Säästetään Hovinsuon Majavien henki Lappeenrannan Skinnarilassa

Kommentoitu viesti

Vieras
Vieras

#108 Re: tosiasiat

08.11.2010 14:01

#72: Tiedän jotain - tosiasiat

Hei olen samaa mieltä että senaattiyhtiön edustaja täällä ei ole kovinkaan asiallinen henkilö.soitin näet hänelle.Kysyin näet häneltä,kuka hänen palkkansa maksaa,hän sanoi,että hän itse työllään hahahahaha

Me veronmaksajathan sen teemme,kuten myös maksamme kaupungin virkamiehille.Mistäs ihmeen pussista he luulevat palkkarahansa tulevan.Kaupunki muodostuu kaupunkilaisista ja valtio muodostuu kansalaisista,jos joku on sattunut unohtamaan.

Vastaukset

Vieras
Vieras

#109 Re: Re: tosiasiat

2010-11-08 14:43:32

#108: Vieras - Re: tosiasiat 

Kaupunkidemokratialla ja kansalaiskuulemisilla pyyhittiin lattiaa, kun Hovinsuo parturoitiin 2007, Puista tuli Senaatin kassaan vähän rahaa. Todennäköisesti kyse oli jostain kassavirtatavoitteista ja jopa tuloksellisuuslisistä.

Nyt suo on ojitettu ja se pitää saada kuivaksi. Siihen yhtälöön ei sovi majavien rakentama kosteikko. Majavista on päästävä eroon.

Nyt on YK:n monimuotoisuuden teemavuosi, Suomen valtio on sitoutunut sen tavoitteisiin estää monimuotoisuuden häviämistä ja jopa edistää sitä. Senaatti-kiinteistöt on Suomen valtion omistama kiinteistöyhtiö.

http://www.ymparisto.fi/default.asp?contentid=347192&lan=fi&clan=fi