"Kuntouttava" työkokeilu lopetettava Suomessa

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista "Kuntouttava" työkokeilu lopetettava Suomessa.

paremmat palkat kuuluu markkinatalouden tuottaville

#1 Ei pidä liikoja odottaa sosialismilta

16.11.2014 15:07

Kyllä se on aivan hyvä palkka ja sillä tulee toimeenkin vallan hyvin. Onhan se hyvä että, on työtä ja saa nauttiakin työn tuomasta suuresta ilosta. Kun on totuttu pajattamaan ja valittamaankin,on oltu tyytymättömiä vallitseviin olosuhteisiinkin. Eihän Tarja Halosen johtamalta vasemmistolta osaa parempaakaan odottaa, olihan DDR:sä paljonkin huonommat palkat,tosin mitään ei ollut ostettavissakaan.

mauno ja ahti

#2 Kyllä voisivat maksaakin,jos mistä olisi maksaa.

16.11.2014 16:07

Joskus seitsemänkymmentä luvun kahdenpuolen palkat olisa yleensä olle kolmemarkkaa tunnilta ja silläkin pärjäsi. KAKSI MARKKAA  ON n. 0,33 EUROA.  ja  KOLME MARKKAA ON n. 0,50.

Suomalaiset medialaiset puhuvat esim. afriikan palkoista muutama euro kuussa,mutta sillä elää paikallisissa oloissa,eikä siellä pajateta.

Eihän esim. haloselle pystyttäisi maksaa sadanviidenkymmenen tuhannen vuosi palkkioita,jos kaikille sostemeille maksettaisiin rohmunlailla.

hyvää saa vähän maistaa

#3 Työtä kokeileva

16.11.2014 18:43

Maasta se pienikin ponnistaa. On hienoa,että ihmiset saavat mahdollisuuden tehdä työtä ja että jotkut pystyvät työtä järjestämään. Työ kerryttää myöskin aikanaan saatavaa eläkettä,työnantaja se nekin maksaa,eikä työntekijä itse.

Kyllähän se Nokian Ollilakin puhui kulta-aikaan tuoda maahan suuria määriä halpaa työvoimaa Kiinasta. Mihin ne nyt sitten sijoitettaisiin?

Matti ja Maija

#4 "vain työtä tekemällä hyvinvointi valtio"

16.11.2014 19:05

Somesa on kuulema minimipalkkakin joskus ollut,mutta on nykyisin pieni ja liukuva suuntaan,jos toiseen.

Somesta puuttuu yhtenäinen palkkajärjestelmä. Työläiset painaa niskalimassa tehden tuottavaa työtä, herrat mässää mielinmäärin palkoillansa ja eläkkeillänsä,korotellen sitä tahtia minkä hinnat vyöryttäävät pilviin. Eletään nääs velaksi ja painetaan seteleitä lisää,kyllä aika velan maksaa ja työvoimakustannukset halpenee,tuottavuuskin paranee. On kokoomuksen ja vasemmistolaisten kesto lempilaulusta, työtä ja työtä lisää,niin kyllä se siitä hyvinvointi valtio tulloopi lisää maahanmuuttaja pakolaisia ja työvoimaa kun tarvitaan, mainitsematta eläköityviä,lähivuosia.

 

 


Vieras

#5 mikset tehtäisiin orjia

16.11.2014 19:13

onhan Suomi muutenkin umpi rikollisten hallitsema maa. Tehdään rikollisia,jos ei ole,peittääkseen omia rikoksiaa. Herrat elää rikoksia suojaavien lakien suojissa,kiistäen käiken,kuin venäläinen.

höpönhöpö

#6 Re: Työtä kokeileva

16.11.2014 22:59

#3: hyvää saa vähän maistaa - Työtä kokeileva 

 Kuntouttava työtoiminta ei ole työsuhde, ja siten siihen ei päde työsuhteen sopimukset ja edut.

 

Kuntouttava työtoiminta, työkokeilu tms. EI kerrytä eläkettä, lomia, työssäoloehtoa ansiosidonnaiselle, eikä siitä hyödy kukaan muu kuin yrittäjä. 

"Mahdollisuudesta" tehdä työtä kuulostaa liian mairealta. Tämä ei ole mahdollisuus, kun kyse on pakottamisesta, joka vielä menisi jotenkin järkeen mikäli työpaikan suhteen solmittaisi oikea työsopimus ja luvattaisiin asianmukainen minimipalkka.

Suomessa,kun kaikki on niin ristiriitaista ja virkamaista.

#7 Onhan ne herrat puhuneet paljonkin työn puolesta ja Ihalainen työpaikkojen perään huudellut.

17.11.2014 16:57

Täysin pas ka valtion meininkiä, naisten ja homojen hommia. Kyllä elämässä ja työssäkin täytyy olla jarkeä ja iloa, sekä palkkaakin saada työstä, joka innostaa jatkapaan ja jaksamaan. Ilmankos onkin sitten niin,että pajatetaan ja valitetaan ja kirotaankin. Eikö siihen saa mitenkään, jotenkin parannusta aikaan, noinkin tärkeälle asialle, kuin työhön takaisin kuntoutukseen. Jo on todellakin maailman kirjat sekaisin. On maisteria ja filosofia, mutta terve maalaisjärki todellakin kaikilta nousseilta puuttuu, kokonaan.

poppe09

#8 pas*aa

25.05.2015 10:49

Kukaan tuntemani ei ole työllistynyt työkokeilujen kautta. Eikä niillä ole suurtakaan arvoa pomojen mielessä, sama kun kertoisin että olin 9 luokalla työharjoittelussa shellillä. Itseäni ollaan koko ajan lyömässä vaan joka paikkaan myös semmosiin mitä en voi edes tehdä. Olen ollut jo 2 paikassa ja yhteensä 4 kk ja taas pitäisi mennä tai karenssii tulee vaikka vapaaehtoistahan tämä on.. häiritsee kyllä työnhakuakin kun 7h 5 kertaa viikossa pitää olla. Toki siinä jää aikaa muttei voimia etsiä niin aktiivisesti töitä. Myös epäreilua miksi on sama palkka siinä jos tekee 4 tai 7 h?? Kaverini teki olevinaan 7 h 5 krt viikossa todellisuus 2h parina kertana viikossa kun olivat niin sopineet pomon kanssa mutta työkkäriin ei ilmoitettu ja itselläni oli minuutti aikataulu -.-


Vieras

#9

15.08.2016 06:59

Olen täysin samaa mieltä.