Energiajuomien myynti lapsille kiellettävä.

Kommentoitu viesti


Vieras

#104 Naurettavaa itsellenne

27.02.2012 18:06

#103: RL 17v Lukiolainen (Lohja) - Re: Re: Naurettavaa

Jaha. Taas on idiootti liikkeellä. Ongelma ei ole kofeiinissa. Ongelma ei ole myöskään sokerissa. Ongelma on kofeiinin ja sokerin yhdistelmässä, jota kutsutaan ENERGIAJUOMAKSI. Kahvia ei yleensä juoda monta hillitöntä 1,5 litran kanisteria kerralla (tai sitten viittätoista pientä tölkkiä). Eikä myöskään kokista. Mutta energiajuomaa juodaan, miksiköhän? Energiajuoman aiheuttama riippuvuus on paljon vahvempi kuin kahvin tai kokiksen.

Ja sitten alkoholiargumentti. Eihän se, että alkoholi on ongelma, tarkoita sitä, ettei mitään muita ongelmia saisi ratkaista, ennen kuin alkoholiongelma on saatu ratkaistua! Samalla logiikalla ei Suomessa saisi mitään veroja pohtia, kun Afrikassa miljoonat ihmiset näkevät nälkää!

Vastaukset

15 tölkkiä = n. 5 l... onko aivot hereillä?

#114 Re: Naurettavaa itsellenne

2012-03-17 02:53:47

#104: - Naurettavaa itsellenne

Etkö sä tajua että suurin osa aikuisistakin laittaa kahviinsa sokeria. Kukaan ei myöskään juo 1,5 l energiajuomaa, saatikaan 15 tölkkiä joka on muuten melkein 5 litraa. Mikä sun matikka mahtoi olla, kun 1,5 l on sulle sama kun 5 l?
Energiajuomissa riippuvuutta aiheuttaa kofeiini, jota on kahvissa enemmän. Mieti itse kuinka monta kuppia kahvia sä keität aamulla, tai juot töissä. Varmaan enemmän kun me nuoret energiajuomaa. Haluatko sä mieluummin että me otetaan kadulta hakija joka hakee 12-packin kaljaa/viinaa ja tupakkaa, vai sitä energiajuomaa. Voit myös vapaasti selittää mulle miten Afrikka liitty aiheeseen energiajuomat.

Taitaa nyt herra itse olla se idiootti.

http://images.memegenerator.net/instances/400x/9037074.jpg...