Sosialidemokraatti Päivi Lipponen, eroa Eduskunnasta!

Kommentoitu viesti

AS
Vieras

#97 KANTAVÄESTÖN LAPSET

03.12.2010 10:42

Päivi (SDP) Lipponen kysyy eduskunnan puhemieheltä:

"Miten turvapaikkaa yksin hakeneiden tai perheensä mukana saapuneiden lasten mielenterveyspalvelut on järjestetty, ohjataanko heidät kantaväestöön kuuluvien lasten kanssa jakamaan niukkoja palveluita vai onko heille omat kotouttamiseen liittyvät palvelut?"

Koko juttu: http://vanhemmat.com/phpbb/viewtopic.php?p=29589#29589

Päivi (SDP) Lipposen kysymys eduskunnan puhemiehelle maahanmuuttajalasten mielenterveyspalveluiden järjestämisestä on mielenkiintoinen. Kuuluuko Päivi Lipposen mielestä maahanmuuttajalasten saada parempia terveyspalveluja kuin kantaväestönlasten, jotka Lipposen kirjeen mukaan saavat jo muutenkin niukasti mielenterveyspalveluja. Näkyykö tässä Päivi (SDP) Lipposen eduskunnan puhemiehelle esittämässä kysymyksessä häivähdys kantaväestön syrjintään viittaavia elementtejä, oma mielipiteeni on että näkyy - mitä seuraavaksi.

En löytänyt Eduskunnan data- arkistoista juttua, jossa Päivi (SDP) Lipponen esittäisi eduskunnan puhemiehelle kysymyksen joka koskee kantaväestön lasten niukkojen mielenterveyspalveluiden parantamista. Äänestäjät joilla pieniä lapsia, tiedätte ketä ette äänestä seuraavissa vaaleissa!

Koko juttu: http://vanhemmat.com/phpbb/viewtopic.php?p=29589#29589


Vastaukset

Vieras
Vieras

#98 Re: KANTAVÄESTÖN LAPSET

2010-12-03 13:18:35

Jag har sett allt detta på nära håll, gennom många erfaringar
Vieras

#99 Re: KANTAVÄESTÖN LAPSET

2010-12-03 14:57:16

#97: AS - KANTAVÄESTÖN LAPSET 

Kai jo viimeksi tähän mennessä, jo jokainen suomalainen tietää  ymmärtämällä,  mistä kaikessa on kyse, kun on kyse  ylipäätään Suomen vanhojen pitäaikaispoliitikkojen johdattelevasta politikan agendasta ja sen tarkoituksellisesta suunnasta puhutaan. Meidän päättäjämme luutuneine ajatusmaailmoineen ja muinais-muistoista elämänsä suurinta rikkautta janoavien RKP.läis ja SDP.läisten ym. 2 suuren vanhamielis- poliittisten joukkojen valtasairaudesta  jos ylipäänsä  tästä akuutista aiheesta puhutaan.

Siiitä, ettemme ole olleet ikinä suomalaisina samanarvoisia suomenruotsalaisten silmissä, paremmin kun ylipäänsä muutenkaan "ruotsalaisuuden silmissä", on totisinta totta, eikä sitä ole koskaan ollut tarkoituskaan hävittää mitlään Pohjolan, ja EU-maiden alueilta. Se on ollut erittäin tehokas ase kaikkea suomalaisuutta ja Suomea vastaan .. erittäin merkittävästi, myös kaikenkattavalla kansainvälisellä tasolla.

Tätä ei moni suomalainen ole halunnut uskaltaa edes tiedostaa, muuten kun (kokemusperäisesti kaiken jääden kansan alitajuntaan) alitajunnassaan. Siitä tulee se jatkuva epäsopu joka aina  purkaantuu tilanteissa, jossa suomalainen kokee jatkuvasti tulleen vääristellen syrjityksi, monen moninaisin keinoin ja kaikissa muodoissa, jotka useimmiten tulee    i l m i   nimenomaan    k a n s a i n v ä l i s i l l ä   tasoilla ja erilaisissa kansainvälisissä aiheissa ja asioissa.

En tiedä miten moni suomalaisista haluaa että olemme ikuisesti kahden kuristusvallan välissä, joita toki olemme historiamme aikana, täysin käsittämättömillä voimavaroilla kestäneet ja pakosta vastaan taiselleet ; Vastaan jatkuvaa riistoa, syrjintää ja pahinta sortoa ja orjuuttamista vastaan.

Tämän kaiken ovat juuri nytkin istuvan nykyhallituksen RKP-läiset  todistaneet, (kuin myös kymmenien +(satojen) vuosien edellistenkin hallitusten RKP-läiset) He,  suomenruotsalais- polititkot, ovat tehneet enemmänkin kuin selväksi,meille suomalaisille kaikilla teoillaan ja puheillaan, että todellakin ovat kiihkomielisesti hakeneet apua ja tukea omalle r a s i s m i - m i e l i s y y d e l l e e n NIMENOMAAN  suomalaisia vastaan,   m a a h a n m u u t t a j i e n   joukoista.. He ovat tarvinneet enemmän, kun suomalaiset ovat koskaan halunneet käsittääkään, väheksyvää ja vääristelevää valheilla hoideltua  rasistista vahvistusta kaikkea Suomea ja suomen kansalaisten tasa-arvoa  halveksivaa, polkevaa ja tuhoavaa rasistista vihamieltä ...suomalaisuutta ja Suomea vastaan.

Se mikä pakosta tekee kaiken yhäkin kuvottavammaksi, on se sairas   k i e r o u s   jolla tätä tehdään. He "puhelevat kaikenlaista, kirjoittelevat myös kaikenlaista, koettamalla tehokkaasti sekottaa puheita ja tekojaan" ennenkaikkea pakenemalla  poliittista vastuunkatoaan maan ja kansansa asioista..Tätä on tehty jatkuvasti,  (hajota ja hallitse mekanismillä) puhumalla yleisesti kansainvälisistä kriiseistä, epätasa-arvosta, inhimillisistä vastuunkannosta, kun samaan aikaan kylvetään sitä omaa voimakasta viha- väheksyntää ja vääristelyä, kansainväliseen tietoisuuteen suomalaisuudesta,  käyttämällä kansaa ja sen "oikeudenmukaisuuden halua- ja tajua, törkeästi hyväksi koko Suomen kansan silmissä kansaa itseään vastaan.

Ei haluta kuulla kansan ääntä ei yhtäkään vaatimusta todellisesta tilanteesta ei anneta vähimpiäkään perus-oikeuksia.. Tämä on törkeintä.

Meille suomalaisille tuttua koska tämä ollut jatkuvaa... jo satoja vuosia. .