Vaasan musiikkiluokkien puolesta

Kommentoitu viesti

Rakasta lähimmäistä niin kuin itseäsi

#25 Ei ole kyse ammattitaidon määrästä

08.04.2012 19:58

Ei varmasti ole kyse tässä mahdollisessa irtisanomisessa ammattitaidon puutteesta. Sen jokainen meistä tietää. Jos moni ihminen lähellä voi huonosti, eikä muita ihmisiä ja heidän mielipiteitään kunnioiteta, niin se pelkkä rautainen ammattitaito ei voi olla syy puuttumatta epäkohtiin. Mahdollisuus asioiden korjaamiseksi on varmasti annettu, mutta jos ei ole halua siihen, jonkun pitää siihen puuttua. On ihan selvää, että eri ihmiset saavat erilaista huomiota ja kohtelua, joten siksi tässäkin asiassa on monenlaisia mielipiteitä. Lähipiiriin kuuluvat, näkyvät nyt ja ihmisiä haalitaan nyt joukkoihin, läheltä ja kaukaa, mutta toivottavasti tällainen "hysteria" ei vaikuta päätöksiin vaan päätökset tehdään faktojen perusteella.

Vastaukset


Vieras

#26 Re: Ei ole kyse ammattitaidon määrästä

2012-04-08 21:23:41

#25: Rakasta lähimmäistä niin kuin itseäsi - Ei ole kyse ammattitaidon määrästä

Tämä kommentti ei auennut minulle... Kirjoittaja puhuu jostakin sellaisesta, josta tiedotteessa ei ole mainintaa. Hänelle ehdottaisin,että keskustelee sellaisissa yhteyksissä, joissa kaikilla on samat taustatiedot. Luulisin, että sillä lailla menisi viesti paremmin perille ja asioille (jotka ilmiselvästi vaivaavat???) voisi jopa löytyä ratkaisu. Meille muille olisi helpompaa pitäytyä vain siinä informaatiossa, joka annetaan kaikille tiedoksi, muutenkin kuin rivien välissä.

huolestunut äiti

#33 Re: Ei ole kyse ammattitaidon määrästä

2012-04-08 23:45:35

Kuten aikaisemmin joku jo kirjoitti, kirjoittaja puhuu sellaisista asioista, mistä tiedotteissa ei ole mainintaa. Tästä näkyy selvästi, että kirjoittaja on sisäpiiristä. Ja se, että kutsuu yksinkertaista allekirjoituskeräämistä Jurin puolesta "hysteriaksi", tulee selväksi, että henkilö on Juria vastaan. Tietenkin päätös pitää tehdä faktojen perusteella, mutta emin. sekin on fakta, että viime vuonna koulusta savustettiin jo toinen musiikinopettaja (Ritva) ulos. Ja sekin on fakta, että joka tuntee Jurin, tietää, että hän on aina valmis keskustelemaan asioista, eikä koskaan nolottaisi oppilaitaan.

oho

#34 Re: Ei ole kyse ammattitaidon määrästä

2012-04-08 23:51:40

#25: Rakasta lähimmäistä niin kuin itseäsi - Ei ole kyse ammattitaidon määrästä

Hassua, että yläkoulussa juuri tuo"rautainen ammattitaito" on mainittu oppilaille syyksi olla puuttumatta opetuksessa ja musiikintuntien valvonnassa olleisiin epäkohtiin. Vaikka kaikki tämä on tapahtunut oppilaiden omasta aloitteesta usean vuoden ajan suoraan rehtorille, heidät on käännytetty ovella tuohon vedoten.

kaikki ei miellytä?

#35 Re: Ei ole kyse ammattitaidon määrästä

2012-04-09 00:02:18

#25: Rakasta lähimmäistä niin kuin itseäsi - Ei ole kyse ammattitaidon määrästä

En minäkään ole tykännyt kenestäkään kieltenopettajasta. Jokunen muiden lukuaineiden opettaja on ollut myös hankala.
Ei silti ole tullut kovin montaa kertaa mieleen yrittää hankkia näille potkuja suurentelemalla asiaa kotona ja viedä näitä härkäsiä rehtorille.

Tässä unkarilais-taustaisen opettajan ollessa kyseessä, jos puhe- tai kommunikointityyli ei miellytä, väitteet yhteistyön vaikeudesta tai epäasiallisesta kohtelusta lähentelevät jo etnistä syrjintää?