Eläkkeensaajan asumistukea ei saa laskea yleisen asumistuen tasolle

Kommentoitu viesti

giljotiini

#10

29.05.2015 07:37

Sipilä saisi kyllä hävetä kun pistävät sairaseläkeläiset toimeentulo tukiluukulle.Tämä eläkeläisen asumistuen leikkaus on törkeyden huippu.Ensin indeksi leikattiin. lääkkeet nousi sitten vielä tämä asumistuen leikkaus suoraa kirutusta.Eikö olisi valituksen paikka ihmisoikeusistuimelle.Tämä on porvarien muka niin sallittua kirutusta.

Vastaukset

Täplä

#80 Re:

2015-05-31 13:10:11

#10: giljotiini -  

 Eiköhän tehdä näin!! Se olisi oikeudenmukaista.

Matematiikkaa...

#1114 Re:

2015-06-30 17:54:52

#10: giljotiini -  

 Tämähän on sillä tavalla laskelmoitu että nimenomaan eläkeläisille niitä tukia ei anneta, jos vaje perustoimeentuloon on tullut asumisen vuoksi. Kaikilla kunnilla on omat kattonsa sille paljonko asuinkulut saavat enintään olla, ja jos ne siitä ylittyvät, niin sossu ei korvaa. Voi korkeintaan antaa tukea muuttamiseen, mutta sairaatko sitten ovat siinä kunnossa että alkavat laumoittain muuttamaan? Ja millaisiin asuntoihin? Todennäköisesti sellaisiin joissa sairaus voi vain pahentua...

 

Kuka lie keksinyt miten nerokas tilaisuus tässä onkaan ottaa ei-ihan-rutiköyhiltä. Täysin rutiköyhien määrää lisätään sillä että et saa Kelasta enää mitä aiemmin, mutta et sinä sieltä sossustakaan saa. Kun tarpeeksi moni ymmärtäisi tämän mikä tässä on tämän koko jutun kieroin kohta, niin voitaisiin ehkä painostaa juuri sillä että ei sivistysvaltiossa toimita näin. Minkäänlaista rehellistä menoa tällainen ei ole, vaikkakin tietysti mahdollista ja laillista(?)