IRTI TURVEVESIPÄÄSTÖISTÄ

Kommentoitu viesti

Korpisoturi

#1063 Re: Re: Puolustus

05.04.2012 22:13

#1060: Maan alainen armeija - Re: Puolustus

Terve

Asia alkoi niin kiinnostamaan, että otin yhteyttä kyseiseen yrittäjään.

Aika varautunut kaveri, kyseli että mitä se muille kuuluu.Kun kerroin tästä keskustelusta niin tarinaa tuli vaikka pienen kirjasen edestä.Kaikkien asiaan liittyvien henkilöiden pitäisi mennä peilin eteen ja kysyä itseltään:osaanko lukea, ymmärränkö lukemani, uskonko tutkimustietoon vai onko minulla joku "pimeä" puoli joka kieltää kaiken edellisen. Hän ei halua omia tietojaan tänne, koska on saanut ns.luontoihmisiltä tarpeeksi "kuraa" niskaan.Kaiken huippuna kyselevät, että olisiko töitä.Aikamoinen "sissi" koko äijä.

Vastaukset


Vieras

#1064 Re: Re: Re: Puolustus

2012-04-05 22:43:01

#1063: Korpisoturi - Re: Re: Puolustus

Jos toimet ei kestä päivänvaloa niin sitten on parempi pitää matalaa profiililla. Siitäkin huolimatta että Suomi on kaukana oikeusvaltiosta kun kysymys on ympäristörikoksesta.

Maan alainen armeija

#1065 Re: Re: Re: Puolustus

2012-04-06 09:33:04

#1063: Korpisoturi - Re: Re: Puolustus

Eli puhdas myöhästynyt aprilli pila yritys, kuten arvelinkin.

Täällä on asiaan perehtyneille ja käytännön kokemusta pahimmalla tavalla omaaville turha tulla esittämään puuta heinää. Samalla puuta heinää tyylillä myös mm. Vapon viralliset "tiedottajat" vetoavat täysin arvioihin ja omiin strategiatavoitteisiin "pieniin" päästölukuihin muka "fakta lukuina" mainostaessaan omaa super hyvyyttään.

Vähäisetkin todelliset tutkimukset osoittavat sitten aivan muuta. Niitä on näilläkin sivuilla siteraattu. Mutta niitä toisenlaisia todellisia tutkimustuloksia ei ole tullut suuresta koneistosta huolimatta verorahojemme törsääjiltä ja vesistöjen pilaajilta.

Että sitä rataa vaan mieluusti "itse kukin peilin eteen miettimään"...