Energiajuomien myynti lapsille kiellettävä.

Kommentoitu viesti

ö...

#14 tuotanui

29.11.2011 17:13

no on taas hirveetä aikuiset ryyppäää ja sitte aletaa sanoa et lapset ei saa juua muuta ku muumilimukkaa:D

Vastaukset

Ihme prseilyä taas kukkahattutädeiltä..

#15 Re: tuotanui

2011-11-29 17:31:48

#14: ö... - tuotanui

 

Aivan samaa mieltä. Täytyisikö meidän nuorten kerätä nimiä adressiin, että saataisiin alkoholijuomat pois kaupoista kokonaan, tai kiellettyä ne hiukankin ylipainoisilta? HERÄTKÄÄ! Elämä on paljon muutakin kuin opiskelua ja työntekoa. Ja äskeiseen viitaten, ei me nuoretkaan olla kieltämässä aikuisten alkoholinkäyttöä. Toki voitte myös nostaa juomien hintaa, mutta vanhempien rahoistahan se aina on pois, mistä muualta nuori muka rahaa saisi? Toinen vaihtoehto on limppareiden hinnan RAJU laskeminen, jolla saataisiin ihan jo rahallisista syistä energijuomien käyttö laskemaan.

Tämä on taas tätä kukkahattutätien ihme p*rseilyä.. Ja ei, en mielellään jaksa kuunnella teidän tätien ehdotuksia; "Juokaa lapset mansikka mehua, se on hyvää ja ravitsevaa" P*skanmarjat, samanlainen sokeripommihan siinä piilee, HAMPAATHAN SIINÄKIN KÄRSII JA TERVEYS? Haloo..

Tosin myös hiukan adressia puolustaen 10v penikat saisivat kuitenkin vähentää sitä energiajuomien litkimistä..

Suvaitsevaisuutta, kiitos!

 

E: Ja miettikääpä vielä uudelleen> Mistä nuoret saavat haltuunsa alkoholia? Ja jos joku ei tajunnut pointtiani,  saakoon miettiä sitä sitten vaikka illalla. Vinkkinä vain se että asia liittyy myös energiajuomiin, ja niiden haltuunsa saamiseen .. ;)