IRTI TURVEVESIPÄÄSTÖISTÄ

Kommentoitu viesti

MP

#1540 Re: Re: Re: Re: Re:

14.10.2012 11:06

#1539: -KN- - Re: Re: Re: Re:

Kiitos KN, latasit erittäin(!) painavia perusteluita! Tuo kaikki on saatettu myös lupaviranomaisten (AVI:t) sekä lupaehtojen noudattamista valvovien viranomaisten (ELY:t) tietoon lukemattomia kertoja ja niitä tukevat myös ympäristötutkijoiden kannanotot.

Kun kuitenkin esim. TEM:n ja MMM:n poliittisten suositusten ympäristölainsäädännön tulkinnoista on annettu kävellä lakien ja asetusten hengen (=tarkoituksen!) yli, eivät AVI-ELY:t uskalla toimia kuten pitäisi. Tämän on varmistanut myös lupa- ja valvontaviranomaisten resurssien vähentäminen (enkä tarkoita mitään "salaliittoa"). Aikamme ihanteet vain näyttävät olevan rahanpalvonnassa.

Viranomaisten hampaattomuuteen vaikuttaa taustalla myös oman virkapaikan turvaaminen. Tämän minulle sanoi suoraan muuan eläköitynyt ELY-virkamies. Hänenkään tilalleen ei ELY-keskukseen palkattu enää ketään ja se oli poliitikkojen sanelemaa prorisointia pahimmillaan; jonkun näet täytyy omien töittensä lisäksi tehdä eläköityneidenkin työt. Tämä selvästi näyttää johtavan huonoon viranomaistehtävien hoitoon ja väen uupumiseen ylivoimaisen työtaakan alla.

Arvaan, että joku välkky pyytelee näihinkin "linkkiä ao. tutkimuksiin", mutta sehän on turpeen leipäpappien hyökkäysstrategiaa. Eli mitenkä se Paavo Nurmi sanoikaan junan edellä juostessaan?

 

Vastaukset

MP

#1541 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-10-14 11:26:26

#1540: MP - Re: Re: Re: Re: Re:

"Kirotusvireen" seurauksena "priorisointi" vääntyi edellisessä "prorisoinniksi". Sangen nöyrä pahoitteluni ;D.