Tapio Suominen vaihtoon ja joku muu tilalle maajoukkuepeleihin selostajaksi

rille
Vieras

#1 YLE:llä ei tasoa selostajissa,

04.09.2010 22:18

suosittelen scouttaamaan Tuomas Virkkusen kaltaisia virtuooseja. Totta, sellaisia ei löydy kovin monia, mutta kahdeksan kymmenstä selostajasta pesee Niki Juuselan ja kumppanit! Canal plussalla on sopimukset kaikkien Suomen ykkösselostajien kanssa. Tsemppiä YLE!

Niimpä
Vieras

#2

05.09.2010 18:23

Juusela oli mielestäni viimepelissä hyvä studiossa. Eli ehkä hänen kannattaa antaa pysyä siellä. Siinäpä se. Täytyy melko ihmeitä tapahtua, että joku kolmikisota Innanen , Taivainen, Virkkunen saataisiin selostamaan edes pari peliä silloin tällöin Ylelle. Taitasi vain tulla kovin kalliiksi ja jos loikkaisivat Ylelle niin sitten voisi varmasti Canallillekin hyvästit heittää.  Itse olen sitä mieltä, että esim Kimmo Porttilasta voi kehittyä loistavakin selostaja. Kaverilla on sana hallussa. En pitäisi Mertarantakaan yhtään huonona vaihtoehtona Yleltä jalkapalloon.

 

Voisi edes kokeilla yhden pelin jotain muuta selostajaa ja katsoa muuttuuko monen mielipide. Uskon näin, että usealla muuttu, mutta ei kaikilla

Ilkka Karkulehto
Kärsämäki

#3 YLE:llä ei osata selostaa.

03.10.2010 19:58

Lähes jokainen YLE:n selostaja on surkea. Hoopi Hänninen ei tajua mäkihypystä pätkääkään esimerkiksi. Vain Antza, Tapsa ja Niki Juusela osaavat selostaa.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

19.10.2010 17:31


Hienoa Yle

#5 Re: YLE:llä ei osata selostaa.

19.10.2010 17:44

#3: Ilkka Karkulehto - YLE:llä ei osata selostaa. 

 Paitsi että parhaat selostajat ovat Ylellä jos lajeina Yleisurheilu, jääkiekko ja Jalkapallo ovat. Antero Mertaranta, Kimmo Porttila ja Bror-Erik Wallenius (koska Merzi aina selosti ne suoritukset missä, suomalaisella oli mahdollisuuss saavuttaa jotain suurta yleisurheilussa, eikä selostuskopissa tunnelma ollut niin jäykkää kuin Tapsan kanssa)

Niki Juusela ei todellakaan ole hyvä selostaja jalkapallossa, koska jaksaa innostua vain kun itselle sopii eli hyvin harvoin ja silloin ero normaaliin on järkyttävä. Muistaakseni Juusela ollut joskus ralliradiossa siellä ihan hyvä ja studiossa pätevä. Mitä Tapio Suomiseen tulee niin juuri ja juuri menee yleisurheilussa, mutta jalkapallon selostaminen ei ole häntä varten. Niin paljon asiavirheitä ja eipähänkään oikein jaksa innostua ja eläytyä mukana. Suominen ja taitoluistelu oikein hyvä yhdistelmä. Ihan oikeasti.

Ennekari olis ihan ok jos vaan keskittyis peliä selostamaan enemmän. Kaikkea maailman nippelitietoa luetellaan ja puhutaan jostain Manusta vaikka ei kentällä pelaa eikä liity mitenkään kumpaankaan joukkuesseen.