Joensuu vapaaksi pelosta

Kommentoitu viesti

jk

#87

07.01.2016 14:42

Minkähän takia tätä keskustelua ei voi pitää asian ytimessä. Ei tämän vetoomuksen ydin ole maahanmuuttajat ja heidän aiheuttamansa kiistattomat ongelmat vaan se, kuka saa käyttää yhteiskunnassa väkivaltaa ja millä perusteella. On aivan käsittämätöntä, jos joku edes kuvittelee, että ihmiset jakaisivat täsmälleen saman arvomaailman. Kun arvomaailma ei ole tismalleen sama, ei järjestyksen valvontaa voi tehdä maalaisjärjellä, koska silloin alamme pakkosyöttää omia totuuksiamme toisillemme. Siksi on kirjoitetut lait. Niiden soveltaminen onnistuu tällaisessa asiassa vain koulutetulta ammattihenkilöstöltä.

Vastaukset


Vieras

#139 Re:

2016-01-08 09:16:09

#87: jk -  

 Katupartiointi ja maahanmuutto kyllä liittyvät kiinteästi toisiinsa. Ilman massiivista invaasiota ei kukaan olisi perustamassa mitään katupartioita. Nyt yhteiskuntamme ei ole pystynyt vastaamaan jäseniensä turvallisuudesta eikä ihmisten huolta olla otettu vakavasti. Siksi -ihan aiheesta- toimeliaat ihmiset ovat alkaneet puolustamaan heikompiaan.

Kirjoitettuja lakeja tulkitaan nyt turvapaikanhakijoiden eduksi ja pieninkin kritiikki leimataan rasismiksi.

Lakeja ja sopimuksia suomessa tulkitaan kansalaisten tappioksi. Norja ja Tanska ovat sitoutuneet samoihin kansainvälisiin sopimuksiin ja heillä näyttää olevan mahdollisuus puolustaa omiaan, kuten itäeuroopan maillakin.