Yksikin lapsimurha on liikaa

Kommentoitu viesti


Vieras

#8

31.08.2012 04:27

Tuntuu käsittämättömältä kun samaan aikaan maassamme on lapsia huostassa jotka voisivat olla kotona, rakastavien vanhempien luona..
Jokainen aikuinen ihminen joka on ollut tietoinen lapsen tilanteesta , on vastuussa tästä.
Sosiaaliviranomaiset todennäköisesti yrittävät kaikkensa päästäkseen tilanteesta, tulen seuraamaan mielenkiinnolla viranomaisosuutta asiassa.
Olen istunut oikeussalissa lapseni kanssa, syyettynä oli sijaisperheen isä...oli järkyttävää kuunnella miten viranomainen koitti kiertää vastuunsa sekä miten aikuinen mies asianajajineen ajoi lapseni henkisen romahduksen partaalle..kuitenkin, ko oleva mies tuomittiin josta valitti hoviin.Tämä pikkuinen ei ole enään kertomassa mitä hänelle tapahtui, ko syytetyt voi valehdella mitä vaan,teon raakuus ja julmuus on järkyttävä..Tämä kertoo välinpitämättömyydestä niiltä aikuisilta, jotka ovat nähneet lapsen hädän.Tämä on viesti meille kaikille, on uskallettava puuttua jos lapsi on uhrina.Sosiaalitoimisto ei saa kertoa ilmoittajan nimeä mut on velvollinen tarkistamaan kaikki ilmoitukset

Vastaukset

etoo jo ko.parin ajattelukin

#343 Re:

2012-09-02 17:56:33

#8: -

EI NE törkimykset pysty enää valehtelemaan, nehän, tyhmenpinä kuin gansterinaisen leikkelemä saapas, olivat videoineet 'pikku' tekosensa,näin ymmärsin.

On vaikeaa kieltää tekojaan,kun aineisto löytyi koneelta.

 


Vieras

#452 Re: Omaan myös erittäin huonoja kokemuksia kyseenomaisesta virastosta...

2012-09-04 18:40:08

#8: -

Ja minun asiassani oli oma oireileva teini-ikäinen, päälleni suurinpiirtein syljettiin jokaisen viranomaisen toimesta vajaan vuoden verran... Tyttäreni oli kuin tahtipuikkoa heilutteleva kapellimestari tuon viraston suhteen... Oikeutta sain vasta sen jälkeen kun kunnan oma asianajaja tutustui tapaukseen ja veti kaiken pois mutta siinä meni melkein vuosi... Valtavat jäljet ja suoraan sanottuna traumatkin jätti nuo tapahtumat ja todellakin tiedän että lastensuojelu on ihan katuojassa... Naurettavaa ajatellakin että teini se sepustaa vaikka mitä ja häntä vain kuunnellaan - toisaalta pieni lapsi rajujen pahoinpitelyjälkien kanssa ja ketään ei kiinnosta...