Energiajuomien myynti lapsille kiellettävä.

Kommentoitu viesti


Vieras

#21 Re: Hyvä kun keskustelua syntyy..

30.11.2011 20:48

#17: Entinen nuori nykyinen vanhempi - Hyvä kun keskustelua syntyy..

Tuo adressi varmasti tehdäänkin vielä..

Ja sitten oli vielä;

"hyvin monet nuoret panee rahansa pelikoneeseen. vaikkakin nykyään ovat k-18 niin kyllä ne sinne sen 2€ kolikon kerkiää laittamaan sisään ennen kuin myyjä sitä huomaa. Onneksi tähänkin on tulossa muutos parin vuoden sisällä ja sekin RAY:n puolelta"

-Tämä kaupantäti ei liene koskaan elänyt nuoruutta? Mihin käytit ainoat markkasi joita sait? Taisivat sinulla mennä säästöpossun pohjalle, kun niin kiltti tyttö olit. Me kaikki emme kuitenkaan ole samanlaisia kuin sinä.

Kenkää taitaa puristaa juurikin siitä ettei teidän ikäluokallanne ollut mahdollisuutta edes limppariin, ja tätä täytyy nyt purkaa nuorisoon.

 

Ja lisäksi vielä; Puuttuisitte ensin vaikkapa nuorten alkoholinkäyttöön tiukemmalla kädellä. Alkoholihan tuottaa tunnetusti enemmän ongelmia kuin energiajuomat? Vai?

Vastaukset

Kohta_nainen

#116 Re: Re: Hyvä kun keskustelua syntyy..

2012-03-20 21:45:31

#21: - Re: Hyvä kun keskustelua syntyy..

Tässä kohta 20-vuotias lapsuuden elänyt ottaa kantaa. Tää ei nyt liity ikärajan nostamiseen, vaan tuohon edelliseen kommenttiin, jossa puhuttiin siitä että oman nuoruuden ja lapsuuden patoumia pitäis purkaa nykynuoriin. Ei. On ymmärrettävää, ettei nyt välttämättä ymmärrä nykynuorten käytöstä. Ihmisen ei tarvii juoda niin paljon päivässä, koulupäivän aikana paria litraa sokeriliuosta. Rahan vois käyttää järkevämminkin, vaikka onhan se jokaisen oma asia - tietenkin. En ymmärrä ajatusta, että pitää ostaa ja elää kaatamalla kurkusta alas jotain juomaa tai syömällä karkkia TAI vaihtoehtosesti ei-elää ja säästää rahat. Miten kumpikaan on enemmän elämistä? Ehkä liian syvällisiä ajatuksia tälle keskusteluketjulle, mutta pyytäisin nyt ymmärrystä puolin ja toisin.