VESIOSUUSKUNTIEN PAKKOLIITÄNTÄÄ VASTAAN

Kommentoitu viesti

Nikander

#8 Re: Re: Re: Mitä tehdä

06.04.2012 13:59

#7: KakkaJussi - Re: Re: Mitä tehdä

Jos olet vesiosuuskunnan jäsen olet ehkä allekirjoittanut paperin jossa sitoudut liittymään ja osuuskunnalla on oikeus kaivaa maallasi. Jos kadut niin yksinkertaisesti et tee liittymissopimusta ja osuuskunta voi erottaa sinut. (Osuusmaksua et saa takaisin)

Jos et ole vesiosuuskunnan jäsen, kuten oletan, olet ilmeisesti vain tehnyt paperin jossa olet antanut vesiosuuskunnalle luvan suunnitella ja rakentaa maallesi. Pakko syntyy vasta kun/jos kunta vahvistaa alueelle toiminta-alueen. Toiminta-alue määritellään yleensä 100 metrin etäisyydelle runkoputkesta.

Jos maa-alueesi on suuri voit aina sopia osuuskunnan kanssa että vetävät putket yli 100 metriä talostasi. Antamasi lupa on varmasti yleisluontoisesti kirjoitettu ja yksityiskohdista voidaan aina sopia.

Vastaukset

KakkaJussi

#9 Re: Re: Re: Re: Mitä tehdä

2012-04-06 16:15:56

#8: Nikander - Re: Re: Re: Mitä tehdä

En ole jäsen mutta alueelle on vahvistettu tuo toiminta-alue, eli ainoaksi mahdollisuudekseni jää tuo putkien veto yli 100 metrin päähän. Onneksi on tonitissa varaa, ja toivoa sopii, että he tulevat ennen kaivamistaan utelemaan minne haluan putket sijoitettavan. Ja tosiaan se sopimus oli mielestäni suhteellisen ylimalkainen.

 

Kiitos neuvoista