luojaa, joka on ylistetty iankaikkisesti, amen. Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen; samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti.
Ja niinkuin heille ei kelvannut pitää kiinni Jumalan tuntemisesta, niin Jumala HYLKÄSI heidät heidän kelvottoman mielensä valtaan, tekemään sopimattomia.

He ovat täynnänsä kaikkea vääryyttä, pahuutta, ahneutta, häijyyttä, täynnä kateutta, murhaa, riitaa, petosta, pahanilkisyyttä; ovat korvaankuiskuttelijoita, panettelijoita, Jumalaa vihaavaisia, väkivaltaisia, ylpeitä, kerskailijoita, pahankeksijöitä, vanhemmilleen tottelemattomia, vailla ymmärrystä, luotettavuutta, rakkautta ja laupeutta; "


Vieras

#32785

27.03.2014 08:59

Avioliitto kuuluu vain mihen ja naisen väliseksi asiaksi !!! !!! !!! ???

Vieras

#32786 Re: Re: Re: PIISPA PUHUU ASIAA.

27.03.2014 09:06

#32784: - Re: Re: PIISPA PUHUU ASIAA.

 

Piispa Häkkinen heittelee ympäriinsä olkinukkeja, jotka eivät liity millään tavoin kansalaisaloitteeseen tasa-arvoisesta avioliittolaista. Niitä samoja olkinukkeja ovat kristillispersujen kansanedustajat käyttäneet surullisenkuuluisissa puheenvuoroissaan.

Lisäksi piispa yrittää puuttua maalliseen lainsäädäntöön, joka ei liity hänen edustamansa kirkon vihkiasioihin millään tavalla.

 

 


Vieras

#32787 Re:

27.03.2014 09:06

#32785: -

Mihen???

"Avioliitto kuuluu vain mihen ja naisen väliseksi asiaksi !!! !!! !!! ???"

Ja ilmeisesti tuo oli myös kysymys koska noinkin monta kysymysmerkkiä lopussa.

Pettynyt

#32788 Re: 1.Kor.6:9...

27.03.2014 09:25

#8: Allekirjoittaja - 1.Kor.6:9...

Itse olen Uskonnollinen hetero mies ja en kyllä itse raamatussa näe mitään kohtaa mikä sanoisi että homoavioliitot on syntiä. Mutta sen kohdan näen missä sanotaan että kaikki ihmiset on tasa-arvoisia... Valoja!


Vieras

#32789 Shalom kaikille Kristityille!

27.03.2014 09:25


12. "Mene ja puhu Daavidille: Näin sanoo Herra: Kolme ehtoa minä asetan sinun eteesi; valitse yksi niistä, niin minä teen sen sinulle".
13. Niin Gaad meni Daavidin tykö, ilmoitti ja sanoi hänelle: "Tuleeko nälkä seitsemäksi vuodeksi sinun maahasi, vai pakenetko sinä kolme kuukautta vihollisiasi, jotka ajavat sinua takaa, vai tuleeko rutto sinun maahasi kolmeksi päiväksi? Mieti nyt ja katso, mitä minä vastaan hänelle, joka minut lähetti."
14. Daavid vastasi Gaadille: "Minä olen suuressa hädässä. Me tahdomme langeta Herran käsiin, sillä hänen laupeutensa on suuri; ihmisten käsiin minä en tahdo langeta."
15. Niin Herra antoi ruton tulla Israeliin, aamusta alkaen määrättyyn aikaan asti; ja kansaa kuoli Daanista Beersebaan asti seitsemänkymmentä tuhatta miestä.
16. Mutta kun enkeli ojensi kätensä Jerusalemia kohti tuhotaksensa sen, katui Herra sitä pahaa ja sanoi enkelille, joka kansaa tuhosi: "Jo riittää; laske kätesi alas". Ja Herran enkeli oli silloin jebusilaisen Araunan puimatantereen luona.
17. Mutta nähdessään enkelin surmaavan kansaa sanoi Daavid Herralle: "Katso, minä olen tehnyt syntiä, minä olen tehnyt väärin; mutta nämä minun lampaani, mitä he ovat tehneet? Sattukoon sinun kätesi minuun ja minun isäni perheeseen."
18. Ja Gaad tuli Daavidin tykö samana päivänä ja sanoi hänelle: "Mene ja pystytä Herralle alttari jebusilaisen Araunan puimatantereelle".
19. Niin Daavid meni, Gaadin sanan ja Herran käskyn mukaan.
20. Mutta kun Arauna katsahti ulos ja näki kuninkaan palvelijoineen tulevan luoksensa, meni hän ulos ja kumartui kasvoillensa maahan kuninkaan eteen.
21. Ja Arauna sanoi: "Miksi herrani, kuningas, tulee palvelijansa luo?" Daavid vastasi: "Ostamaan sinulta puimatantereen, rakentaakseni Herralle alttarin, että vitsaus taukoaisi kansasta".
22. Arauna sanoi Daavidille: "Herrani, kuningas, ottakoon ja uhratkoon, mitä hyväksi näkee. Katso, tässä on härät polttouhriksi ja puimaäkeet sekä härkien valjaat haloiksi.
23. Tämän kaiken, kuningas, Arauna antaa kuninkaalle." Ja Arauna sanoi kuninkaalle: "Olkoon Herra, sinun Jumalasi, sinulle suosiollinen".
24. Mutta kuningas sanoi Araunalle: "Ei niin, vaan minä ostan ne sinulta täydestä hinnasta, sillä minä en uhraa Herralleni, Jumalalleni, ilmaiseksi saatuja polttouhreja". Niin Daavid osti puimatantereen ja härät viidelläkymmenellä hopeasekelillä.
25. Ja Daavid rakensi sinne alttarin Herralle ja uhrasi polttouhreja ja yhteysuhreja. Niin Herra leppyi maalle, ja vitsaus taukosi Israelista.



Vieras

#32790 Adressin virallinen mainos

27.03.2014 09:37


Avioero - avioerohakemus
tammer-juristit.fi
Asianajajamme Tampereella päivystävät ja ovat tukenasi.






Vieras

#32791

27.03.2014 09:42

Avioliitto on edelleekin miehen ja naisen välinen asia, eikä se muuksi muutu.
Hetero

#32792 Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

27.03.2014 09:45

#5: Kysyn vaan - Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

Helpottais sunkin elämää jos katsoisit esim Luonto dokkareita.

Jopa koira puistossa uros koirat innostuvat nylkyttämään toisia uroksia, ei siellä koirapuistossa kaikki rupee heti huutamaan ja osoittelee että sun koiras on homo.

Tosin Homous ei ole sairaus jonka uskonto tai lääkkeet parantaa, jos uskoo toisin voisi itse käydä hakemassa lääkkeet omaan lyhytnäköisyyden aiheuttamaan sairauteen.

että näin

#32793 Re: Homoliitot tulee estää.

27.03.2014 10:01

#32776: EI homoliittoja Suomeen ei koskaan. LAPSET PELKÄÄ. - Homoliitot tulee estää.

Overhauling Straight Americassa on kuusi kohtaa, ei yhtätoista.

Pönttölän Iisakki

#32794 Vertauksinko tässä pitää jo puhua,no:hyvä on...

27.03.2014 10:12

Menee hän se nyt kenen tahansa kaaliin ,että koska saavi on astia ,niin astian on oltava saavi. Näin on aina ollut ja näin on aina oleva...(eikös ollutkin viksusti sanottu-Iisakki teki sen ihan omasta päästään-siis tuon vertauksen-katsokaa, miettikää sitä päivän mittaan ,kätkekää se sytämmeenne ja tarkastelkaa sitä siellä niin kuin Maria, niin sen suuri kätketty viisaus vähitellen voipi avvautua teillennii...voiko ennää viksummin sannoo,joo..)
X

#32795 Re: Tyhjän toistoa tulee kestää.

27.03.2014 10:17

#32776: EI homoliittoja Suomeen ei koskaan. LAPSET PELKÄÄ. - Homoliitot tulee estää. 

 Jankuttamistasi ei enää noteerata miksikään  muuksi-uskon jo aika monen olevan kommentistasi samaa mieltä.


Vieras

#32796 Re: Re: Re: Koira ei ole ihminen (Raamattukin on vain ihmisten luettavissa, ei koirien)

27.03.2014 10:26

#32792: Hetero - Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

Onko kovin asiallista sotkea asiaa ja yhdistää koirat keskusteluun, joka pitäisi koskea ihmisiä, ei koiria. Jos perusteluna käytät koiria, niin silloinhan mitä tahansa voitaisiin perustella millä tahansa. Koira ei ole ihminen. Älä kuitenkaan vedä tästä herneitä nenääsi.

 


Vieras

#32797 Re:

27.03.2014 10:48

#32762: -

Miks mä en tykkää ruispuurosta? YÖK! Kieltäkää se!!

tasa-arvo

#32798 Re: Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

27.03.2014 10:54

#32792: Hetero - Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

Jopa koira puistossa uros koirat innostuvat nylkyttämään toisia uroksia, ei siellä koirapuistossa kaikki rupee heti huutamaan ja osoittelee että sun koiras on homo

..joo ja koirat nuolevat omia ja  toistensa takapuolia.

Siitähän pitää  vetää johtopäätös, että ihmistenkin kuuluu niin tehdä!?  ;)

 


Vieras

#32799 Tosi onnellisia nämä heteroavioliitot!

27.03.2014 10:56

Ei voi kun ihmetellä!
Vielä varmaan lapsiakin tulee tuohon "liittoon".
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288670502455.html?pos=ok-nln

Vieras

#32800 Re: Re: Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

27.03.2014 10:57

#32798: tasa-arvo - Re: Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

Olen kyllä nähnyt kuvia missä heterot näin tekevät.