Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Jeesus on herra

#76 Re:

18.01.2013 18:31

#75: -

Samaa ihmettelin aikoinaan itsekin. Niinkuin lapsi kapinoi vanhempiaan vastaan rajojaan koetellessaan,tuntuvat myös homoseksuaalit kapinoivan Jumalaa vastaan. Lapsen ollessa kyseessä käytös on aivan normaalia lapsen kehitykseen kuuluvana osana. Homoseksuaalien toiminta sen sijaan kertoo vain itsehillinnän puuttesta ja antautumisesta omien itsekkäiden himojensa valtaan. Tälläinen toiminta,jos mikä on osoitus luciferin päästämisestä määräväksi osaksi elämäänsä. Viimeisenä rienauksen osoituksenaan pitäisi Jumalan kirkkokin saada häpäistä menemällä siellä naimisiin. Ihmettelen syvästi kuinka kauan suomalaiset,joista suurin osa on pohjimmiltaan kunnon kristittyjä,antavat pienen vähemmistön pilkata ja häpäistä perinteisiä arvoja. Nykyään tuntuu olevan vallalla käsitys,että suvaitsevaisuuden nimissä tulee suvaita kaikkea. Muutoin olet ahdasmielinen kiihkoilija. Eikö tälläinen enemmistön vääränä pitämän toiminnan puolustaminen sitten ole kiihkoilua jos mikä?

Usein kuulee myös homoseksuaalisuutta puolustettavan sillä,että eläinmaailmassakin vastaavaa toimintaa esiintyy. Eläimethän elävät viettiensä mukaan. Ei eläimillä ole tietoisuutta ja moraalia tai etiikkaa. Nuuhkivathan esimerkiksi koiratkin toistensa takapuolia,nuolevat omia sukuelimiään ja lajitoveriensa takapuolia. Oletteko ikinä nähneet mieleltään terveiden ihmisten tekevän samaa? Koska eläimillä ei ole ymmärrystä,ei liene ihmekään,jos siellä joskus tapahtuu ihmisten homoseksuaalisuutena pitämiä asioita. Ihmisten ollessa kyseessä homoseksuaalisuus on täysin tietoinen valinta ja osoitus huonosta itsehillinnästä. En voi käsittää miksi homoseksuaalisuutta pitäisi ymmärtää tai puolustella. Eihän kukaan puolustele esimerkiksi murhaajia,lapsenraiskaajia tai eläimiinsekaantujiakaan. Yleisen käsityksen mukaan em. ihmistyypit ovat mielisairaita ja heitä paheksutaan ja yritetään hoitaa terveiksi. Eikö siis homoseksuaalikin ole mielisairas syyllistyessään viettiensä vallassa luonnon ja yleisten moraalikäsityksien vastaiseen toimintaan? Olen varma,että homoseksuaalisuudestakin voi parantua hylkäämällä luciferin näivetys ja ottamalla oikea Jumala elämäänsä.

Vastaukset

älykkö

#77 Re: Re:

2013-01-31 15:29:39

#76: Jeesus on herra - Re:

 

No just, ja jeesushan tuon avioliitonkin on varmaan sinun mielestäsi keksinyt. Voi mikä sivistymättömyys tiedoissa ja sydämessä. Mikä ennakkoluulo! Jeesuksesikin itkisi.

 

Kannattaa ehkä miettiä, mikä siinä omaa mieltä niin närästää, jos toinen yksilö saisi tehdä toisen valinnan kun itse tekee. Pientä avaruutta ja lämpöä mieleen - ja itsereflektiota.

 

Kyllä nämä jeesuksen lapset on kauaksi esikuvastaan edenneet. Tuomioko kuului myös uskoon ja jyrkkä lakien naulaaminen? Jeesus lähtisi luotasi syntisen magdaleenan luo ja kääntäisi moiselle moukalle selän.

 

EI homoliitoille

#2682 Re: Re:

2013-03-25 22:24:27

#76: Jeesus on herra - Re:

Mitäpä tuohon voisi lisätä!


Vieras

#37401 Re: Re: Jeesus on Kristus, Herra.

2014-06-30 07:22:14

#76: Jeesus on herra - Re:

Hyvin mielenkiintoisia asioita, joita luin mielenkiinnolla. Nimimerkiksi olisin laittanut "Jeesus on Kristus, Herra." Tällä palstallahan on milloin uskovia milloin homoseksuaaleja esitetty mielisairaiksi. Muuten erittäin ansiokas kirjoitus mielestäni.