Sosialidemokraatti Päivi Lipponen, eroa Eduskunnasta!

Kommentoitu viesti

sakari
Vieras

#23 Demarien "älykkösiipeä" ?

25.11.2010 17:19

Eikös Noi Kiljuset ja Lipposen rouva edusta demarien älykkösiipeä. jos näin on niin en uskalla kuvitellakaan mimmosta niiden tyhmempi porukka on..

Vastaukset

Täti Stamina
Vieras

#36 Re: Demarien "älykkösiipeä" ?

2010-11-26 01:56:02

#23: sakari - Demarien "älykkösiipeä" ? 

Kansanedustaja Päivi Lipponen, omassa pyrkyryydessään ja julkisuushakuisuudessan, ns. demarimaisessa ylimielisyydessään, kuten Kimmo Kiljunenkin,  tekivät nyt kyllä erittäin pahan ja harkitsemattoman poliittisen ja taktisen virheen sekä itselleen että puolueelleen. Eikä siinä anteeksipyynnöt jälkikäteen enää auta, kun vahinko tapahtui jo. - Samantyyppiseen kansaa ja erityisesti ay-väkeä raivotuttaneeseen virheeseen ja ylimielisyyteen sortui Paperiliiton puheenjohtaja Jouko Ahonen, tosin eri yhteydessä. - No, hänet syrjäytettiin jo.

Eipä mene hyvin demareilla, tulevia eduskuntavaaleja 17.4.2011 ajatellen. - Tämä kaikki sataa suoraan persujen laariin, kun kansa äänestää. Kansa, ne äänestäjät, lienee nyt todella vihainen. Kansaa ei saa aliarvioida, tai se suuttuu ja on vaarallinen. Silloin sitä ei voi enää hallita, ainakaan ylhäältä käsin.

Haloo, Jutta Urpilainen ja Mikael Jungner, missä demarit oikein kulkevat? Onko päämäärä näin hukassa ja jos on, niin tällaista liikettäkö haluatte?