Vi vill ha Linda tillbaka till BUU-klubben

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Vi vill ha Linda tillbaka till BUU-klubben.


Vieras

#26

04.12.2014 11:03

Jag håller också delvis med #22 och #25. Vi som utomstående har ju ingen aning om vad som är orsaken till att Linda inte får fortsätta. Det kan ju vara pga ekonomiska själ men det finns också en hel del saker som händer i kulisserna. Kanske ledningen tycker det är viktigt att rotera på personerna så att programmet hålls fräscht, så att inte en och samma person upptar all focus. Det kan ju också hända att personen inte kommer överens med ledningen. Det kan ju hända att hela programmet kommer att förnyas och då vill ledningen förnya också en del av personerna. Ingen av oss vet vad som är orsaken

Pappan till två dagisbarn

#27 Skilj på sak och sak

04.12.2014 12:51

Stödet för en enskild profil ska förstås inte ses som något misstroende eller förnekande av alla andra fina insatser som görs vid SvenskaYle. Hela skalan av mer eller mindre dåligt skötta uppsägningar eller farväl finns vid Yle. Se bara hur t.ex. FinskaYle nyligen skött frågan kring bl.a. nyhetsankaret Arto Nurmi med några månader kvar till pension.

Frågan om Linda måste förstås se som en kulturdebatt och inte endast personifieras. Lindas sätt att göra arbete framför kameran och hennes manusarbete har tilltalat en publikgrupp som uppenbarligen ser det som en förlust att BUU-klubben blir av med just den andan och det innehållet. Säkert kan Yle på sikt hittta nya medarbetare som får stå för det som Linda lyckats förmedla. Just nu är dock bortfallet av Linda samtidigt en avsmalning av Buu-klubbens profil. Också här är det viktigt att påpeka att de andra programledarnas andel är viktig och ska ha all uppmuntran och allt tack. Inte är den stab som blir kvar på något sätt sämre, de är bara andra profileringar av programhelheten.

Hurudana barnprogram vill vi ha och hur ska bredden bibehållas också på sikt? 


Vieras

#28 Re: Skilj på sak och sak

04.12.2014 12:56

#27: Pappan till två dagisbarn - Skilj på sak och sak 

 Tack för preciseringen! Just så där ser jag också på saken.


Vieras

#29

04.12.2014 18:00

Vilket sätt att tacka för långt och gott samarbete!

Vieras

#30

05.12.2014 02:05

Täysin samaa mieltä ja harkitsin pystyttäväni Adressin aiheesta, mutta toinen ehti ensin ja hyvä niin!

Vieras

#31

05.12.2014 04:41

Typiskt Svinaktiga kommentarer om saken i sammband med Artickeln på adressen www.is.fi där ändå Kommenteringsmöjligheten till Artickeln upphört, men läsa kan man!

Kommentoi adressia




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…