Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

#33501 Re: "Olkiukko" on huono keskustelutapa !

06.04.2014 12:33

#33498: - "Olkiukko" on huono keskustelutapa !

 

Kyllähän sitä tässä aina välillä ilmenee siellä sun täällä,  onkos se Queer -ilmiö sitä?


Vieras

#33502 Re: setauskonto kiellettävä kouluissa.

06.04.2014 12:39

#33496: seta aiheuttaa ongelmia kouluissa ja päiväkodeissa. - setauskonto kiellettävä kouluissa.

Seta on suvaitsematon suvaitsemuutta kohtaan. Kaikki muu väittämäsi on puhdasta valetta.

Miksi jatkat valehtelua, jeesuspersu? Valehtelu on syntiä ja taivasosuus alkaa olla siksi sinulta pian tavoittamattomissa!

 


Vieras

#33503 Re: Re: setauskonto kiellettävä kouluissa.

06.04.2014 12:51

#33499: - Re: setauskonto kiellettävä kouluissa.

Jollakin ei ilmeisesti ole ollut paras päivänsä....

Seta pitää totta kai ulostuloa positiivisena asiana, koska se on jokaisen homon ihmisoikeus ja lainkin suojelema asia. Seta pyrkii kyllä tukemaan aktiivisesti tilanteissa, joissa ulostulo ei ympäristön kannalta ei ole mennyt ihan putkeen ja joissa ulostulo on tuottanut negatiivisia reaktioita ympäristön taholta. Ja tämä ei tietenkään tarkoita, että Seta pääsääntöisesti kehottaa pysymään kaapissa tai että se alkais tukea lähiomaisten vihamielisiä asenteita.

"Uusin seikka minkä kuulin Setasta on parisuhteitten arvostaminen kalenterin mukaan kun taas minä olen vääräoppinen tässäkin."

No onkos tästäkin nyt tullut synti....  Suhteiden pituus on jonkinasteisessa suhteessa niiden onnellisuuteen ja ennen kaikkea on mielekästä hakea pysyvien parisuhteiden kulttuuria irtosuhteiden paikalla. Heteromaailmassa tästä ei kai olisi puolta sanaa urputettavaa, varsinkaan uskisten keskuudessa. Siis pysyvä parisuhde onkin nyt paha, jos sitä homot harrastavat...!!!

Monet Setan omiksi saavutuksiksi lukemansa ansiot ovat yksittäisten aktivistien tekemiä. Yksittäiset aktivistit voisivat periaattessa korvata koko Setabyrokratian.

Setassa yksittäiset ihmiset voivat vaikuttaa asioihin, koska sillä nimenomaan on matala byrokratian taso. Toisaalta Seta tekee taustalla koko ajan arvokasta työtä nimenomaan järjestönä tai sen alayksikköinä. Näihin saavutuksiin ei yksittäinen ihminen yltäisi, koska häntä ei edes niihin pöytiin koskaan olisi kutsuttu.

Rajansa kaikella!

#33504 Re: Re: setauskonto kiellettävä kouluissa.

06.04.2014 12:54

#33502: - Re: setauskonto kiellettävä kouluissa.

 

Tämäkö on mielestäsi suvaitsevaisuutta!?

 

Homoliittolain vaikutukset Massachusettsin osavaltiossa
http://www.youtube.com/watch?v=bSXFb6ULsCg

 


Vieras

#33505 Re: Re: Re: setauskonto kiellettävä kouluissa.

06.04.2014 13:07

#33504: Rajansa kaikella! - Re: Re: setauskonto kiellettävä kouluissa.

Suvaitsevaisuus on huono sana kaiken kaikkiaan: Se kertoo rivien välistä, että minä olen parempi kuin tuo, jota kuitenkin suvaitsen. Yhdenvertaisuus ja toisen arvostaminen ovat siinä suhteessa parempia sanoja.

Ja kyllä, kun tuon ummehtuneen vihanpurkauksen räikeät valheet pyyhitään pois, jäljelle jäävät vaikutukset, joissa nimenomaan vaaditaan pitämään kaikkia osavaltion kansalaisiä yhdenvertaisina sukupuolisesta suuntautumisesta riippumatta.

Jos se on sinusta liikaa, on syytä suunnistaa jonnekin, jossa voit rauhassa olla suvaitsematon: Iran, Venäjä, Saudi-Arbia....

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

06.04.2014 13:23


seta sotkee lasten mielet.

#33507 seta ei suvaitse muita.

06.04.2014 13:25

Seta hyväksyy vain homot ja lesbot. Setalta rahoitus pois epätasa arvon vuoksi. Setauskonto pois kouluista.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

06.04.2014 13:26


Tutustukaa faktoihin

#33509 Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

06.04.2014 13:32

#5: Kysyn vaan - Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

"Kuka sanoo, että homoseksuaalisuus synnynnäinen ominaisuus? En usko, että kukaan saa geeneissä homoseksuaalisuuden, vaan se on opittu käyttäytymismalli."

Ei ehkä geeneissä, mutta raskaudenaikaisissa hormoneissa (toisaalta voi kysyä, mikä määrää hormonien erityksen määrän äidillä). Tämä on jo aika pitkälle tutkittu juttu, ja melko varmaa tietoa. Ja ennen kuin sanot että se homoseksuaalisuus on hormonisairaus, niin kuka määrittelee, mikä on se absoluuttinen oikea hormonitaso? Mielestäni homoseksuaalisuudella on yhteiskunnassa paikkansa yhtä lailla kuin hetero- tai biseksuaalisuudellakin.


Vieras

#33510 Re: Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

06.04.2014 13:46

#33509: Tutustukaa faktoihin - Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

 

Sanoisin, että siinä on sekä elämästä saatua,  tilaamatta tullutta!
Mutta myös valittua.  
Kumpaakaan ei pidä jättää pois.  Tämä on ainoa,  mistä Gamenceria voidaan kritisoida,  mutta sen jonkinasteinen  paaluttaminen valinnan puolelle tulee ymmärrettäväksi uuden amerikkalaisen  kasvatusmaailman puolelta,  joka tästä S.N.Liitosta on poikinut = josssä uudet seksikasv.metodit ovat räjäyttäneet 
nuorten maailmassa homoseksuaalisuus-prosentit yli äyräiden.



Vieras

#33511 Re: Re: Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

06.04.2014 14:22

#33510: - Re: Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

"Sanoisin, että..."

Olisi ollut paljon parempi, että olisit jättänyt sanomatta!

Homoseksuaalisuus ei ole valinta. Piste. Biseksuaalinen voi jossain määrin valita, hakeeko hän seuraa oman vai toisen sukupuolen edustajista ja se taas on ihan eri juttu. Eikä sekään kuulu sinulle pätkän vertaa.

Mistähän mahdat kaivaa todisteet sille, että homoseksuaalisuusprosentit olisivat kasvaneet yli äyräittensä? Homojen määrää ei olla missään edes luotettavasti saatu mitattua. Ja että se vielä olisi seurausta seksikasvatuksesta, anna mun kaikki kestää....!

Ainoa, jossa on voinut olla paikallisesti kasvua, on avoimesti homoina elävien määrä. Jos siitä olet huolestunut, olet käytännössä huolestunut siitä, että jossain ihmiset voivat elää omien perustaipumustensa mukaan. Ja kun tässä tapauksessa niissä taipumuksissa ei ole muihin kansalaisiin kohdistuvaa uhkaa, olet käytännössä vastustamassa erään ihmisryhmän ihmisoikeuksien toteutumista. Se ei ole kovin kunniakasta kenellekään, varsinkaan sellaiselle, joka muuten niin auliisti rakkaudesta puhuu.

 

 


Vieras

#33512 Re: Re: Re: Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

06.04.2014 14:38

#33511: - Re: Re: Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

 

 

Hetkinen,  tarkennetaan.  Homoseks. tunteita ei  sinänsä valita. ( Ihan hyvä muuten, että tästä puhutaan). 

Jos aloitetaan koko väestöstä,  ne eivät ole täysin tuntemattomia suurelle enemmistöllekkään.
Ja erityisesti nuoruuden vaiheissa pyrkivät esiin,  eipä ole varmaan tästäkään,  ja sen yleisyydestä  mitään tutkimuksia tehty. Jokatapauksessaa kuuluvat ihmisen kehitykseen.
Ja tärkeä tietää,  että näitä saattaa olla,  ja niiden todennäköinen
tausta on kehityksellisesti transferenssissa eli tunteensiirrossa,  josta
se Ari Puontikin osuvasti kertoi,  että tunsi elämässään jotkut  miehen
mallit  voimakkaan isä-väritteisesti.
Hyvin omakohtaistakin tuntumaa on tähän asiaan,   paljon nuoruuden vaiheissa ja myöhemminkin.  Mutta en nyt niitä ruppee retostelemaan tässä.  
Ovat jokatapauksessa erittäin voimakkaita tuntemuksia,  eikä niitä noin vain laiteta syrjään.  Siksi ihmisellä on oltavakin
voimakas uskonnollinen tai eettinen ulottuvuus elämässään jos asetttaa kyseenalaiseksi menon ajopuuna näiden tunteiden matkassa.


Mutta mitä yksin voit niille tehdä itsessäsi,  siinä onkin jo toinen juttu.


Vieras

#33513 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

06.04.2014 15:04

#33512: - Re: Re: Re: Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

 

 

Tässä mielessä emme voi vaatia "ei-uskovilta"  homoilta  "kylmää kalkkunaa."  Tarkoittaa huumevieroitustermein kaiken täydellistä jättämistä heti.  Muutenkin,  asennoitumisemme on usein "nouse ylös kuolleista omin voimin" - tyylistä.  Jatkuva room. kirjeen 1:n luvun tuonti paaduttaa.  Ja se on vakavaa!  
Sieluun,  tai paremminkin sydämeen kasvaa Roomalaiskirje 1 - suoja,  
kehittyy 3 Moos.18 - suodatin.
Ja monta muuta,
jotka eivät päästä koskaan sanaa enää lävitseen. 



Hei,  tässä on tietysti se,  että tänne kirjoitetaan myös ulkopuolisia varten.  
Siis,  asia ei olekkaan niin yksinkertainen,  
Joten on todettava,  että teidän on vä'hän pakko kestää niitä kohtia.  Mutta tämä on hyvä tuoda selkeesti esiin.



Vieras

#33514 Lapset pelkää.....?

06.04.2014 15:33

Mannerheimin Lastensuojeluliitto (MLL) lausuu kansalaisaloitteesta kohteliaimmin seuraavaa:

MLL kannattaa esitystä avioliittolain muuttamisesta siten, että myös samaa sukupuolta olevilla pareilla on oikeus solmia avioliitto. Sukupuolineutraali avioliittolaki kohtelee ihmisiä yhdenvertaisella tavalla heidän sukupuolisesta suuntautumisesta riippumatta. Lainsäädäntö ei saa asettaa kansalaisia eriarvoiseen asemaan sukupuolisen suuntautumisen perusteella. Yhdenvertaisuus on keskeinen perus- ja ihmisoikeus.

MLL muistuttaa, että lapsen oikeuksien sopimuksen 2 artiklan syrjintäkiellosta. Lapsen oikeuksien sopimuksen 2 artiklan mukaan sopimusvaltion tulee kunnioittaa ja taata lapsen oikeuksien sopimuksessa tunnustetut oikeudet kaikille lapsille ilman minkäänlaista lapsen, hänen vanhempiensa tai muun laillisen huoltajansa rotuun, ihonväriin, sukupuoleen, kieleen, uskontoon, poliittisiin tai muihin mielipiteisiin, kansalliseen, etniseen tai sosiaaliseen alkuperään, varallisuuteen, vammaisuuteen, syntyperään tai muuhun seikkaan perustuvaa erottelua.

MLL toteaa, että avioliittolain muuttaminen kansalaisaloitteessa esitetyllä tavalla mahdollistaisi samaa sukupuolta olevan parin yhteisadoption. MLL pitää tätä kannatettavana. Ei ole lapsen edun mukaista, että lapsi adoptoidaan yksin perheeseen, jossa on tosiasiallisesti kaksi vanhempaa. Tilanteissa, joissa avoliitossa tai rekisteröidyssä parisuhteessa oleva adoptoi lapsen yksin, myös adoptiovanhemman puoliso on yleensä vanhemman roolissa. Adoptoitavan lapsen edun kannalta olisi perusteltua, että molemmat tosiasialliset vanhemmat olisivat adoptioneuvonnan piirissä ja että heillä molemmilla olisi mahdollisuus adoptoida lapsi yhdessä. On tärkeää, että parisuhteen laatu ja vakaus arvioidaan adoptioneuvonnassa lapsen edun kannalta.

http://www.mll.fi/?x34302=20227726


Vieras

#33515 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

06.04.2014 15:50

#33512: - Re: Re: Re: Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

"...Siksi ihmisellä on oltavakin voimakas uskonnollinen tai eettinen ulottuvuus elämässään jos asetttaa kyseenalaiseksi menon ajopuuna näiden tunteiden matkassa."

Lue: Siksi ihmisellä on valitettavasti joko ulkoinen uskonnollinen paine tai sen indoktrinoima sisäinen versio, joka väittää sen, mitä hän on, olevan väärää ja syntiä. Näin ollen hän joutuu ristiriitaan itsensä ja tämän paineen kanssa.

YLEn esittämässä dokumentissa selvisi voimakkaasti, kuinka homopoikien etäinen isäsuhde liittyi ennemminkin isän reaktioon pojan tuottaessa pettymyksen kuin siihen, että etäinen isäsuhde olisi homouden syy.

Ari Puonti on taas tässä asiassa pukkina kaalimaan vartijana. Suomen virallinen lääketiede ei hänen puuhastelujansa tunnusta ja pitää niitä puoskarointina. Jopa englantilainen konservatiivinen uskovien terapeuttijärjestö kehotti lopettamaan moisen henkisen pahoinpitelyn.

http://vmlouek.puheenvuoro.uusisuomi.fi/160721-britannian-acc-ohjeisti-jasenensa-lopettamaan-eheytyshoidot


Vieras

#33516 Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

06.04.2014 16:16

Eihän avioliittolakia tarvitse muuttaa, koska sehän on valmis laki naiselle ja miehelle tarkoitettu avioliittolaki juuri sopiva heille. Homoille ja lespoille on omat lakinsa rekisteröity parisuhdelaki. Parisuhdelaki on heille tarkoitettu ja sopiva ja voihan sitä muuttaa tarpeen mukaan sellaiseksi mikä heille on sopiva ja oikeudenmukainen. Olen ymmärtänyt aina, että homojen ja lespojen parisuhdelaki on riittävä juuri heille sopivaksi räätälöity parisuhdelaki. Ei tässä ole mitään syytä mennä lakeja sotkemaan ja muuttamaan, koska ne ovat voimassa olevia ja näin on hyvä. Rekisteröityyn parisuhdelakiin vain muutokset ja sillä hyvä.

Vieras

#33517 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

06.04.2014 16:17

#33513: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

Tässä ja missään mielessä ette voi vaatia ei-uskovilta homoilta yhtään mitään. Mistä moinen ajatus edes pälähti päähäsi?Vai paljastuiko tässä jeesuspersujen kavala maailmanlaajuinen salaliitto...?

Uskoviin homoihin teillä valitettavasti on henkinen kuristusote. Asialle päästään toivon mukaan tekemään pikimmiten jotain.


Vieras

#33518 Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

06.04.2014 16:23

#33516: - Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Rekisteröidy parisuhteen määrittelevä laki on avioliittolaista erillinen ihan muiden kuin homojen tilauksesta. Ja se ei ole edes oikeudemukainen. Parisuhteen statuksen ilmaisu näet paljastaa automaattisesti seksuaalisen suuntautumisen, mikä on perustuslain takaaman yksityisyyden suojan alainen asia.

Samalla logiikalla oikeudenmukaisia olivat 50-luvun amerikkalaiset vessat, bussit ja koulut, koska niitä oli tarjolla sekä mustille että valkoisille - tosin tietysti erillään toisistaan....


Vieras

#33519 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

06.04.2014 16:40

#33517: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

Olkoon homot ja lesbot uskovia, tai sitten uskosta osattomia, niin heidän parisuhteelleen on voimassa oleva rekisteröity parisuhdelaki. Ei tässä ketään sivullisia tarvitse syyttää ja soimata, eikä kenelläkään ole aikomusta eikä kukaan voi ketään pitää henkisessä kuristusotteessa. Apua voi jokainen tarvittaessa hakea omiin asioihinsa, jos jostakin "kenkä puristaa".

Meillä jokaisella on myös oikeus puolustaa tätä voimassa olevaa nykyistä avioliittolakia, eikä siihen toisilla ole mitään sanomista.


Vieras

#33520 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

06.04.2014 16:54

#33513: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

 

Hei,  tuli  matkalla heti mieleen,  ettei asia olekkaan niin yksinkertainen.
Vaan tännehän kirjoitetaan myös täällä piipahtavia  varten tietenkin.

Anteeks,  tämä lipsahti
tuosta hatarasta päästäni.  Mutta ystävällinen voi silti olla aina.
No eihän se helppoa ole jos tuutista tulee tiskivettä.

Tässä mielessä joudutte sietämään noita kohtia.
KOSKA  ON NE SIKÄLI PAKKO TUODA ESIIN,  ETTÄ VASTAAMME SIITÄ 
HENKILÖKOHTAISESTI,  Muuten teidän verenne vaaditaan meidän
kädestämme kerran.  Ja niiden jotka ovat näihin käyneet täällä tutustumassa,  ja olleet/tulevat joskus  olemaan valinnan paikalla.



Vieras

#33521 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

06.04.2014 16:56

#33519: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

 

Niin on,  kun luet mitä kirjoitin, sitähän tässä ollaan ittekukin tekemässä. 
Ja eks oo hyvä että puhutaan asioista?

res.matr.

#33522 Mitä otsikko kertoo...

06.04.2014 16:57

#33513: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan 

 ...tuo "enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan" antaa jotenkin ymmärtää ,että kirjoittaja kuitenkin joltain osin olisi sen puolesta, mutta ehkä se onkin vain diplomaattinen tapa sanoa:" olen  tasa-arvoisen  avioliiton toteutumista vastaan,enkä ollenkaan voi  hyväksyä  esitystäkään koko asiasta... " (Tätähän se käytännössä kuitenkin tarkoittaa)

Melko varmana kuitenkin pidän sitä että tuo sama ,todelliset ajatukset  ,ikäänkuin ´kohteliaasti´ verhoamaan tarkoitettu lause tulee esiintymään täällä vielä pitkään...Kun sen on kerran joku neropatti tämän (adressin ensisivuilla) keksinyt niin  tekstianalyysiin kykenemätttömät pitävät sitä nerokkaana iskulauseena.

Siirretään se nyt toiseen yhteyteen ja tarkastellaan sitä hieman:ajatelkaa kiinnostaako kunnanvaltuustossa ketään ,jos joku edustaja sanoo olevansa ´enimmäkseen uutta siltahanketta vastaan´ ?Valtuustossa asioista päätettäessä kiinnostaa kanta asiasta-eivät kenenkään ´kahden vaiheilla´-olot. Voisi siis olettaa ,että kyseisen edustajan valtuustopaikka ei olisi kovin pitkäaikainen ja että hänen kautensa loppuisi lyhyeen.


Vieras

#33523 Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

06.04.2014 17:00

#33518: - Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkine

 

Kun rekisteröity parisuhdelaki  valmisteltiin,  niin painotettiin juuri sitä,  että tämä ei ole oikotie avioliittoon.


Vieras

#33524 Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

06.04.2014 17:05

33518 kirjoitti näin. Parisuhteen statuksen ilmaisu näet paljastaa automaattisesti seksuaalisen suuntautumisen, mikä on perustuslain takaaman yksityisyyden suojan alainen asia.

Tämä ei ole mikään syy muuttaa lakeja. Eihän lakia tarvitse tämän takia muuttaa, koska lakihan on luettavissa oleva ja ilman henkilöiden nimiä kirjoitettu. Parisuhteet ja seksuaalisen suuntautumisen tunnistaa jo ulkomuodosta ja käsikädessä kulkevista homoista ja lesboista tässä arkielämässä. Se kaikki on kaduilla ja ympäristössä näkyvissä oleva, ei se ole piilossa oleva. Seksuaalinen suuntautuminen näkyy ulospäin koko ajan. Rikotteko te sitten mukamas yksityisen suojan alaisia asioita, kun näytätte sen ulospäin. Emme ole sokeita.

Vieras

#33525 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

06.04.2014 17:09

#33517: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

 

No,  sieltä ei kovin tuota vastakaikua saa,  ei hyvällä,  eikä pahalla :)  Mutta  uskovalta emme sitä salaa,  muttei sitä edes tarvitse kertoa,  koska  Jumalan Henki sen kyllä hänelle näyttää välittömästi. Henkinen kuristusote kuuluu hengellisiin salaseuroihin.  Ei Kristuksen ruumiiseen.


Sitäpaitsi uskovaa suhteessa olevaa homoa ei ole, koska usko joka sen sallii,  ei ole pelastavaa laatua.
Sitä on ihan turha mennä edes kohentelemaan.