Haluamme jättää lapsillemme turvallisen Suomen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Haluamme jättää lapsillemme turvallisen Suomen.

Habpi Hadias

#1 Haluja olisi varmasti,mutta toisin kuitenkin toduuden oleman pitää,sanotaanhan,minne kohtalo kuljett

10.10.2014 18:41

Suomi on käymässä turvattomaksi kiihtyvällä vauhdilla,alati kasvavien maahanmuuttaja pakolaisten myötä. Ja kaikki suomalaiset uskovat,niihin kaunisteleviin puheisiin mitä solilialaisetkin kertovat ja ovat valmiit hyväksymään, maahanmuuttajien kasvavan määrän tekemättä asialle mitään.

Olleet valmiit,maksamaan heidän kaikki kulunsa ja tarjoamaan kaikki työpaikkansakin, peläten joutumasta rasisteiksi, varmasti hyväksyisivät senkin,että kaikki kantasuomalaiset hirtettäisiin. Onhan suomi saastutettu kaikin puolin muutenkin jo pakolaisilla ja määräys valta pakolaisten.

Hyvin on suomalaiset alistettukin,myös kaikella suvaitsevaisuudella.

Taudit leviävät maahanmuuttajien mukana,surmaten pois kantaväestön,-ei ongelmia pitäisi olla enää.

 

 

Rotupetturi!

#2 Re: Haluja olisi varmasti,mutta toisin kuitenkin toduuden oleman pitää,sanotaanhan,minne kohtalo kul

10.10.2014 20:54

per seaukiinen kantasuomalainen

#3 Muutosta tarvitaan

11.10.2014 18:48

Elämme päivän kerrallaan ja katsomme tulevaisuutta,siten että tämä sukupolvi ei säästä ja seuraavalla ei ole mistä säästää.

Hyvinvointi valtiosta ei kannata puhua,vaan huonovointisesta valtiosta,köyhyydestä pitkistä leipäjonoista ja valtion rahat on jaettava yksityisille kantasuomalaisille ja kaikki verojen kerääminen lopetettava,ulkomaan velat jätettävä maksamatta,koska ulkomaalaset ovat enempi kantaneet jo ulkomaille.


Vieras

#4

12.10.2014 16:41

Kovinkaan suurin odotuksin ei ihmispoloinen ei nenäänsä pitemmälle voi mennä,kun vastassa on jo aikanaan suomalaiseksi tullut pakolainen lapsineen,joka on voitettava kantasuomalaisen,päästessään turvattomuuden ohi.

Vouhottajat puhuvat ympäristö ongelmista. Vihreät ovat suorastaan aivan hulluna,homot,huumeet ja viina tytyy vapauttaa ja näin tuoda kestävää kehitystä ihmiskunnan tulevaisuuteen.

Luonnon omat luonnonmullistukset muovaavat omallatavallaan,myös samalla ihmisen tulevaisuutta.


Vieras

#5 Re:

12.10.2014 16:51

#4: -  

 Viinan vapauttamisesta öyhöttää lähinnä perussuomalaiset. Laskevat kai sen varaan, että heitä ei juuri kukaan äänestä selvinpäin?

konkurssi suomalainen

#6 Lassillemme parempi tulevaisuus

13.10.2014 04:19

Meille persuille kaikki asiat ovat yhtä tärkeitä ja niistä rakentuu tämä politiikkamme perusrakenne. Kokoomuksessa puhutaan rakenne uudistuksista,kaikki vanhat perinteet hävitetään,sotaan ollaan valmiit ja vihreissä suojelusta ja muissakin vasemmistopuolueissa myöskin työstä,ilmeisesti mustalaiset eivät siihen kuulu,aivan vasemmalla puhutaan voimakkaasti sosiaali etuisuuksista ja köyhien rahoittamisesta,ilmeisesti siihen kuuluvat maahanmuuttaja pakolaiset.

 

eipä näytä hyvältä

#7 Parempi tulevaisuus

13.10.2014 04:36

Haluamme parempaa tulevaisuutta lapsillemme, minkalainen se sitten on ja tulee olemaan, riippuu tietenkin nykyisistä päättäjistä ja yhteiskuntaa rakentavista voimista, työtä tekevästä kansasta.

Jossa hiekkana rattaissa ovat maahanmuuttaja pakolaiset,jotka ottavat, vievät itsellensä ja omiin pesiinsä ulkomaille, jälkeensä jättävät hajoitetun maan ja raunioita.


Vieras

#8 Re: Parempi tulevaisuus

13.10.2014 04:55

#7: eipä näytä hyvältä - Parempi tulevaisuus 

 levittäkää tietoa adressista tutuille ja tutun tutuille. Ainakin maahamuuton liittyvistä ongelmistä pitää käynnistää kunnon keskustelu. Me olemme vastuussa siitä millainen maa jätämme seuraavalle sukupolvelle. Asia koskee meitä kaikkia. Ei voi strutsin tavoin piilotella päätä siipien väliin


Vieras

#9 Monikulttuurisen suomen puolesta

13.10.2014 15:05

Suomeen ei kuulema haluta tulevan ebolaa,mutta ebola tulee aikanaan, tulevat suomalaiset  hankkivat sen ja levittävät tietenkin myöskin kantasuomalaisiin. Näin on myöskin satojen ja tuhansien muidenkin tulevien virusten kohdalla.


Vieras

#10

17.11.2014 17:10

allekirjoitin

Vieras

#11

17.11.2014 17:13

Me ollaan nuoriso me ollaan tulevaisuus!!

Vieras

#12

17.11.2014 21:14

Ei taida mennä perille koska hallituksella on Suomen osalta ijan muut mielessä?

Vieras

#13

18.11.2014 11:34

Älkää tehkö saamaa virhettä kuin ruotsi !!

Vieras

#14 Re:

18.11.2014 20:33

#13: -  

 levittäkää tietoa adressita. Tarvita  kansa  aktivisuutta. Jokai en ääni on  tärkeää!


Vieras

#15

18.11.2014 22:48

ebpola!! tarteeko muuta sanoa? en uskonukaan. irti eu-sta. isän maa!!!

Egyptistä lähtenyt israelilainen!

#16 Älä sorra äläkä ahdista muukalaista!

22.11.2014 14:03

Älä sorra äläkä ahdista muukalaista, sillä te olette itse olleet muukalaisina Egyptin maassa. Sillä jos sinä sorrat heitä ja he huutavat minua avuksensa, niin minä totisesti kuulen heidän huutonsa, ja minun vihani syttyy, ja minä surmaan teidät miekalla, niin että teidän vaimonne joutuvat leskiksi ja lapsenne orvoiksi. Muukalaista älä sorra, sillä te tiedätte muukalaisen mielialan, koska itsekin olette olleet muukalaisina Egyptin maassa. Hän asukoon sinun luonasi, sinun keskuudessasi, valitsemassaan paikassa, jonkun kaupunkisi porttien sisäpuolella, missä hän viihtyy; älä sorra häntä.

 

 

Tuumista toimeen!

#17 Re: Haluja olisi varmasti,mutta toisin kuitenkin toduuden oleman pitää,sanotaanhan,minne kohtalo kul

22.11.2014 14:13

#1: Habpi Hadias - Haluja olisi varmasti,mutta toisin kuitenkin toduuden oleman pitää,sanotaanhan,minne kohtalo kuljett 

 Mutta te olette häväisseet köyhän. Eivätkö juuri rikkaat teitä sorra, ja eivätkö juuri he vedä teitä tuomioistuimien eteen toimeen!?


Vieras

#18

24.11.2014 07:14

Ruotsalaiset jäävät maassaan vähemmistöksi meitä nopeammin, mutta sitä varmaan kummatkaan eivät halua tapahtuvaksi edes sadassa tai kahdessasadassa vuodessa - ainakaan jos se johtaa senkaltaiseen sekasortoon, kuin nyt aivan selvästi näyttää tapahtuvan. Maahanmuuton tulisi siksi olla erittäin kontrolloitua ja tulijoiden pitäisi oppia nopeasti maan tavoille tai lähteä pois. Ei saa syntyä maahanmuuttajien slummiuttamia alueita. Ne pitää poistaa, kun viitteitä ilmenee hyvällä tai pakolla.

Suomalaisia ei tule opettaa hyväksymään ja kunnioittamaan tulijoiden tapoja, elleivät nämä hyväksy ja kunnioita omiamme. Kotonansa saa jokainen olla vaikka alasti, mutta yhteiskuntamme ei saa olla niin heikko, että satunnaiset maahanmuuttajat johtavat sen tapojen ja rakenteiden murtumiseen. Maassa maan tavalla. Se koskee myös meitä itseämme ulkomailla. Ei pidä vieraanvaraisuuden, vapauden, tasa-arvon tai minkään muunkaan syyn vuoksi luovuttaa maatamme sekasortoisten joukkojen temmellyskentäksi. Heikko länsimainen kulttuuri murentuu nopeasti vahvojen vierasperäisten uskontojen vaatimusten alle. Siksi niille ei saa antaa periksi, niinkuin nyt näyttää tapahtuvan. Aivan hyvin voimme hyväksyä joukkoomme suomalaisiksi hyviä ja alkujaan ulkomaisia ihmisiä, jotka eivät halua levittää omaa kulttuuriaan meidän ylitsemme. Kotimaassamme muiden on sopeuduttava, ei meidän!


Vieras

#19 Täällä on tilaa kaikille

10.12.2014 18:00

Ehdotan fasististen järjestöjen totaalista kieltämistä, näiden propagandaa levittäville ja ryhmien jäseniksi kuuluville rangaistuksia. Näin isänmaastamme tulee turvallinen. Suomessa on tilaa tulla ja näyttää millainen maa tästä vielä saadaan.

Mitä uskontoihin tulee, kannatan lainsäädännön säilyttämistä nykyisellään.


#20

07.03.2020 12:25

 

MATUT TAKAISIN GENEETTISIIN KOTIMAIHINSA JA MENKÖÖT SHUVAKIT SEXI SEURAKS SINNE SOMALIAAN NIIN JOHAN ALKAA KOTOUTUMINEN TAKAISIN AFRIKKAAN JA RYMINÄLLÄ !

PS:*SOMALIT VARMAAN DIGGAA ENEMMÄN JOS ENSIN SHUVAKEILTA SILVOTAAN VA´GÍNAT POISS

(SITÄ PAREMPAA SÉXSIÄ) ;)