Pakkokeinoja psykiatrisessa hoidossa vähennettävä!

a-m
Vieras

#1

22.08.2014 18:46

Useat laitoksissa olleet ystäväni ovat kertoneet kammottavia tarinoita laitosten keinoista käsitellä ahdistuneita potilaitaan. Eräs henkilö, joka pysyköön täysin anonyyminä, ei edes muista lapsuusajan vuosiaan koska hän oli kyseisen ajan voimakkaiden lääkkeiden vaikutuksen alaisena. Ja hän oli vasta 8 kun tämä helvetti alkoi. Ja se aika minkä hän muistaa laitosajoiltaan; sitä hän ei kuoleman uhallakaan halua enää kokea. Pitäkäämme huolen tällä adressilla että lapset, nuoret ja tietysti vanhemmatkin saavat vastaisuudessa parempaa, ihmisarvoista kohtelua ja hoitoa.


Vieras

#2

02.09.2014 09:12

Kiitos, että laitoit adrssin!


Vieras

#3

01.01.2015 11:51

Kiitos ihmisten puolesta, että avasit "äänikanavan".


Anonyymi

#4 Re:

01.01.2015 19:08

#3: -  

 Ei mitään <3 Teidän kiitokset kyllä lämmittää sydäntä, kun toisinaan ihmiset katsoo kieroon ja suhtautuu todella ilkeästi minun kertoessa addressista, mutta jokainen kiitos ja allekirjoitus auttaa eteenpäin : ) Onkohan muuten mitään muita nettisivuja, joihin voisin linkata tämän facebookin ja twitterin lisäksi? Auttaisi asiaa paljonkin

Liikaa katsellut ja kärsinyt omainen

#5 Hengenvaaraallista mielivaltaista "hoitoa"

03.01.2015 08:27

Jonka seurasiksena poikani lopulta kuoli! Uskomatonta, miten psykiatriassa ei ole mitään ns potilasoikeuksia eikä ihmisoikeuksia, muuta kuin teoriassa. Eikä myös omaisilla. Psykiatria on täysin jälkeenjäänyttä mielivaltaa, jonka avulla voidaan siirtää kaikki muut ongelmat syrjään. Lisäksi niin lääkevaltaista sopi lääkkeet sitten tai ei, pakko, pelko ja vahvat lääkkeet, siinä on psykiatria käytännössä.Tai sitten ei ole mitään - jompikumpi. Ja voimakas leimaaminen. Oikeutta olla terve ei usein enää anneta. Eikä erilaisuutta ymmärretä tai suvaita. Kaikki tulkitaan aina sairaudeksi. Hengellisyyttä ei ymmärretä lainkaan. Kaikki on vain biologiaa ja kemiaa koko ihminen. Kyllä olisi PALJON parsnnettaavaa. Mutta muutos tulee olemaan todella hidasta mikäli lainkaan. Tämä potilasryhmä on tämän ajan spitaliset, ainakin osa.


Vieras

#6

03.01.2015 09:10

Pohjoismaisen psykiatrian pakon vastaisen Rintaman seminaarissa marraskuussa Meilahden Biomedicumissa THL:llän ylilääkäri Juha Moring vastasi kahteen kysymykseeni seuraavasti katederilta mikrofonin kanssa; 1.) Sairaan pakkotyötä ei aleta tilastoimaan julkisuuteen nähtäväksi. 2.) Kaikkea erilaista pakkolääkitystä ei aleta tilastoimaan julkisuuteen nähtäväksi.

Kritisoitsin tilannetta Rintaman Suomen toimintojen johtajalle Lauri Kuosmaselle näin; Osaa pakosta ollaan vähentämässä, mutta kaikkea pakkoa ei olla vähentämässä, ja pitäisi olla. Hän oli kanssani samaa mieltä, myös siitä, että kaikkea pakkoa pitäisi olla vähentämässä.

Vieras

#7 Pitäisi vähentää kaikkea pakkoa

03.01.2015 09:11

Pohjoismaisen psykiatrian pakon vastaisen Rintaman seminaarissa marraskuussa Meilahden Biomedicumissa THL:llän ylilääkäri Juha Moring vastasi kahteen kysymykseeni seuraavasti katederilta mikrofonin kanssa; 1.) Sairaan pakkotyötä ei aleta tilastoimaan julkisuuteen nähtäväksi. 2.) Kaikkea erilaista pakkolääkitystä ei aleta tilastoimaan julkisuuteen nähtäväksi.

Kritisoitsin tilannetta Rintaman Suomen toimintojen johtajalle Lauri Kuosmaselle näin; Osaa pakosta ollaan vähentämässä, mutta kaikkea pakkoa ei olla vähentämässä, ja pitäisi olla. Hän oli kanssani samaa mieltä, myös siitä, että kaikkea pakkoa pitäisi olla vähentämässä.

KAUKO HORTTANAINEN

#8

03.01.2015 15:51

SUOMESSA PSYKIATRINEN HOITO LEPÄÄ KOKEMATTOMIEN HOITAJIEN VARASSA,PSYKIATRIT OVAT KUNNALLISELLA PUOLELLA KIRJE KURSSIN KÄYNEITÄ TAI LUME PSYYKKISESTI JÄLJESSÄ OLEVIA,EIVÄT OSAA KUIN KIJASTA LUKEA TAI ASIAKKAALTA KYSELLÄ MITÄ LÄÄKITYSTÄ HÄN HALUAA.
OTTAKAA TARKASTI SELVÄÄ,ONKO KYSEESSÄ HUIJARI.
KOSKA PARANTUMINEN ON ASIAKKAAN TARKOITUS.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

07.01.2015 19:23


kiitollinen potilas

#10 höpönlöpöä

09.01.2015 16:45

Ottakaa lääkkeenne.  

Samaa mieltä

#11 Re:

10.01.2015 10:46

#1: a-m -  

Oma kokemus ikäihmisenä on samanlainen. Nuori lääkäri syötti ja piikitti valtavat määrät lääkkeitä, fyysinen kunto meni huonoksi ja tärkeät elintoiminnotkin vaarantuivat. Siitä ei piitattu. Eikä syynä edes ollut sairaus vaan lääkärin kuvitelma, siis harha, että kysymyksessä olisi ollut sairaus. Kaikki pakkohoito pois, se ei ole ihmisarvon mukaista ja antaa lääkäreille kohtuuttoman vallan tehdä pahaa ihmisille. Lääkäreille samat lääkkeet mistä panevat ihmiset kärsimään!


Vieras

#12

12.01.2015 10:04

suomessa ei ole päihteetömiä oikeita psykiatreja löytyy vain lume psyykkisesti selittäjiä jotka kysyy potilaalta mitä lääkettä hän haluaa,neuvovat sellaisia että varmasti lähtee elämän halu ja edessä itsemurha,.seuratkaapa psykiatrin silmiä ovat kuin muissa mailmoissa.t.kauko.
KAUKO HORTTANAINEN

#13 Re: Re:lääketehtaan orjia.ammatti taidottomia

12.01.2015 10:33

#11: Samaa mieltä - Re:  

 psykiatrin virkaa voi pyörittää suomessa kun vaan ilmoittaa halukkuutensa,.kun nyky suomessa 98% ei ole mitään vastuun tuntoa,ilmoittaa valvira,VALVIRASSAHAN TYÖSKENTELEE NIINKUIN MONESSA MUUALLAKIN TERVEYDEN ALAN YKSIKÖSSÄ,AMMATTI TAIDOTTOMIA PÄIHDE RIIPPUVAISIA.

NYT TÄYTYY SAADA POLITIKOIDEN KAKAN PUHUMINEN MAILMALLE LOPPUMAAN,.

SUOMESSA KAIKKI SAIRAALAT SYYLISTYY POTILAAN TÖRKEÄÄN HARHAUTTAMISEEN JA VALEHTELUUN.

SUOMEN SOSIAALI JA TERVEYDEN HOITO TÄYTYY SAADA KANSAIN VÄLISEEN TUTKINTAAN HETI,.HUOM KIRJE ON JO LÄHDÖSSÄ.

SUOMESSA SAIRAALOIDEN JOHTO ON MUUTTUNUT RAHAN AHNEEKSI,DIKTAATTORI,PYROKRAATTIEN,TEMMELLYS KENTÄKSI.TÄYSIN VASTUUTTOMIA LÄÄKE KOUKUSSA OLEVIA HIHHULEITA,TODELLISET POTILASKUOLEMAT PIDETÄÄN SALASSA.

TÄSSÄKIN OSOITUS SUOMEN LAKIEN NOUDATTAMISESTA.OIKEESTI EI OLE MITÄÄN VALVONTAA.NIINKUIN EI OLE VALTION (ARA-RAHOITUS OY:n TOIMINNALLAKAAN,KYSYN KUINKA PALJON KANSALAISILTA RYÖSTETÄÄN RAHOJA LOMAKOHTEISIIN RAKENNETTUIHIN LOMA ASUNTOIHIN,JOTKA RÄNSISTYY LUJAA VAUHTIA,KOSKA TAHALLISESTI LAISTETAAN KUNNOSSA PITO,JOKA ON HARKITTUA HUIJAUSTA.T.KAUKO

 

KAUKO HORTTANAINEN

#14 Re: höpönlöpöä

12.01.2015 10:44

#10: kiitollinen potilas - höpönlöpöä 

 SINÄET OLE OTTANUT MÄÄRÄTTYJÄ LÄÄKKEITÄ,KOSKA SINUA PELOTTAA PELKOSI ON IHAN AIHEELLINEN,PIKAISTA TOIPUMISTA.


Vieras

#15

26.02.2015 10:33

Jouduin kokemaan Suomen mielenterveyshoidon pakkovaltaisuuden jo 90-luvulla Turun Psykiatrian klinikalla os. 81, missä käytettiin pakkopaitaa, sitomista ja eristämistä selliin hoitokeinoina. Jotkut masentuneet joutuivat sähköshokkihoitoihin, vaikka se oli jo silloin täysin vanhentunut hoitomuoto. Sama touhu näyttää jatkuvan nyt 2010-luvulla ja tulee todella sääli lapsia ja nuoria jotka joutuvat sen kynsiin.. Olin itse silloin jo 35v. joten kestin sen jotenkuten, mutta enää en kestäisi sellaista!!
kävelevä kivi

#16

26.02.2015 12:01

Käsittääkseni psykiatrinen hoito on aika hyvällä mallilla.Olen ollut töissä mielisairaalassa eikä se mikään mielivaltainen kidutuskeskus ole.Mutta kun ihminen on täysin harhoissaan ja yrittää vahingoittaa itseään tai toisia ihmisiä,niin jotain on silloin pakko tehdä.Ymmärrätte kai sen ?


Anonyymi

#17

07.03.2015 14:45

Hei!

 

THL:llä on hanke pakkokeinojen vähentämiseksi! Valitettavasti en voi linkittää sitä suoraan tähän verkkosivun asetusten takia, mutta löytyy, kun laittaa Facebookkiin Pohjoismainen verkosto pakon käytön vähentämiseksi hoidossa. Tämä osoittaa, että myös ammattillisen puolen ihmiset eivät näe pakkokeinoja välttämättä hyvinä. Mukana on myös paljon psykiatreja ja psykologeja. Jos olet itse kokenut pakkokeinot ahdistavaksi, kannattaa ihmeessä ottaa tänne yhteyttä ja tiedottaa tätä eteenpäin!

minäswain

#18 Re: Re: höpönlöpöä

30.04.2015 19:12

#14: KAUKO HORTTANAINEN - Re: höpönlöpöä

Tais kaukoltakin lääkkeet jäädä ottamatta:D

 


Vieras

#19

24.01.2016 19:43

Tämä addressi on huomiota herättävä ja olen addressin alkuunpanijan kanssa täysin samalla kannalla. Toivon kaikkien ihmisarvoisen elämän kannattajien allekirjoittavan tämän addressin ja saamaan aikaan lakimuutoksen että pakkohoitoon laitetuilla ovat ihmisoikeudet.
Sain tietää viime vuonna 2015 CCHR-järjestön edustajan taholta että Saksassa psykiatriset hoitotoimenpiteet ovat lailla lakkautettu! (CCHR on järjestö joka tutkii psykiatrien väärinkäytöksiä)Toivon että saan ja voin auttaa  addressin alkuunpanijaa sillä itse kuulun cchr-järjestöön joka toimii maailmanlaajuisesti.Se siis tutkii ja PALJASTAA psykiatrien väärinkäytöksiä ihmisiä kohtaan. Saan joka kuukausi tietoa mitä cchr on järjestönä saanut aikaan. 

 

Tuija

#20 Re: Re:

24.01.2016 20:16

#4: - Re:  

 Tiesitkö että on olemassa maailmanlaajuinen järjestö joka tutkii ja paljastaa psykiatrien rikoksia potilaitaan kohtaan? CCHR  se tarkoittaa CITIZENS COMMISSION ON HUMAN RIHTS I N T E R N A T I O N A L

Sivut ovat todellat vaikuttavat

Olen tämän järjestön jäsen ja uskot varmaan miten rohkeana pidän sinua oikean asian eteenpäin viemisessä. Kerron mielelläni tästä linkistä ystävilleni

Kiitos Olet Rohkea!

 

 

 

Tuija Vaittinen

#21 Re: Hengenvaaraallista mielivaltaista "hoitoa"

24.01.2016 20:37

#5: Liikaa katsellut ja kärsinyt omainen - Hengenvaaraallista mielivaltaista "hoitoa" 

Kirjoituksesi oli vaikuttava ja erittäin surullinen

Vaikeinta on päästä yli lapsen kuolemasta mutta vielä vaikeampaa on ymmärtää miten  LAKI salli TÄMÄN! YLILÄÄKITYS SHOKKIHOIDOT ERISTÄMINEN YM  Tämä ja niin monet muutkin valitettavat esimerkit  saavat minun ilmoittamaan että on olemassa MAAILMANLAAJUINEN PSYKIATRIEN RIKOKSIA  TUTKIVA JA PALJASTAVA JÄRJESTÖ .Sen nimi on CCHR Citizens Commission On Human Rights International suomeksi kansainvälinen Ihmisoikeuskomissio

Jos osaat englantia internetsivut ovat vaikuttavat ja siitä saa tukea sillä et ole yksin

Katso video jossa löydät äidin joka menetti poikansa psykiatrien rikoksien vuoksi

www.cchrint.org Toivottavasti näet vielä tämän viestin

Voimia!

 


Vieras

#22 Re:

25.01.2016 16:41

 

 


Vieras

#23 Re: Re: adressi

28.01.2016 08:16

#4: - Re:  

 Onko tästä mitään hyötyä jos asia annetaan vain olla Eikö addressin tarkoituksena ole tämän epäkohdan eliminoiminen. Toivon adressin alkuunpanijalta vastauksen

 

 


Vieras

#24 Re:

04.02.2016 12:08

#1: a-m -  

 Kiitos kaikista näistä.


Vieras

#25

08.02.2016 14:19

Kuinka kammottavaa kerrottavaa onkaan niillä ihmisillä, jotka ovat omassa kodissaan joutuneet kestämään psyykkisesti sairasta vanhempaansa. Eikö jokaisella lapsella ole oikeus turvalliseen ja onnelliseen lapsuuteen? Seuraavakin sukupolvi sairastuu ennen aikuisuuttaan. Tällaisten perheiden lasten ja nuorten pitää päästä itse laitokseen turvaan jos ei sijaisperhettä löydy.