Luottotiedottomille Oikeuksia!

Kommentoitu viesti


Vieras

#11

29.12.2015 09:55

Kuulun itse samaan kastiin en ole nähnyt veronpalautuksiani yli 3 vuoteen.Velan määräkin on auki koska en avaa ulosotonlaskuja koska menee koko päivä pilalle... Eli velkaa on vielä..varmaan koko loppuelämä..

Vastaukset

Kohta selvinnyt kohtalotoveri

#93 Re:

2015-12-30 18:12:02

#11: -  

 Tuttu tunne tuo kirjeiden avaamattomuus ja veronpalautusten menettäminen - itsellä oli sama homma usean vuoden ajan. Noh, sitten kun vihdoin sain kerrottua läheisille tilanteesta ja kavereiden kanssa avattiin kirjeitäni ja käytiin ulosottovirastossa, niin selvisi että tilanne ei lopulta ollut niin kamala ja lohduton kuin olin omassa päässäni päätellyt (4000€ velat olivat nousseet lähes 10000€:n suuruiseksi, ja se itsessään on aivan kamala ja kaamea järjestelmä). Niinpä sitten ulosottomiehen kanssa asiat sumplittiin ja sitten kun pääsin töihin niin aloin noita makseskella, ja nyt ensi helmikuun 27. päivä rekisteristäni puhdistuvat viimeisetkin "maksettu" -merkinnät.

Toki itsellä oli helppo näitä sitten lopulta hoitaa koska ei ollut elätettäviä ja sain kesken yliopiston hyvärahaisen työpaikan, jonka avulla ja makaroonikuurilla sain nuo vanhat velat hoidettua, en siis halua sanoa mitään "niskasta kiinni" -höpöhöpöä vaan enemmänkin todeta että omassa päässä noi asiat nousee liian isoiksi joten kannattaa koittaa vaan selvittää mitä noita on ja paljonko.