Pakkokeinoja psykiatrisessa hoidossa vähennettävä!

Kommentoitu viesti

Samaa mieltä

#11 Re:

10.01.2015 10:46

#1: a-m -  

Oma kokemus ikäihmisenä on samanlainen. Nuori lääkäri syötti ja piikitti valtavat määrät lääkkeitä, fyysinen kunto meni huonoksi ja tärkeät elintoiminnotkin vaarantuivat. Siitä ei piitattu. Eikä syynä edes ollut sairaus vaan lääkärin kuvitelma, siis harha, että kysymyksessä olisi ollut sairaus. Kaikki pakkohoito pois, se ei ole ihmisarvon mukaista ja antaa lääkäreille kohtuuttoman vallan tehdä pahaa ihmisille. Lääkäreille samat lääkkeet mistä panevat ihmiset kärsimään!

Vastaukset

KAUKO HORTTANAINEN

#13 Re: Re:lääketehtaan orjia.ammatti taidottomia

2015-01-12 10:33:12

#11: Samaa mieltä - Re:  

 psykiatrin virkaa voi pyörittää suomessa kun vaan ilmoittaa halukkuutensa,.kun nyky suomessa 98% ei ole mitään vastuun tuntoa,ilmoittaa valvira,VALVIRASSAHAN TYÖSKENTELEE NIINKUIN MONESSA MUUALLAKIN TERVEYDEN ALAN YKSIKÖSSÄ,AMMATTI TAIDOTTOMIA PÄIHDE RIIPPUVAISIA.

NYT TÄYTYY SAADA POLITIKOIDEN KAKAN PUHUMINEN MAILMALLE LOPPUMAAN,.

SUOMESSA KAIKKI SAIRAALAT SYYLISTYY POTILAAN TÖRKEÄÄN HARHAUTTAMISEEN JA VALEHTELUUN.

SUOMEN SOSIAALI JA TERVEYDEN HOITO TÄYTYY SAADA KANSAIN VÄLISEEN TUTKINTAAN HETI,.HUOM KIRJE ON JO LÄHDÖSSÄ.

SUOMESSA SAIRAALOIDEN JOHTO ON MUUTTUNUT RAHAN AHNEEKSI,DIKTAATTORI,PYROKRAATTIEN,TEMMELLYS KENTÄKSI.TÄYSIN VASTUUTTOMIA LÄÄKE KOUKUSSA OLEVIA HIHHULEITA,TODELLISET POTILASKUOLEMAT PIDETÄÄN SALASSA.

TÄSSÄKIN OSOITUS SUOMEN LAKIEN NOUDATTAMISESTA.OIKEESTI EI OLE MITÄÄN VALVONTAA.NIINKUIN EI OLE VALTION (ARA-RAHOITUS OY:n TOIMINNALLAKAAN,KYSYN KUINKA PALJON KANSALAISILTA RYÖSTETÄÄN RAHOJA LOMAKOHTEISIIN RAKENNETTUIHIN LOMA ASUNTOIHIN,JOTKA RÄNSISTYY LUJAA VAUHTIA,KOSKA TAHALLISESTI LAISTETAAN KUNNOSSA PITO,JOKA ON HARKITTUA HUIJAUSTA.T.KAUKO