Sosialidemokraatti Päivi Lipponen, eroa Eduskunnasta!

Vieras
Vieras

#76 Re: HYVÄ ROTTAROUVA PÄIVI LIPPONEN

28.11.2010 23:41

antti vaurio porista
Vieras

#77 MIKSI SINÄ PÄIVI YLISTÄT MONIKULTTUURIA?

29.11.2010 10:23

KATSO NYT SUOMALAISTEN KÖYHIÄ,MAAHANMUUTTAJIEN TAPPAMIEN SUOMALAISTEN UHRIEN LUKU JA RAISKAUDET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ENSI VUONNA TULEE JATKUVASTI SUOMALAISTA UHRIA.PELKÄÄN ,ETTÄ ISLAMIN KASVU TULEE OLEMAAN LIIAN SUURI 20 VUODEN PÄÄSSÄ.ULKOMAALAISET TEKEVÄT LIIKAA RIKOLLISUUKSIA! MUSTALAISET TULEVAT ESTEETTÖMÄSTI TÄNNE KAIKKIALTA EUROOPASTA TYHJÄKSEEN KASSAA!KELA KONKURSSISSA. SUOMI MUUTTUU KOVIN VIERAAKSI MAAKSI JA EI PYSTY MAKSA MILLÄÄN....ELÄKKEET SAAVAT HUOMATA JA HAVAITA SIITÄ,VALTION KASSA TYHJENEE.SDP EI ENÄÄ OLE TARKOITETTU SUOMELLE,ME SANOMME HYVÄSTIT SILLE.ME ÄÄNESTÄMME NYT PERUSSUOMALAISTA EHDOKASTA!!!!!TIEDÄTKÖ ,ETTÄ SDP KANSANSILMISSÄ ON SUURI PETOS PUOLUE? AHNEUS JA YLPEYS SOKEUTTAVAT SINUA ,ET OLE TÄRKEÄ HENKILÖ VAAN ROTTA!
jmvkwjpow
Vieras

#78 poika nimeltä päivi

29.11.2010 10:53

päivi takaisin ala-asteelle opiskelemaan ihan vaan suomalaisuutta ja rasisimin käsitettä!
pöllö akka että rupeekin syyttämään ählämin itse sytyttämää tulipaloa suomalaisten niskoille

paavon siivellä istuu eduskunnassa, pois sieltä ja äkkiä!!!
Seuraavaa paloa odotellessa
Vieras

#79 Onko järkee vai ei

29.11.2010 15:18

Jälleen joku viisas yritti tuhopolttoa Tampereella mutta onneksi ei onnistunut. Tämäköhän oli Lipposkalla ajatuksena? "mamut" vaiko Suomalaiset asialla. Rasismi kun pelaa myös molempiin suuntiin. Koskahan saamme lukea seuraavasta tulipalosta? Ilmeisesti selitys on että Suomalaiset ne häiriköi ja vierittää syyn maahanmuuttajien niskoille.Heissä on aivan kunnollisiakin ihmisiä,mutta muutama pilaa toistenkin elämän. Aivan samoin on myös meikäläisissä.
VeliSynkkä
Vieras

#80 Onko Kansanedustaja ( SD ) Päivi Lipponen MIELENVIKAINEN tai HENKISESTI HÄIRIINTYNYT.?

29.11.2010 18:46

Päivi Lipponen on PELKÄÄVÄ ja VIHAAVA POLIITTINEN ELÄIN!

Uskon lähtökohtaisesti ihmisen kertakaikkiseen, geenitasolta lähtevään pahuuteen joka esiintyy kolmena komponenttina ihmistä ohjaavina ensisijaisina vaistoina ja vietteinä seuraavasti: Vihamielisyys, Murhanhimo ja sadistinen hyväksikäyttö ja hävitysvimma.
Tämä siis oman intensiivisen ja pitkän elämänkokemuksen, yli 5000 liikkeenjohtajan tuntemuksen ja 50 000 muun ihmisen tapaamisen perusteella.
Myöskin tekojen perusteella jossa vime vuosisadalla tapettiin lajitoverien toimesta yli 500 Miljoona ihmistä sodissa, kansanmurhissa, keskitysleireillä, valtioterrorilla ja pelkästään kommunistien kauhumaailmassa yli 100 Miljoonaa ihmistä jne.
Eli yli 10 % 1900 - 2000 välillä eläneistä ihmisistä !

Erityisesti uskon Suomalaisten olevan 100 maan ja 4 maanosan omakohtaisen työskentelyn, asumisen, opiskelun ja matkailunkin perusteella olevan maailman ylivoimaisesti kulttuuriselta pohjavireeltään vihamielisin etninen ihmisyhteisö.
Tähän lisättynä vielä erityiset kansalliset luonteenpiirteet kuten torjunta, sallimattomuus, puhumattomuus, kateus, katkeruus, introverttineuroottisuudet, perheväkivalta ja rakkaudettomuus sekä erityisenä huippuominaisuutena täydellinen elämän osaamatttomuus.

SOPIIKO PÄIVI LIPPONEN TÄHÄNKUVAAN ?

Olemme kansa joka on erikoistunut puristamaan nyrkkiä taskussa ja kyyristelemään sekä Sosiaalifasistien että Pakkoruotsi Aparthaidin peukaloruuveissa.
Meissä miehissä löytyy kolme pääryhmää:
1. Velikoppavat
Nämä hyväksikäyttäjä menestyjä röyhkimykset, joita ihaillen esimerkiksi naiset katselevat ja heidän kalliita autojaan ja hienoja pukujaan. Huomaamatta ollenkaan tyyppien narsismia ja psykopatiaa.
2. Velireppanat ( ATM )
Valtaosa tyypeistä jotka joutuvat tekemään ne shittiduunit ja joilla on kovaa silloin kun velikoppavilla on kivaa ! Joitten naiset ovat niitä hieman lyhytjalkaisia ja perseviä työläispuurtajia. Joitten autot ovat vanhoja, huonoja ja halpoja ja joitten lapset joutuvat liian usein kysymään: ISÄ, MIKSEI SULLA OO KOSKAAN RAHAA !?
3. VÄTYSJÄTKÄT ja PAINOLASTIPORUKKA
Vastuunvälttelijä sivarit ja vasurit sekä niljake myrkynvihreät jotka ovat kouluttautuneet lähinnä huokailutieteiden Maistereiksi tai huilunsoittajiksi ja erikoistuakseen yhteiskunnallisiksi takahuoneiden verosyöttiläiksi !

ONKO TÄMÄ PÄIVILIPPOSEN HENKINEN KOTI JA TOIMINTAYMPÄRSTÖ ?

Koen siis selkeästi Päivi Lipposen tavoitteidensa, luonteensa ja toimintansa, myöskin eri verkkolehtien keskustelupalstojen jo TUHANSIEN kirjoitusten perusteella äärimmäisen arrogantiksi hyväksikäyttäjä ja tunnustukselliseksi VIHAPERSOONAKSI !
Ihmiseksi joka käyttää poliittisen agendansa edistämiseen täysin häikäilemättömästi hyväkseen toisten suurta onnettomuutta ja vielä lämpimiä onnettomuuden uhrien ruumiita !
Kaikki mitä olen kuullut, seurannut ja ymmärrän henkilöstä päivilipponen, kertoo minulle yhdellä sanalla kattavasti mikä hän on ja mitä hän edustaa:

YHTEISKUNNALLINEN VIHAPARASIITTI !

VS
Lisäksi kontekstina itse asialle, onnettoman ja tuhoaan kohti putoavan yhteiskuntamme voi karkeasti ja tahallisen mustavalkoisesti jakaa kahteen osaan:
1. tarjahalosen äänestäjät ( Ääliöväestö )
Sosiaalifasismin tuottamat, vailla yksilöllistä identiteettiä ja kriittisyyttä sekä omaehtoista ajattelua vailla olevat latistetut MASSAIHMISET!
( BB Dikkarit ) Vihreiden, SDP n, Vasemmiston sekä KEPU nkin peruskannattajia jotka erityisesti uskovat julkisen sektorin hyvyyteen ja kannattavat Suomen lähes 60 % julkisektorin budjettiosuutta, valtion velkaantumista 10 MRD / V - 700 000 virkamiehen palkkojen maksamiseksi ja raivoälyttömän verotuksen entisestäänkin kiristämistä.
2. Nettoveronmaksajat
Yritteliäs kansanosa joka tietää, että:
A. Sähkö tosiaan tulee töpselistä ja jonkun on sen pakko järjestää sitä sinne.
b. Eli ihmiset jotka järjestävät sinne taikaseinän koneeseen sitä nostettavaa rahaa.

TIIVISTELMÄ!
Päivi Lipponen on PELKÄÄVÄ ja VIHAAVA POLIITTINEN ELÄIN!

Onneton surkimusihminen joka on menettänyt kaiken kosketuksensa työn hieltä ja sivistymättömyydeltäkin lemahtaviin rahvaan juuriinsa, eli jo laajaa kansallistakin halveksuntaa nauttiva poliittinen pyrkyri joka on tunkenut itsensä miehensä poliittisilla ansioilla hienostopiireihin, joissa ihmiset kammoksuen katselevat peltistä feikkilipposkaa.
Jos sävyni oli suorasukaisen raaka ja mustavalkoinen, se johtui pelkästään siitä että se oli ominta 100% rehellistä aitoa itseäni !
Olen henkilönä iso ja aggressiivinen ja tulen taistelun verenhajuisesta ja kuolemankäryisestä maailmasta, ollen ehkä lajityyppini viimeisiä.
Minulle keskeisintä on heikompieni puolustaminen pahiksia vastaan.

VeliSynkkä
www.paholaisencasino.com
Yhteiskunnallinen Think Tank - AJATUSMYLLY


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Onko Kansanedustaja ( SD ) Päivi Lipponen MIELENVIKAINEN tai HENKISESTI HÄIRIINTYNYT.?
http://fi.wikipedia.org/wiki/Mielenterveys#Mielenterveyden_h.C3.A4iri.C3.B6iden_luokitus

Vai pelkästään pohjattoman tyhmä ja täysin harkintakyvytön !
Ja jos on, vaarantaako mielenterveyden näin näkyvä horjahtaminen Kansanedustajan tehtävän hoitamisen ? Ja jos on epäilys mielen tasapainon järkkymisestä, miten todeta asia Eduskunnassa?

Mistä apua Päiville ?

Hän on Opettaja, Kansanedusta ja Tohtori koulutukseltaan.

Siis lainsäätäjä ja tieteentekijä ja kirjoittaa pelkän arvailun perusteella jotain näin kamalan paksun absurdia. Kun tapahtumasta oli kulunut vasta alle parisen tuntia. Ja kaiken lisäksi pitää älyttömiä tekstejään lähes päivätolkulla blokissaan vaikka sadat eri nettikirjoittajat olivit kauhuissaan, järkyttyneinä ja syvästi suutuksissaan protestoineet asiasta. Psykiatrit sanovat että keskeisin mielenterveyden kriteeri on se, että elääkö ja toimiiko henkilö REALITEETEISSÄ !
SUURI KYSYMYS KANSALAISILLE: Elääkö Kansanedustaja Päivi Lipponen realiteeteissä?
Ja voiko henkisesti näin häiriintynyt ihminen toimia Kansanedustajana ?

Mitä mieltä Sinä olet Päivi Lipposen MIELENTERVEYDESTÄ edellämainitun määritelmän pohjalta ?

VS
NÄIN PÄIVI LIPPONEN KIRJOITTI.
Nyt on raja ylitetty. Enää rasistiseen uhoiluun ei voi suhtautua vähättelevästi tai naureskellen.
Minä vetoan ihmisiin, että me maltilliset suomalaiset sanoudumme irti tällaisesta sairaasta väkivallasta ja rasismista.
Poliisi on saanut viitteitä, että Tampereella tapahtunut ravintolan palo onkin tuhopoltto. Kaksi mustapukuista henkilöä oli poistunut ravintolasta ennen palon leviämistä. Ravintolasta palo levisi kerrostaloon ja aiheutti kolmen asukkaan kuoleman ja neljän vammautumisen.
Kyseessä on törkeä tuhotyö, kuoleman tuottamus ja vamman tuottamus.
Tahallaan aiheutettua paloa voi kutsua suorastaan murhapoltoksi.
Haluaisin olla järjestämässä kunnon mielenosoitusta tai marssia rasismia vastaan. Jossa ilmenisi joukkovoiman vahvuus. Tällaista toimintaa ei enää voida hyväksyä ja näin ajattelevia ihmisiä on VALTAVASTI. Liian paljon pahaa on maailmassa aiheutunut sen tähden, että ihmiset ovat olleet hiljaa.
Varsin hyvin muistetaan kuinka 1930-luvulla Saksassa juuri näin ulkoparlamentaarisin toimin aiheutettiin pelkoa.
Nyt on osoitettava solidaarisuutta maahanmuuttajia kohtaan.

NÄIN MINÄ OLISIN HALUNNUT PÄIVILLE VASTATA ENNENKUIN HÄN POISTI KIRJOITUKSENSA.

25.11.2010 12:40 Pietari Vehnälä 37 kommenttia
Hyvä Päivi Lipponen,
Järkytyksellä totesin, minkälaisilla älynlahjoilla voi Arkadianmäelle päästä. Erityisen vakavaksi asian tekee, että kyseisen ihmisen heikot älynlahjat eivät pelkästään johda Kansanedustuslaitoksessa passivoitumiseen vaan suuntautuvat ehkäisemään sitä asiallista keskustelua, joka voisi pelastaa Suomen siltä kohtalolta, joka on kohdannut Ruotsia, Tanskaa, Hollantia ja Ranskaa.
Olet häpeäksi naissukupuolelle! Naiset ovat keskinmäärin pedanteimpia ja tehokkaampiakin kuin monesti omahyväisyyteen ja katteettomaan itsevarmuuteen taipuvaiset miehet. Naisten pyrkimyksille poliitikassa ja liike-elämässä tälläinen yksi mallikas kanapää tekee totisesti hallaa.
Olen kiitollinen Päivi Lipposelle, että hän antoi kasvot sille rasismikortin heiluttelulle, joka yrittää mitätöidä sen asiallisen huolen, joka Suomen Kansalla on maansa luonteen ja kohtalon "käpälöinnistä". Monilla poliitikoilla tuntuu olevan nimenomainen tarve ja tavoite tehdä Suomesta monikulttuurinen vain siksi, että sellaisiksi ovat monet muutkin eurooppalaiset sivistysvaltiot itsensä tehneet. He unohtavat, että ne ovat samalla monesti pahoinvoipia yhteiskuntia. Niissä uudet etniset ryhmät voivat pahoin.
Toivottavasti tämä insidentti auttaa hillitsemään niitä, jotka haluavat estää keskustelun asioista niiden oikeilla nimillä.
Vielä kerran, kiitos Päivi! 

VeliSynkkä
www.Paholaisencasino.com
Yhteiskunnallinen Think Tank - Ajatuspaja



Minä vaan
Vieras

#81 Veli synkkä

29.11.2010 19:39

Aivan samoin ajattelen nykymenosta.Kohtahan me tavalliset ihmiset emme uskalla olla kotimaassamme,nämä maahanmuuttajat valtaavat politiikkojen avustuksella maan. Eikö olis aika muuttaa käsitystä että TALO ELÄÄ TAVALLAAN jaVIERAAT TULEE AJALLAAN. Tämä on sentään meidän kotimaamme. Toki kaikki maahanmuuttajat eivät ole vaarana meille sillä he tekevät työtä ja maksavat veronsa tänne,mutta ne loiset jotka pilaavat muidenkin maineen,ne sais lähettää hevonkuuseen..en ole rasisti, mutta kuitenkin.
abortti.blogspot.com
Vieras

#82 Miksi Päivi Lipposen jahtaus on niin mielenkiintoista NYT?

29.11.2010 22:57

Huomio yritetään kääntää pois todellisista ongelmista, joista tietää vain HYMY-lehdin nettiversio ja blogi: abortti.blogspot.com

Viihdelady Johanna Tukiaisen lausunto: Harkitsen aborttia, kollideerasi netissä minun, aborttibloggarin, juttujen kanssa, sillä minä kirjoitin häntä ennen nettiin: Harkitsen aborttia.

Nyt juttu on laajentunut koskemaan koko Suomen mediaa, lehdistöä ja telkkaria. Saamme elää pimennossa. Mitään kunnon kotimaan- eikä ulkomaan uutisia ei ole. Kuka pyörittää Suomisirkusta? Kenen intressit? Mitkä intressit? Seuratkaa HYMYä. Minäkään en ikinä ole ostanut yhtäkään numeroa, mutta nyt se menee Hesarin ohi. Ihmiset eivät edes tiedä mikä on Hesarin poliittinenm kanta, vaikka se otetaan esille jo peruskoulussa.

T. Irmeli Grunau
Blogi: abortti.blogspot.com
irmeli.grunau@kolumbus.fi

T. Irmeli Grunau
Blogi: abortti.blogspot.com
Köyhän on lupa syödä!
Vieras

#83 Re: Miksi Päivi Lipposen jahtaus on niin mielenkiintoista NYT?

30.11.2010 05:03

#82: abortti.blogspot.com - Miksi Päivi Lipposen jahtaus on niin mielenkiintoista NYT? 

 

Tiedätkö Irmeli Grunau?? Miten Johanna Tukiaisen lausunto liittyy tähän rasismi rikokseen? Ei paljoa voi kiinnostaa ainakaan suomalaista köyhää ja syrjäytettyä kun he eivät muutenkaan saa riittäviä tukijaisia.

Sitten vielä kansanedustajamme laukoo suomalaisista aivan puuta heinää ja esittää törkeitä julkisia arvailuja syyllistymisestä mielikuvituksellisiin rikoksiin suomalaista kansanryhmää vastaan!

Lisäksi aasinsiltaa käyttäen.. Voin vahvasti epäillä rikosta:

Jopa työssäkäyvillä perus-suomalaisilla on suuri hätä jokapäiväisestä toimeentulosta, kuin jostain ihmeen Tukiaisista, tässä pahoinvoivassa Suomessa, jossa ELÄÄ lähes 800 000 suomalaista, alle köyhyysrajan ja vielä hyvinvointisuomessa! Uskomatonta.

Kaikki sen tietävät ettei, hyvinvointivaltiomme SUOMI ei pidä heikoimmista lainkaan huolta. Se on jo nähty! Silti kukaan poliitikko ei tee sen eteen mitään, VARSINKIN DEMARIT, he pelaavat täysin omaan pussiin köyhien suomalaisten loput rahat eu:n.

Silti kuitenkin ulkomaalaistaustaisille annetaan kaikki mahdollinen taloudellinen apu ja tuki, mutta ei SUOMALAISILLE edes asuntoa, puhumatta lakisääteistä toimeentulosta. JULKISEN VALLAN HARJOITTAMAA SYRJINTÄÄ SUOMALAISIA KOHTAAN!

Suomessa on Vailla vakinaista asuntoa ry:n mukaan yli 8000 asunnotonta ihmistä. Lue lisää » 

Montako ulkomaalais-taustaista ns. mutua on ilman asuntoa Suomessa?  .. mieti ennemmin tätä: ”suomalaisille köyhille jääneitä maksamattomia tukiaisia, kuin aborttiasi.”

Asiaan: Suomen laki

Perustuslain 19 §:n mukaan - Jokaisella, joka ei kykene hankkimaan ihmisarvoisen elämän edellyttämää turvaa, on oikeus välttämättömään toimeentuloon ja huolenpitoon.

Lailla taataan jokaiselle oikeus perustoiveentulon turvaan työttömyyden, sairauden, työkyvyttömyyden ja vanhuuden aikana sekä lapsen syntymän ja huoltajan menetyksen perusteella.

Julkisen vallan on turvattava, sen mukaan kuin lailla tarkemmin säädetään, jokaiselle riittävät sosiaali- ja terveyspalvelut ja edistettävä väestön terveyttä. Julkisen vallan on myös tuettava perheen ja muiden lapsen huolenpidosta vastaavien mahdollisuuksia turvata lapsen hyvinvointi ja yksilöllinen kasvu.

Suomen hallitus ja eduskunta rikkovat täysin Suomen perustuslakia, heidät on asetettava rikos-oikeudelliseen vastuuseen heikoimpien sosiaaliturvan räikeästä heikentämisestä.   

Toimeentulotuella elää yhä useampi lapsiperhe, vuodesta toiseen vaikka se on alun perin tarkoitettu hetkelliseksi tueksi.

 
Eikä nämä "perkeleen" Suomen päättäjät tajua sitä, he vaan räikeästi nostavat omia palkkoja, lisäksi saavat hallintoneuvostopalkkiot, vaikka eivät osallistu edes niihin kokouksiin, lisäksi eläkeyhtiöiden maksamat...  Silti Kelan maksamat tuet ja etuudet köyhälle kansalle ovat jääneet selvästi jälkeen ansiotason kasvusta, mikä ilmenee mm. Sosiaalivakuutus-lehden selvityksestä.

Ote Helsingin Sanomista pari päivää sitten..

Kelan mukaan reaalinen ansiotaso on noussut parissakymmenessä vuodessa 38 prosenttia. Samaan aikaan työmarkkinatuki on noussut vain viisi prosenttia ja täysi kansaneläke kahdeksan prosenttia.

Jotkut etuudet ovat jopa pienentyneet. Esimerkiksi korkeakouluopiskelijan opintoraha on nyt reaaliarvoltaan 13 prosenttia pienempi kuin vuonna 1991.

Eniten laskua on ollut lapsilisissä. Ensimmäisen lapsen lapsilisä on pienentynyt reaalisesti 19 prosenttia ja toisen lapsen lapsilisä 29 prosenttia vuosina 1995–2011.

Sosiaalivakuutus-lehti vertaili etuuksien muutoksia vuosina 1991–2011.

Vielä kehdataan puhua hyvinvointivaltiosta, miltei joka päivä.

Hävetkää jo! 

Eikö tässä ollut jo tarpeeksi Tukiaista? -köyhän suusta suoraan sanottuna.

Lopuksi vielä kysymme, mikä on kansanedustajan oikeudellinen vastuu jatkuvasta syrjinnästä, näin köyhyyden ja sosiaalisen syrjäytymisen teema vuonna 2010?  Erotkaa kaikki!

Adressin tekijä, Ari Savolainen kysyi kyllä ERITTÄIN osuvasti tässä adressissa: 

Kiihottiko Päivi Lipponen kirjoituksellaan maahanmuuttajia Suomalaisia vastaan? ” 

Kiihotti!!! VASTUUSEEN ja mene HÄMEENLINNAAN sekä EROA !

 

Jätkäsaaren Lyhty ry. - ruokaa köyhille.

 

Ari Söderlund

puheenjohtaja

 

http://jatkasaarenlyhty.suntuubi.com

Hannes
Vieras

#84 Ensin tutkitaan, sitten vasta hutkitaan !

30.11.2010 05:06

Jollei tämä periaate ole jollekin kansanedustajalle vielä selvinnyt, kuten Päivi Lipposelle ja Kimmo Kiljuselle, niin uutta kansanedustajan kauttakaan ei pitäisi olla enää mahdollista saada. Näinhän sen pitäisi olla.

Toinen juttu taas on se, että lähes poikkeuksetta kansanedustajana ollut pääsee moninverroin helpommalla eduskuntaan kuin sinne pyrkivä untuvikko.
Jonne Hakala
Vieras

#85 luottamus

30.11.2010 07:28

Päivi Lipponen ei ole kansanedustajana Suomen Kansan edustaja vaan joidenkin muiden tahojen edustaja.
Hän pitää suomalaisia roistoina.
Osaisi ämmä edes hävetä.
antti vaurio porista
Vieras

#86 ZEITGEIST-LIIKE TULEE OLETKO VALMIS?

30.11.2010 11:46

MINÄ KANNATAN ZEITGEIST-AJATUKSET!!!!!!! WWW.ZEITGEIST.FI ENSI VUONNA ÄÄNESTÄN PERUSSUOM.PUOLUEITA,MUTTA TULEVAISUUDESSA SIIRRYN ZEITGEIST-LIIKEESEEN.PÄIVI LIPPONEN KALPENEE VIELÄ ZEITGEIST-LIIKEEN EDESSÄ.

Raipe Rokka
Vieras

#87 Raatokärpänen

30.11.2010 13:17

Palossa kuolleiden viattomien suomalaisten ruumiit eivät vielä olleet ehtineet edes jäähtyä kun tämä rouva Lipponen valjasti ne omiin poliittisiin tarkoituksiinsa. Kuvottavaa!!
Vieras
Vieras

#88 Re: Re: Miksi Päivi Lipposen jahtaus on niin mielenkiintoista NYT?

30.11.2010 13:54

#83: Köyhän on lupa syödä! - Re: Miksi Päivi Lipposen jahtaus on niin mielenkiintoista NYT? 

Eiköhän tämä kirjoitus ole pikkuisen väärällä palstalla, Tukiaisen tuulimuna ei varmaankaan kiinnosta ketään. On tosi hyvä että joku ottaa oikeat asiat esiin,kuten esim.politiikkojen paskanjauhamiset. Oman maan kansalaiset kärvistelee köyhyysloukussa ja maahanmuuttajat porskuttaa sossun ja muiden avustuksella. Menispä tavallinen tallaaja pyytään vaikka vähän apua nälkäänsä tai edes lämpimiin talvivaatteisiin,niin eipähän saa. Mutta kun mamut tai somalit menee niin kyllä löytyy apu. Mitä muuta tämä on kuin rasismia,vieläpä omiin kansalaisiin kohdistuvaa. Jotenkin tuntuu että olemme pakolaisia omassa maassamme. Tukiaisella menee lujaa kun lehdet kilvan kertovat hänen toilailuistaan,ilmaiseksiko? Ehei.  Ensi keväänä nähdään tapahtuuko muutos vai onko Sdp ja Lipposka voimissaan. Toivottavasti ymmärtää erota.

karvakäsi
Vieras

#89 karvakäsi pitseria

30.11.2010 20:38

leimas sit päivi lipponen kaikki suomalaiset rasisteiksi!
Vieras
Vieras

#90 Re: Raatokärpänen

30.11.2010 21:13

#87: Raipe Rokka - Raatokärpänen 

KYLLÄ TOTTAKAI SE PÄIVI OLI AJATTELEMATON PASKA SUUSTAAN.

kirsti teckenberg.
Vieras

#91 lipponen ulos

01.12.2010 07:43

politiikasta.kaikin puolin ratsastaa paavon äänillä.nyt kyllä lipposet riittää.nämä suhteilla kansanedustajiksi tulleet.ei ole reilua.PÄIVI EI TIETÄÄKSENI OLE TEHNYT MITÄÄN:Ei tikkua ristiin laittanut.SUOMEN KANSAN HYVÄKSI.NUSSII VAAN ISOA PALKKAA JA HÄPÄISEE SUOMALAISET.
Rauno Aaltonen
Vieras

#92 Öykkäri Lipposka

01.12.2010 17:42

Samanlainen öykkäri on tullu Päivistä kuin ns. miehestään.
Toivottavasti vaalit tuo täydellisen muutoksen koko yhteiskuntaan niin että tuottava kansa pääsee nauttimaan elämästään.
Minna Nousiainen
Vieras

#93

02.12.2010 03:21

Päivi lipponen on sairas ämmä joka joutaa sairaslomalle! kyllä huusi kurkku suorana että tampereen polttopalo oli rasistinen teko kunnes paljastui että ulkomaalaiset itse sen sytytti mutta kun somalineekeri abdigadir hussein raiskasi ja tappoi tampereella 15 vuotiaan tytön niin päivi lipponen ei kommentoinut mitenkään. Kukaan täysjärkinen ei äänestäisi tota huoraa..
PERUSSUOMALAINEN KANNATTAJA
Vieras

#94 SAIRASMIELINEN PÄIVI LIPPONEN HAUKKUI

02.12.2010 10:58

ME NAUROIMME JA HALVEKSIMME SINUA.NYT SDP HERMOSTUU OMAN MAINEEN TAKIA,KEKSIKÄÄ IHMEESSÄ!ME TOIVOTAMME SDP:N PUTOAVAN AURINGONLASKUN AIKANA LOPULLISESTI.EI KOSKAAN TULE TAKAISIN.SAAT HARJOITTAA LELUTAVAROITA HAUKKUIN JA KIROIN MITÄ ITSE HALUAA,PÄIVI.

ME OLEMME OIKEASSA!
Vieras

#95 ULKOMAALAISET TANKKASIVAT VALEKORTEILLA

02.12.2010 12:48

200.000 D LITRAA!POLIISI JÄLJITTI HEITÄ.HE OVAT KOTOISIN ETELÄ-EUROOPASTA.
untako näki
Vieras

#96 diisel varkaat

02.12.2010 19:12

4 ulkomaalaista..uutiset kertoi tänään.lipposka muuttaa nyt sinne ulkomaille sitten.terve menoa.marsimaan.
AS
Vieras

#97 KANTAVÄESTÖN LAPSET

03.12.2010 10:42

Päivi (SDP) Lipponen kysyy eduskunnan puhemieheltä:

"Miten turvapaikkaa yksin hakeneiden tai perheensä mukana saapuneiden lasten mielenterveyspalvelut on järjestetty, ohjataanko heidät kantaväestöön kuuluvien lasten kanssa jakamaan niukkoja palveluita vai onko heille omat kotouttamiseen liittyvät palvelut?"

Koko juttu: http://vanhemmat.com/phpbb/viewtopic.php?p=29589#29589

Päivi (SDP) Lipposen kysymys eduskunnan puhemiehelle maahanmuuttajalasten mielenterveyspalveluiden järjestämisestä on mielenkiintoinen. Kuuluuko Päivi Lipposen mielestä maahanmuuttajalasten saada parempia terveyspalveluja kuin kantaväestönlasten, jotka Lipposen kirjeen mukaan saavat jo muutenkin niukasti mielenterveyspalveluja. Näkyykö tässä Päivi (SDP) Lipposen eduskunnan puhemiehelle esittämässä kysymyksessä häivähdys kantaväestön syrjintään viittaavia elementtejä, oma mielipiteeni on että näkyy - mitä seuraavaksi.

En löytänyt Eduskunnan data- arkistoista juttua, jossa Päivi (SDP) Lipponen esittäisi eduskunnan puhemiehelle kysymyksen joka koskee kantaväestön lasten niukkojen mielenterveyspalveluiden parantamista. Äänestäjät joilla pieniä lapsia, tiedätte ketä ette äänestä seuraavissa vaaleissa!

Koko juttu: http://vanhemmat.com/phpbb/viewtopic.php?p=29589#29589


Vieras
Vieras

#98 Re: KANTAVÄESTÖN LAPSET

03.12.2010 13:18

Jag har sett allt detta på nära håll, gennom många erfaringar
Vieras

#99 Re: KANTAVÄESTÖN LAPSET

03.12.2010 14:57

#97: AS - KANTAVÄESTÖN LAPSET 

Kai jo viimeksi tähän mennessä, jo jokainen suomalainen tietää  ymmärtämällä,  mistä kaikessa on kyse, kun on kyse  ylipäätään Suomen vanhojen pitäaikaispoliitikkojen johdattelevasta politikan agendasta ja sen tarkoituksellisesta suunnasta puhutaan. Meidän päättäjämme luutuneine ajatusmaailmoineen ja muinais-muistoista elämänsä suurinta rikkautta janoavien RKP.läis ja SDP.läisten ym. 2 suuren vanhamielis- poliittisten joukkojen valtasairaudesta  jos ylipäänsä  tästä akuutista aiheesta puhutaan.

Siiitä, ettemme ole olleet ikinä suomalaisina samanarvoisia suomenruotsalaisten silmissä, paremmin kun ylipäänsä muutenkaan "ruotsalaisuuden silmissä", on totisinta totta, eikä sitä ole koskaan ollut tarkoituskaan hävittää mitlään Pohjolan, ja EU-maiden alueilta. Se on ollut erittäin tehokas ase kaikkea suomalaisuutta ja Suomea vastaan .. erittäin merkittävästi, myös kaikenkattavalla kansainvälisellä tasolla.

Tätä ei moni suomalainen ole halunnut uskaltaa edes tiedostaa, muuten kun (kokemusperäisesti kaiken jääden kansan alitajuntaan) alitajunnassaan. Siitä tulee se jatkuva epäsopu joka aina  purkaantuu tilanteissa, jossa suomalainen kokee jatkuvasti tulleen vääristellen syrjityksi, monen moninaisin keinoin ja kaikissa muodoissa, jotka useimmiten tulee    i l m i   nimenomaan    k a n s a i n v ä l i s i l l ä   tasoilla ja erilaisissa kansainvälisissä aiheissa ja asioissa.

En tiedä miten moni suomalaisista haluaa että olemme ikuisesti kahden kuristusvallan välissä, joita toki olemme historiamme aikana, täysin käsittämättömillä voimavaroilla kestäneet ja pakosta vastaan taiselleet ; Vastaan jatkuvaa riistoa, syrjintää ja pahinta sortoa ja orjuuttamista vastaan.

Tämän kaiken ovat juuri nytkin istuvan nykyhallituksen RKP-läiset  todistaneet, (kuin myös kymmenien +(satojen) vuosien edellistenkin hallitusten RKP-läiset) He,  suomenruotsalais- polititkot, ovat tehneet enemmänkin kuin selväksi,meille suomalaisille kaikilla teoillaan ja puheillaan, että todellakin ovat kiihkomielisesti hakeneet apua ja tukea omalle r a s i s m i - m i e l i s y y d e l l e e n NIMENOMAAN  suomalaisia vastaan,   m a a h a n m u u t t a j i e n   joukoista.. He ovat tarvinneet enemmän, kun suomalaiset ovat koskaan halunneet käsittääkään, väheksyvää ja vääristelevää valheilla hoideltua  rasistista vahvistusta kaikkea Suomea ja suomen kansalaisten tasa-arvoa  halveksivaa, polkevaa ja tuhoavaa rasistista vihamieltä ...suomalaisuutta ja Suomea vastaan.

Se mikä pakosta tekee kaiken yhäkin kuvottavammaksi, on se sairas   k i e r o u s   jolla tätä tehdään. He "puhelevat kaikenlaista, kirjoittelevat myös kaikenlaista, koettamalla tehokkaasti sekottaa puheita ja tekojaan" ennenkaikkea pakenemalla  poliittista vastuunkatoaan maan ja kansansa asioista..Tätä on tehty jatkuvasti,  (hajota ja hallitse mekanismillä) puhumalla yleisesti kansainvälisistä kriiseistä, epätasa-arvosta, inhimillisistä vastuunkannosta, kun samaan aikaan kylvetään sitä omaa voimakasta viha- väheksyntää ja vääristelyä, kansainväliseen tietoisuuteen suomalaisuudesta,  käyttämällä kansaa ja sen "oikeudenmukaisuuden halua- ja tajua, törkeästi hyväksi koko Suomen kansan silmissä kansaa itseään vastaan.

Ei haluta kuulla kansan ääntä ei yhtäkään vaatimusta todellisesta tilanteesta ei anneta vähimpiäkään perus-oikeuksia.. Tämä on törkeintä.

Meille suomalaisille tuttua koska tämä ollut jatkuvaa... jo satoja vuosia. .

 

Tuija Immonen
Vieras

#100 Suomi Suomalaisille

05.12.2010 10:20

Vituttaa hyysärit