IRTI TURVEVESIPÄÄSTÖISTÄ

Kommentoitu viesti

Vieras

#41 Re: Rääsynsuo 5 ja 6 = Juurikkalansuo

27.07.2010 16:28

#40: Ulla-Maija Heikkonen - Rääsynsuo 5 ja 6 = Juurikkalansuo

 Onkos niin, että mikäli turvetuotanto alkaa Juurikkalansuolla, tulee turvetuotannosta kuivatusvedet ensimmäistä kertaa Kortesalmen puolelle Kangasniemellä ?

Samalla näitä kuivatusvesiä tulee sitten kummaltakin puolelta Siikaniemeä Joutsassa ja Sikosalmi Siikaniemen kärjessä alkaa mennä umpeen pikkuhiljaa. Siinäpähän sitten mökkiläiset ihmettelee rantojaan.

Vastaukset

Ulla-Maija Heikkonen

#42 Re: Re: Rääsynsuo 5 ja 6 = Juurikkalansuo

2010-07-27 16:52:18

#41: Vieras - Re: Rääsynsuo 5 ja 6 = Juurikkalansuo

Juuri tämä tulee tapahtumaan. Ja Sikosalmi ei enää paljoa tarvitse kun se matalana ja kapeana uomana umpeutuu.

Jokainen varmasti ymmärtää miten koville vesistö joutuu kun sitä kuormitetaan useammasta suunnasta, siitä alkaa koko Puulan ala-mäki. Tuntuu jotenkin kornilta selittää tälläisiä itsestään selviä asioita ja kuitenkin Vapo jollain lailla ne osaa kumota ja kääntää päälaelleen. MIKÄ OIKEUS HEILLÄ ON SE TEHDÄ??? Ja edelleen kummastuttaa valtiovallan kanta asiaan kun sitä ei tunnu olevan ollenkaan, oman maansa vesistöjen kunto ei huoleta lainkaan. Vouhkataan Itä-Merestä (mikä on OK), mutta muu unohtuu. Sitä ei voi sivuuttaa eikä antaa anteeksi. Oiskohan seuraavat vaalit mielenosoituksen paikka ja onko ketään rohkeaa kansanedustajaa tai sellaiseksi pyrkivää, joka ottaisi turvetuotannon jätevedet teemakseen?