Suomen erottava Ottavan miinakielto sopimuksesta.

Kommentoitu viesti

huomio itseen

#5 katso ihminen itseäsi ensin

11.08.2014 10:58

Meidän on syytä muistaa että Ottawan sopimuksen tekivät lähinnä Demarit yhdessä pääpuolueiden kanssa.

 Kokoomus olisi sen voinut estää omalla toiminnallaan kun nousi seuraavaan hallitukseen. Kokoomus kuitenkin ryhmäpakotuksella pakotti ne edustajat, jotka eivät kannattaneet aloitetta olemaan poissa äänestyksestä. Myös aselaki joka heikensi oleellisesti maanpuolustustamme kaatuu hallituspuolueiden syliin liki samoin äänestystuloksin. Nämä löydät googlettamalla. Ydinasia on se että mikään ei oikeasti muutu jos nämä puolueet jotka niskaasi ovat saaneet pian 100 MILJARdIN ulkomaanvelan ja kupanneet valtionyhtiöt ulkomaille. ( kirja Konttinen: kansallisomaisuuden ryöstö) niin mikään ei muutu jos juuri sinä et herää ja äänestä jotakuta muuta.

Ottawan ja aselain merkitys oli myös henkinen, maanpuolustushengestä kertova toimi, enää ei tarvi Kokoomuksessa tahi demareissa  pitää uskottavia isänmaa puheita, teot kun ovat ikävästi täysin vastakkaisia. ( Puolustusvoimien säästöistä ja budjeteista saisi ihan oman viestin tehtyä )

Vastaukset

Kouhia

#7 Re: katso ihminen itseäsi ensin

2014-08-22 21:55:28

#5: huomio itseen - katso ihminen itseäsi ensin 

 Hommahan hoidettiin pääkommunistin - Tarja Halosen pakotteesta. Kokoomuslaisia syytät sinänsä turhaan, koska poissaolleet "äänestivät jaloillaan" kun Tarja yritti luoda itselleen YK-uran alkua. Onneksi se ei onnistunut - maailma olisi paljon paskempi paikka jos Tavja olisi jossain päättävässä elimessä.