Vaasan musiikkiluokkien puolesta

Kommentoitu viesti


Vieras

#1656 Re: Re: Re: Re: Re: Jurin puolesta Swanljungin sotilaalle

11.12.2012 13:24

#1650: - Re: Re: Re: Re: Jurin puolesta Swanljungin sotilaalle

Erään henkilön kohdalla odotettiin tilaisuutta irtisanoa hänet, koska hän oli hankala esimiehilleen. Huomautti aina asioista heti ja suoraan. On tietysti vastaanottajasta kiinni, onko tällainen rakentavaa. Ja kun tilaisuus tuli, se oli heippa kerrasta. Siinä vain kävi hauskasti, koska hänellä on nyt parempi työ kuin oli ennen.Toivottavasti Jurillekin käy näin; vaatinee kyllä muuttoa Vaasasta.

Itse ihmettelen eniten hyssyttelyä. Sanotaan, esimerkiksi lehdissä, netissä ja työpaikoilla, että kaikki on kunnossa ja hyvin. Meillä kun on niin mukavaa! Neuvostoliitto hehkutti elokuvissaan ja muussa propagandassa kansansa tasa-arvoa ja onnea, ja Pohjois-Koreassa ihmiset ovat onnellisia ja tyytyväisiä (virallisesti). Mutta niin kauan, kun tuo jatkuu, todellista muutosta ei tule, eivätkä keskivertoihmiset uskalla ottaa epäkohtia esille, koska pelkäävät leimautuvansa valittajiksi ja hankaliksi tyypeiksi. No, toinen asia tietysti on, uskaltaako kukaan enää MUUTENKAAN ottaa epäkohtia esille.

Lisäksi tuntuu, että on kätyreitä ja kyttääjiä - niitä, jotka vain ovat osanneet valita puolensa. Juuri nytkin joku voi tarkkailla ja antaa lausunnon.... Tällainenkin toiminta tunnettiin suuressa ja mahtavassa naapurissa.

 

Vastaukset


Vieras

#1657 Saman kokenut.

2012-12-11 20:51:51

#1656: - Re: Re: Re: Re: Re: Jurin puolesta Swanljungin sotilaalle

Olen kokenut tämän ihan saman, eli parempi duuni nyt huomattavasti parempien esimiesen alaisuudessa kuin aiemmin mainitut. Oikeasti ihmiset, vahtamalla paranee. Tämä ei ole oppilaiden tms. etu, mutta jos esimiehet eivät osaa katsoa peiliin, niin pelastakaa oma nahkanne. Se on kuitenkin loppuviimeinen kaikkien kannalta edullisinta.