Suomen erottava Ottavan miinakielto sopimuksesta.

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Suomen erottava Ottavan miinakielto sopimuksesta..


Vieras

#1

01.07.2014 15:03

Ottawan sopimuksen purku on viisas ja isänmaallinen teko. Miinat säästävät sekä siviilien, että suomalaissotilaiden verta konfliktin aikana.

Vieras

#2

01.07.2014 16:40

Varmuudella aikanaan tarvitaan jalkaväki miinojakin ja siksi tulee olla olemassa valmius miinojenkäyttöön. On ollut suuri virhe luopua miinosta.
Halosen aikaiset möhläykset tulee kaikki korjata. Halonenhan huului nimeomaan niihin epäisänmaallisiin.


Vieras

#3 Puolustusase

02.07.2014 17:17

Miina on niin puolustusase kun olla ja voi! Ei siihen kukaan astu, jolla on oikeus täällä olla.
reservin pioneeri

#4 reservin pioneeri

07.07.2014 16:23

Se että onko tässä maassa miinoja vai ei ei vaikuta yhtään maamme puolustuskyvykkyyteen, väkeä on vaan liian vähän.jos jotain niin säästämme miljoonittain rahaa kun ei tarvitse joka vuosi ostaa uusia miinoja että ne oikeasti tehoaisivat puolustusköytössä.
huomio itseen

#5 katso ihminen itseäsi ensin

11.08.2014 10:58

Meidän on syytä muistaa että Ottawan sopimuksen tekivät lähinnä Demarit yhdessä pääpuolueiden kanssa.

 Kokoomus olisi sen voinut estää omalla toiminnallaan kun nousi seuraavaan hallitukseen. Kokoomus kuitenkin ryhmäpakotuksella pakotti ne edustajat, jotka eivät kannattaneet aloitetta olemaan poissa äänestyksestä. Myös aselaki joka heikensi oleellisesti maanpuolustustamme kaatuu hallituspuolueiden syliin liki samoin äänestystuloksin. Nämä löydät googlettamalla. Ydinasia on se että mikään ei oikeasti muutu jos nämä puolueet jotka niskaasi ovat saaneet pian 100 MILJARdIN ulkomaanvelan ja kupanneet valtionyhtiöt ulkomaille. ( kirja Konttinen: kansallisomaisuuden ryöstö) niin mikään ei muutu jos juuri sinä et herää ja äänestä jotakuta muuta.

Ottawan ja aselain merkitys oli myös henkinen, maanpuolustushengestä kertova toimi, enää ei tarvi Kokoomuksessa tahi demareissa  pitää uskottavia isänmaa puheita, teot kun ovat ikävästi täysin vastakkaisia. ( Puolustusvoimien säästöistä ja budjeteista saisi ihan oman viestin tehtyä )

Suomen puolustamista kannattava
Vieras

#6 Miina on halpa puolustusväline

18.08.2014 09:58

Kuten Venäjän hyökkäys Ukrainaan on osoittanut, Venäjä käyttää miinoja surutta. Kremlissä todennäköisesti hymyillään tyytyväisinä kun Ukraina Ottawa-sopimuksen allekirjoitettuaan on kärsinyt raskaita menetyksiä kuolleina henkilöinä, infrastruktuurituhoina ja maa-aluemenetyksinä.

Venäjän hyökkäys ja sotilaiden ja materiaalin virta Ukrainaan jatkuu vuolaana koska jalkaväkimiinoja ei tarvitse varoa.

Suomella on lähes 10 kertaa Ukrainaa pienempi väestöpohja, joten täällä olisi vieläkin mahdottomampaa valvoa ihmissilmin jokaista rajakilometriä 24h vuorokaudessa, siten että riittävä Suomea puolustava joukko olisi lisäksi maahantunkeutumisen pysäyttämisen mahdollistavalla lähietäisyydellä.

Kouhia

#7 Re: katso ihminen itseäsi ensin

22.08.2014 21:55

#5: huomio itseen - katso ihminen itseäsi ensin 

 Hommahan hoidettiin pääkommunistin - Tarja Halosen pakotteesta. Kokoomuslaisia syytät sinänsä turhaan, koska poissaolleet "äänestivät jaloillaan" kun Tarja yritti luoda itselleen YK-uran alkua. Onneksi se ei onnistunut - maailma olisi paljon paskempi paikka jos Tavja olisi jossain päättävässä elimessä.

SE

#8 Kätyri Halonen

23.08.2014 13:41

Halonen pitäisi asettaa valtionoikeuteen puolustusvalmiuden heikentämisestä=maanpetos


Vieras

#9

23.08.2014 14:04

Mihin te persut miinoja edes tarvitsette kun ihan johtoportaillakin on jo niitä ketkä tahtovat Venäjän ja Putinin suojelukseen?

-seikku-

#10 Re: Miina on halpa puolustusväline

25.08.2014 08:38

#6: Suomen puolustamista kannattava - Miina on halpa puolustusväline 

Vastauksena kommenttiin #6, "Venäjä..."

Nyt kyllä "astuit miinaan". Jos Ukrainassa olisi ollut riittävästi maamiinoja, Kiovan hyökkäys itäisiin osiin olisi aiheuttanut suuremmat tuhot hyökkääjille. Huomannet median sokaisusta huolimatta, että vain "separatistien" kaupunkien siviilejä ammutaan tykein ja rynnäkkökonein, ei vallankaappareiden kaupunkeja, luten Kiovaa. Päättele siitä kuka hyökkää ja kuka puolustaa.

Mutta maamiinat ovat harvinaisen onnistunut sotatarvike, niitä voi käyttää vain hyökkäyksen torjumiseen, ei hyökkäykseen. Oikein (=suomalaisella tavalla) käytettynä jalkaväkimiina on siviileille haitaton. (Siis maamiinalla tarkoitan yhtä lailla nyt kielletyjä jalkaväkimiinoja kuin panssarimiinoja.)

Suomi maailman tyhmien ihmisten maa

#11 Re: Re: katso ihminen itseäsi ensin

02.09.2014 14:34

#7: Kouhia - Re: katso ihminen itseäsi ensin 

 Syytän IHAN todisteiden perusteella myös Kokoomusta. Heillä olisi ollut poliittinen voima äänestää tuo kahjo meille vahingollinen sopimus nurin, vaan katsopa miten puolue toimikaan: Ryhmäkuripäätöksellä fantastinen superkomissaarimme johtama puolue pisti vastustajat puolueessa olemaan vaiti, kukaan kokoomuslainen ei äänestänyt vastaan, vaan olivat käpykaartissa.

Jos viitsisin vielä puolustaa tätä Naton ensiviikolla Kokoomushallituksen salasopparilla viimeistelemää Suomi neidon tuhoa, niin arvatkaapa keit ehdottaisin maamiinojen tilalle vartioimaan leiriä, kun muut nukkuisivat? 

Kouhia, kannattaa tutkia asioita itse, näistä jutuista ei HS tai Alma lännen mediana pukahda ei hiisku tai edes vihjaile.


Vieras

#12

18.05.2015 10:20

Parempi turva maallemme, idän ihmemiehiin ei ole luottamista.