Helsinkiin moskeija

Kommentoitu viesti

Hadise Ay
Helsinki

#7

15.02.2007 21:35

Joka viides maailman ihmisistä on muslimi. Islam on nopeiten kasvava uskonto kaikki alla. Kuten maailmalla myös Suomessa islam on toiseksi suurin uskonto, joten ihmisten olisi hyvä alkaa tottua tähän.
Islaminuskolla on suhteellisen pitkät perinteet Suomessa. Tataarivähemmistö on harjoittanut islamia jo 1800-luvun alkupuolelta asti. Onko liikaa pyydettyä? Yksi julkinen moskeija Suomen toiseksi suurimman uskonnon kannattajille.

Vastaukset

EI IKINA MILITARISTISTA ISLAMIA SUOMEEN

#51 Re:

2011-06-20 20:14:37

#7: Hadise Ay -

Ex-muslimien ylläpitämän IslamWatch-sivuston (http://www.islam-watch.org/NoSharia/...amization1.htm) mukaan lännen islamisoituminen etenee seuraavasti:

1. Lähtökohtana on tavallinen länsimainen yhteiskunta, jossa vallitsee normaali sosiaalinen rauha, talous kasvaa tyydyttävästi, rikollisuusaste on normaali ja hallitukset vaihtuvat demokraattisten vaalien mukaisesti. Muslimien lukumäärä on hyvin alhainen, ja heidän vaikutuksensa yhteiskuntaan on mitätön.

TÄMÄNHETKISIÄ ESIMERKKEJÄ: BALTIAN MAAT

2. Alkuvaiheessa, kun muslimien suhteellinen osuus on vielä melko pieni, viranomaiset antavat muslimien elää omissa oloissaan puuttumatta heidän tiettyihin elämänalueisiinsa, mikä mahdollistaa tyttöjen ja naisten sortamisen monissa muslimiperheissä. Silloin tällöin tapahtuu avoimia tai peiteltyjä kunniamurhia, kun joku ei ole noudattanut muslimiyhteisön perinteisiä käyttäytymisnormeja. Muslimiyhteisössä kannustetaan lisäämään syntyvyyttä ja maahanmuuttoa muslimimaista.

Tässä alkuvaiheessa muslimit pyrkivät luomaan hyviä suhteita ja vakuuttamaan toiset islamin hyveistä (ks.http://aikapommi.wordpress.com/#_14) käyttämällä hyväksi monikulturismin tarjoamia moninaisia vaikutusmahdollisuuksia ja ‑väyliä. Käännytystyötä tehdään moskeijoiden, madrasojen, islamilaisten kulttuurikeskusten sekä hyväntekeväisyys- ja ihmisoikeusryhmien välityksellä, ja käännynnäisiä hankitaan erityisesti köyhien ja vankilarikollisten keskuudesta. Kampanjoiden ja puoluepolitiikan avulla vaaditaan erityisoikeuksia muslimeille ja aika ajoin ehdotetaan sharian soveltamista siviiliasioiden ratkaisemiseen sekä toimenpiteitä "islamofobiaa" vastaan (ts. yritetään kieltää islamin kritisoiminen). Yhteistyötä tehdään sekä vasemmiston että joidenkin järjestelmän vastaisten tai vähemmistöryhmittymien kanssa, olivatpa ne laillisia (kuten Yhdysvalloissa Green Party, National Lawyers Guild) tai laittomia (KKK, Aryan Nation).

Sentyyppiset rikokset lisääntyvät, joiden motivaatio kytkeytyy jihad-ideologian uskonnolliseen diskriminaatioon, kuten esimerkiksi ei-musliminaisten raiskaukset. Hyväntekeväisyydestä ja omaisuusrikoksista, mukaan luettuna luottokorttirikoksista, saatuja varoja käytetään globaalin jihadin rahoittamiseen.

TÄMÄNHETKISIÄ ESIMERKKEJÄ: YHDYSVALLAT, RUOTSI, NORJA, TANSKA SEKÄ JOSSAIN MÄÄRIN MYÖS SUOMI

3. Perustetaan maantieteellisiä no-go-alueita, jonne poliisilla ja viranomaisilla ei ole asiaa. Poliiseja ja poliittisen islamin vastustajia pahoinpidellään ja murhataan aika ajoin. Tappouhkaukset vastustajille ovat tavallisia. Radikaalien imaamien ja jihadistien vaikutuksen alaisina toimivat ryhmittymät harjoittavat yhä enemmän omaisuuden tuhoamista. Sharia-lain käyttöönottamista ehdotetaan toistuvasti, minkä lisäksi toiminnassa on jo yksityisiä sharia-tuomioistuimia, joissa ratkotaan muslimien välisiä yksityisoikeudellisia asioita. Mikä on erittäin huolestuttavaa, mm. Britanniassa sharia-tuomioistuimet on jo otettu viralliseksi osaksi oikeusjärjestelmää, ja tilanne voi kohta riistäytyä käsistä koko EU:n alueella. Omaisuusrikosten avulla rahoitetaan kotimaan jihad-liikkeen käynnistämistä.

TÄMÄNHETKISIÄ ESIMERKKEJÄ: RANSKA, BRITANNIA JA HOLLANTI

4. Yksittäisten poliisien ja aktiivisten islamisoitumisen vastustajien murhia tapahtuu tietyllä taajuudella, ja niillä on selkeä poliittinen viesti. Ilmaantuu järjestäytynyt maanlaajuinen islamistiliike, ja useimmat moskeijat luopuvat islamin liberaaleista versioista, joita on käytetty harhautuksena islamisaation alkuvaiheissa (1–3). Perustetaan no-go-alueita, joissa militantit keräävät veroa yrityksiltä ja yksityishenkilöiltä, ja näiden alueiden ulkopuolella tapahtuu yksityishenkilöiden kiristystä. Epävirallisia tai tässä vaiheessa jo virallisia sharia-tuomioistuimia käytetään toistuvasti tavallisten tuomioistuinten korvaajina muslimialueilla. Yhteiskunnan ei-muslimiväestön keskuudessa aletaan perustaa puolisotilaallisia joukkoja. Oikeistolaiset islaminvastaiset puolueet nousevat nopeasti tärkeäksi tekijäksi politiikassa. Kantaväestön white flight, muuttaminen pois ongelma-alueilta, lisääntyy merkittävästi.

TÄMÄNHETKISIÄ ESIMERKKEJÄ: ALKAMASSA RANSKASSA (http://raunioilla.blogspot.com/2011/...lissotaan.html

5. Poliiseja, opettajia ja tunnettuja poliittisen islamin vastustajia murhataan toistuvasti. Tapahtuu väkivaltaisia yhteenottoja ja jopa satunnaisia tulitaisteluja jihadistien ja poliisien välillä muslimialueiden ympäristössä ja ulkopuolella. Militantit alkavat avoimesti kulkea aseistettuina ja julistaa kauaskantoisia poliittisia tavoitteita, esimerkiksi tietyn alueen tai koko maan ottamista haltuun. Islamin liberaalit läntiset versiot katoavat täysin monista moskeijoista, kun jihadisteilla ei ole enää tarvetta harhauttaa kantaväestöä, ja äärimieliset muslimit lisäävät painostusta vielä maltillisina pysyneitä moskeijoita kohtaan. Ei-muslimiryhmien puolisotilaalliset joukot voimistuvat ja alkavat aika ajoin osallistua tulitaisteluihin. Eri uskontojen edustajien välinen fyysinen välimatka kasvaa yhteiskunnassa. White flightin, kantaväestön poismuuton, kasvusta alkaa tulla kansallinen ongelma. Kovan linjan oikeistopuolueet syrjäyttävät passiiviset hallitukset ja passiiviset monikulturismia kannattavat poliittiset puolueet.

TÄMÄNHETKINEN ESIMERKKI: ETELÄ-THAIMAA

6. Myös valtion asevoimia aletaan toistuvasti käyttää islamistien suurimpia ryhmiä vastaan. Maahan perustetaan kansalliset kodinturvajoukot, joiden on määrä estää yksityisten puolisotilaallisten joukkojen kasvaminen ja ottaa päävastuu kansalaisten suojelemisesta. Islamilaiset liikkeet järjestävät kampanjoita, joilla media ja väestö pyritään vakuuttamaan, että niillä on oikeus hallita tiettyjä muslimivyöhykkeiksi julistettuja alueita. Vastustajia ja tunnettuja henkilöitä murhataan ja kidnapataan toistuvasti ja nuorten muslimimiesten on pakollista osallistua jihadiin. Muslimialueilla tapahtuu säännöllistä yritysten ja yksityishenkilöiden verottamista, ja noiden alueiden ulkopuolella asuvia kansalaisia kiristetään. Jotkin muslimiryhmittymät auttavat hallitusta, kun taas jotkin julistavat olevansa neutraaleja. Muslimijohtajat voivat käyttää vaikutusvaltaansa heidän itsensä masinoimien levottomuuksien hillitsemiseksi osoittaen tällä tavoin kykenevänsä palauttamaan järjestyksen.

TÄMÄNHETKINEN ESIMERKKI: FILIPPIINIT

7. Laajan mittakaavan sotilaallisia yhteenottoja, joissa armeijan joukot taistelevat muslimiryhmien kanssa tiettyjen maantieteellistä alueiden tai koko maan hallinnasta. Ei-muslimien puolisotilaalliset joukot ja kansalliset kodinturvajoukot tukevat armeijaa. Kaupunkialueilla tapahtuu laajamittaista tuhoa aiheuttavia levottomuuksia, julmuuksia, terrori-iskuja ja teloituksia. Muslimien ja ei-muslimien ehdoton erottaminen johtaa väestön suuriin muuttoliikkeisiin. Naapurimaat ja NATO osallistuvat taisteluihin.

ESIMERKKI: LIBANON 1970- JA 1980-LUVUILLA

***

Islamisoitumisen estämiseksi on olennaista korvata monikulturismi kulturismilla (http://www.culturism.us/). Islamia ei pidä kohdella uskontona, jollainen se ei todellisuudessa ole, vaan fasismin kaltaisena totalitaarisena militaristis-ekspansiivisena ideologiana, jonka eteneminen on tarpeen pysäyttää ja joka ei missään nimessä tarvitse erityissuojelua uskonnonvapauden nimissä sen enempää kuin muutkaan totalitaariset ideologiat.

Joukkomuutto muslimimaista on lopetettava ja muslimien vapaaehtoista muuttoa islamilaisiin maihin kannustettava. Rikoksiin syyllistyneet ulkomaalaiset ja rikolliset, joilla on kaksoiskansalaisuus, on kansallisuuden riistämisen jälkeen karkotettava, samoin kuin väkivaltaisen jihadin lietsojat. Sananvapauden asemaa on vahvistettava, eikä missään tapauksessa tule suostua muslimien ja monikulturistien vaatimuksiin kieltää islamin kritisoiminen. Maahanmuuttajat on pantava allekirjoittamaan laillisesti sitova sopimus siitä, että he noudattavat lakia ja kunnioittavat länsimaisia vapauksia ja ihmisoikeuksia pyrkimättä rajoittamaan niitä oman yhteisönsä edustajien tai muiden osalta; ts. muuttamalla maahan sitoutuu siihen, että antaa muslimiveljilleen ja -sisarilleen täyden vapauden hylätä islam, ottaa jokin toinen uskonto tai olla uskonnoton, seurustella ja avioitua vapaasti kenen kanssa haluaa ja elää länsimaisen elämäntavan mukaisesti. Sopimuksen rikkomisesta seuraa karkotus.

Moskeijat ja islamilaiset kulttuurikeskukset ja koulut on suljettava, mikäli niissä propagoidaan Koraanin ja sunnan mukaisesti muslimien eristäytymistä muusta yhteiskunnasta tai lietsotaan länsivastaista vihaa ja jihadia, ja moskeijoiden on suostuttava olemaan jatkuvan ympärivuorokautisen tarkkailun alaisia. Uusien moskeijoiden rakentamista ei tule sallia niin kauan kuin Saudi-Arabian kaltaisissa maissa ei ole samanlaista uskonnonvapautta kuin lännessä.

On tarpeen perustaa Pro Köln ‑tyyppisiä kansanliikkeitä (http://www.internationalfreepresssoc...many_pro-koln/). Nykyisistä heikoista johtajista on hankkiuduttava mahdollisimman pikaisesti eroon, ja heidän tilalleen on äänestettävä rohkeita ihmisiä, jotka eivät pelkää tarttua islamisoitumisen aiheuttamiin ongelmiin ja ryhtyä toimenpiteisiin niiden estämiseksi.