Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Terveyttä ja avarakatseisuutta kaikille

#57 Re: Re: Pitkä piimä...

14.01.2013 19:00

#55: - Re: Pitkä piimä...

Vieras kommentissaan #55 paljastaa ahdasmielisyytensä kirjoittamalla tylysti, että "Se mitä kristityt ajattelevat on toisarvoista ja merkityksetöntä". Tällä tavalla ei suojella eikä edistetä lastemme ja yhteiskuntamme parasta, joten tuo kommentti menee reippaasti ohi tämän adressin aiheesta.

Se, että avioliitto olisi puhtaasti lainsäädännöllinen kysymys pitää paikkansa vain siinä tapauksessa ettei kristittyjä olisi olemassa, sillä meidän näkökulmamme on totisesti erilainen. Yhtälailla tasavertaisina ihmisinä saamme pitää kiinni siitä käsityksestä, jonka Raamattu meille todistaa miehen ja naisen välisen liiton perhettä suuresti suojelevasta vaikutuksesta.

Suomen avioliittolaki on kuin nuorukainen tai lapsi sen rinnalla miten jo ennen Raamatun kokoamista ja kirjoittamista ovat perimätiedon mukana nuo totuuden sanat kulkeneet sukupolvelta toiselle vuosituhansien ajan.

Vastaukset


Vieras

#67 Re: Re: Re: Pitkä piimä...

2013-01-15 18:52:40

#57: Terveyttä ja avarakatseisuutta kaikille - Re: Re: Pitkä piimä...

saanen huomauttaa, ett:

-Vaikka väität vain pitäväsi kiinni omasta näkemyksestäsi, tosiasiassa poljet toisten oikeuksia. Ei sinun tarvitse mennä homoliittoon, mutta jollekulle se on tärkeä asia. Sinä olet rajaamassa tämän toisen oikeuksia. Homojen avioliitto ei muuta sinun avioliittoasi piirun vertaa.

-Raamattu ei todista mitään, vaan se on satua.

-Kristittyjen näkemyksellä ei ole merkitystä, koska avioliitto ei liity kristinuskoon, vaan on Suomen laissa määritelty instituutio. Kristittyjen näkemyksillä ei ole mitään erityisasemaa ja ne eivät voi rajata muiden oikeuksia. Suomi ei todellakaan ole äärikristittyjen diktatuuri, vaikka niin toivoisitkin. Jos kirkko ei voi noudattaa Suomen lakia teologisista syistä, se on kirkon asia. Olen toki sitä mieltä, että kirkko vastaa asiasta viime kädessä oikeudessa.

-On erittäin huono vitsi, että mielipiteesi omaava henkilö vaatii avarakatseisuutta.


Vieras

#3434 Re: Re: Re: Pitkä piimä...

2013-03-27 09:52:23

#57: Terveyttä ja avarakatseisuutta kaikille - Re: Re: Pitkä piimä...

Joo ja joka niitä muuttaa on tyhmä koska ne oppii sen???

Tasa-arvo

#13286 Re: Re: Re: Pitkä piimä...

2013-05-11 05:23:00

#57: Terveyttä ja avarakatseisuutta kaikille - Re: Re: Pitkä piimä...

Nuo tekstit on kirjoitettu niin kauan sitten, että tietämys ja ihmistuntemus tästä maailmasta ja ihmisistä on ollut aivan olematonta! Ei paljoa paina, vaikka kirjoittaja oli aikansa profeetta. Noista ajoista on menty harppauksin eteen päin. Tutkimus ja tietämys on lisääntynyt huimasti . Uskoa saa mihin haluaa, mutta onneksi se onkin vain kunkin henk.koht. uskomusta. Jos aivokapasiteetti antaa myöten, näkemystä voi myös laajentaa tätä päivää vastaavaksi. Kysymys on kunkin henkilön todellisesta elämästä, ja sen oikeutuksesta. Kysymys on nimen omaan siitä, annetaanko yksilön elää elämänsä ihmis-arvoisesti, tasa-arvoisesti, samoin juridisin oikeuksin kuin enemmistöllä on.  Ei se sinulta ole mitenkään pois. Ihmiset ja elämä on moninaista, rikasta. Sen moninaisuus ei ole sinulta pois, se voi jopa antaa sinulle jotakin. Miksi et antaisi kaikkien kukkien kukkia, koska kukat eivät ketään vahingoita, vaan tuovat iloa! Nyt eletään sivistysvaltiossa ja tätä päivää, eikä haakuilla vuosituhanten takaisten kirjoitusten perään, joilta on pohja pudonnut jo aikoja sitten! Totuus on toisenlainen tässä maailmassa! Uskomuksesi mukaan Jumala on luonut maailmankaikkeuden, siinä tapauksessa on hyvä pitää mielssä, että hän on luonut myös kaikki erilaiset ihmiset ympärilläsi.