Jyväskylän lyseo tulee säilyttää

Kommentoitu viesti

PÖH

#105 Re: Re: Politiikan kielellä

17.01.2012 08:27

#93: Työnorja - Re: Politiikan kielellä Cynkkariko muka vajoaa suohon. Täyttä huttua ja lyseolaisten toiveajattelua. Cynkkariko muka homeessa. Täyttä soopaa, pelkkää lyseolaisten mustamaalausta.

 

Vastaukset


Vieras

#110 Re: Re: Re: Politiikan kielellä

2012-01-17 14:42:00

#105: PÖH - Re: Re: Politiikan kielellä

Cynkkariko muka vajoaa suohon. Täyttä huttua ja lyseolaisten toiveajattelua. Cynkkariko muka homeessa. Täyttä soopaa, pelkkää lyseolaisten mustamaalausta.

Lyseo ei mustamaalaa ketään. Homeesta ei ole tietääkseni koskaan väitetty mitään, mutta fakta on, että teidänkin talossanne jotkut oppilaat ja opettajat oireilevat, kerrosten välillä on eroa. Tuskinpa teillä Cygnaeuksella hometta on - niin kuin ei muuten meidänkään opetustiloissamme ole. Mikäli yllä oleva purkaus viittaa Lyseon opettajien työstämään yhteiseen KKY:n lukioiden kommenttiluonnokseen, johon nimenomaan PYYDETTIIN KOMMENTTEJA ERI KOULUISTA, on kyllä ihmeellistä, että Cynkkarilla vedetään herneet nenäänkoetaan näiden pikkuasioiden olevan kuohuttavampia kuin koko systemaattinen yritys tyrmätä YHDESSÄ, KOKO LUKIOVÄEN KESKEN ajatus kasvottomista massalukioista. Kommentti keskittyy nimenomaan yhteiseen pyrkimykseemme torjua jättiläiskoulu, Lyseon puolesta puhuminen jää siinä vähemmälle.

Missä kaikki muut koulut ovat olleet koko lukioverkkoprosessin ajan, kun lyseolaiset ovat jatkuvasti yksin saaneet taistella tuulimyllyjä vastaan??! Missä kaikki lojaalisuus - jota myös lyseolaiset osoittivat aikoinaan, kun kaikista Jyväskylän lukioista marssittiin ulos pakkofuusioidun ja keskustasta pakkomuutettavan Cygnaeus-lukion puolesta?

Kyllä kai Lyseo kohkaajiksi leimaantuu, kun MIKÄÄN MUU KOULU ei yritä/puhu mitään asiaintilaa vastaan, kukaan muu ei protestoi. Tätäkö me haluamme? Hiljaisuus tulkitaan myöntymisen merkiksi ja tilanteen vastustus kiihkoiluksi, jolla ei ole mitään merkitystä. Pattitilanne. Onpa Antti Rastela itse sanonut: "Jokainen kannanotto Lyseon puolesta huonontaa tilannettanne." Tämä ihmisen suusta, joka toimii lukioverkkoratkaisun vaihtoehtojen esittelijänä. Mitä lammasmaisuutta tämä on? Lyseon henkilökunnan jäsenenä: eipä huvita integroitua kaltaistenne ihmisten kanssa. Jos luulette, ettei tästä täydellisestä yksin jäämisestä jää lyseolaisten mieliin pysyvät arvet, erehdytte.

Ja mitä suohon vajoamiseen tulee, siitähän puhuvat kaikki! Ihmettelemme vain, miksi asiasta ei voida puhua julkisesti siinä samassa, kun Lyseon rakennusten (erityisesti Wanhan puolen) liioitellun huonosta kunnosta jatkuvasti "tiedotetaan" hyvinkin tarkoitushakuisesti.

Arvatkaa, miltä Lyseossa tuntuu kuunnella eräiden opettajienne ivallisia kysymyksiä: "No, mitäs Lyseolle kuuluu? Joko Lyseo on myyty?" Myytiinhän se Joosefkin, kun omat veljet tekivät oharit.

HERÄTKÄÄ; TEILLÄ ON ITSEREFLEKTION PAIKKA.