Jyväskylän lyseo tulee säilyttää

Kommentoitu viesti

Jorma Mäntylä

#96 Järkyttynyt

15.01.2012 20:29

Huomasin vasta tänään 15.1.12 Lyseo-adressin, ja järkytyin. Ajattelin ensin, että tämä on jotain mautonta nettihuumoria, kunnes totesin lakkauttamissuunnitelman olevan pitkällä.
Miten on mahdollista, että kansallisestikin merkittävä koulu aiotaan lopettaa? Entä miten on mahdollista, että lukiokoulutusta hoitaa koulutuskuntayhtymä? Koulukaupungin maineella ylpeilevässä Jyväskylässä tuntuu olevan nykyään aivan sekopäisiä päättäjiä.
Toivotan menestystä adressikampanjalle ja olen valmis myös osallistumaan johonkin tapahtumaan Lyseon puolesta.

Jorma Mäntylä
Yht. tri, tutkija, toimittaja
YO vm. 1973

Vastaukset


Vieras

#98 Re: Järkyttynyt

2012-01-15 23:23:31

#96: Jorma Mäntylä - Järkyttynyt

Hyvä Jorma Mäntylä, voitte hyvinkin tehdä jotakin. Kirjoittakaa taustastanne ja asemastanne käsin parhaaksi katsomallanne tavalla perusteltu kannanotto allaolevalle blogipalstalle. Voitte lähettää valmiin kirjotuksen blogin ylläpitäjälle, Jani Tanskaselle, jonka yhteistiedot ovat blogin etusivulla. Tämän blogipalstan idea on kerätä yhteen kannanottoja ja mielipiteen ilmauksia, ja sen linkki toimitetaan virkamiesten ja päättäjien tietoon.

Lisäksi: voitte olla suoraan yhteydessä KKY:n lukiolaitoksen johtokuntaan - joka viime kädessä tekee lukioverkkoa koskevan päätöksen - tai Jyväskylän kaupungin sivistyslautakuntaan (taho valmistelee kaupungin lausunnon asiasta), joiden jäsenten yhteystiedot löytää googlaamalla. Voisitte myös tehdä tästä käsittämättömän leväperäisestä ja tarkoitushakuisesta lukioverkkosuunnittelusta jutun edustamaanne mediaan.

Käykää alla olevalla sivulla:

http://suurlukio.blogspot.com/

Kiitos jo etukäteen, jos voitte tehdä jotain!

 

Jättilukioiden hurma - yksilön turma

#103 Re: Järkyttynyt

2012-01-16 20:37:40

#96: Jorma Mäntylä - Järkyttynyt

Taistelulle jättilukioita vastaan ja Jyväskylän lyseon lukion säilyttämiseksi omassa rakennuksessaan pitäisi saada valtakunnallista huomiota. Kyse on koko Suomen kulttuurista.