Vetoomus evlut kirkon tunnustuksen ja yhtenäisyyden puolesta

Kommentoitu viesti


Vieras

#16 Re:

18.01.2015 19:05

#2: -  

 No jopas! 5minuuttia videosta riitti jo antamaan tarpeeksi kattavan ymmärryksen että tämähän on loistavaa! Missä ongelma? Jos laissa päätetään että homo avioliitto on lain mukaista tulisi nuorille myös opettaa että tämä on normaalia. En nää tässä mitään ongelmaa. Jenkeissä tämä homma nyt on ehkä hiukan viety pidemmälle, mutta toisaalta siellä onkin sitten näitä huru uskovaisia sekopäitä jotka ajavat omaa kristillistä iltasatuansa eteen vielä kovemmin keinoin. Tähän nähden tuo oli informatiivista ja asiallista tiedon jakamista.

Niille joilla on henkisiä ongelmia homoavioliiton kanssa, voisitte vaikka lukea sen kirjasenne läpi ihan kunnolla kerrankin ja huomioida kaikki "pikku" virheet ja ristiriidat. Jos tällä tavalla saataisiin tämä kärhämä ratkaistua.. käyttämällä kerrankin järkeä.

Vastaukset

Oikeuden puolesta

#17 Re: Re:

2015-01-18 23:01:46

#16: - Re:  

Tulee tosiaan mieleen vain yksi seikka miksi joillakin on tarve vastustaa samaa sukupuolta olevien avioliittoon vihkimistä. Se että nämä ihmiset edustavat sitä väärä uskoisten puolta kristinuskossa, sitä ikävää joka ei rakasta ihmistä vaan nousee pykälillä itse herran yläpuolella joille on "kauhistus" se että samaa sukupuolta olevillakin on oikeus onneen...surullista !