Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#33510 Re: Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

06.04.2014 13:46

#33509: Tutustukaa faktoihin - Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

 

Sanoisin, että siinä on sekä elämästä saatua,  tilaamatta tullutta!
Mutta myös valittua.  
Kumpaakaan ei pidä jättää pois.  Tämä on ainoa,  mistä Gamenceria voidaan kritisoida,  mutta sen jonkinasteinen  paaluttaminen valinnan puolelle tulee ymmärrettäväksi uuden amerikkalaisen  kasvatusmaailman puolelta,  joka tästä S.N.Liitosta on poikinut = josssä uudet seksikasv.metodit ovat räjäyttäneet 
nuorten maailmassa homoseksuaalisuus-prosentit yli äyräiden.


Vastaukset


Vieras

#33511 Re: Re: Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

2014-04-06 14:22:01

#33510: - Re: Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

"Sanoisin, että..."

Olisi ollut paljon parempi, että olisit jättänyt sanomatta!

Homoseksuaalisuus ei ole valinta. Piste. Biseksuaalinen voi jossain määrin valita, hakeeko hän seuraa oman vai toisen sukupuolen edustajista ja se taas on ihan eri juttu. Eikä sekään kuulu sinulle pätkän vertaa.

Mistähän mahdat kaivaa todisteet sille, että homoseksuaalisuusprosentit olisivat kasvaneet yli äyräittensä? Homojen määrää ei olla missään edes luotettavasti saatu mitattua. Ja että se vielä olisi seurausta seksikasvatuksesta, anna mun kaikki kestää....!

Ainoa, jossa on voinut olla paikallisesti kasvua, on avoimesti homoina elävien määrä. Jos siitä olet huolestunut, olet käytännössä huolestunut siitä, että jossain ihmiset voivat elää omien perustaipumustensa mukaan. Ja kun tässä tapauksessa niissä taipumuksissa ei ole muihin kansalaisiin kohdistuvaa uhkaa, olet käytännössä vastustamassa erään ihmisryhmän ihmisoikeuksien toteutumista. Se ei ole kovin kunniakasta kenellekään, varsinkaan sellaiselle, joka muuten niin auliisti rakkaudesta puhuu.