Poistetaan Roskarasiat metsistämme.

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Poistetaan Roskarasiat metsistämme..

Jepulis
Vieras

#1 No johan on

15.01.2011 13:43

Geokätköily kannustaa sellaisia nuoria, aikuisia, isiä, äitejä, lapsia ja koiria liikkumaan ulkona luonnossa, jotka eivät sitä muuten tekisi.

Joten enemmän vaan geokätköjä metsiin ja suomen nuoriso liikkeelle tietokoneiden parista!
Haaskalintu
Vieras

#2 Geokätköilijän mielipide

15.01.2011 15:03

Geokätköily on elänyt todella suurta, räjähdysmäistä kasvukautta viimeiset pari vuotta. Mukaan on tullut myös paljon sellaisia "päiväperho"-tyyppisiä harrastajia, jotka eivät säännöistä piittaa, valitettavasti. Jos rasia on häiritsevässä paikassa ja/tai näkyvillä, kehottaisin ottamaan yhteyttä rasian omistajaan (sähköposti _pitäisi_ löytyä rasian sisältä) ja pyytää siirtämään kätkö. Jos yhteystietoja ei löydy, mielestäni rasian voi huoletta korjata pois; tällöin sääntöjä ei ole noudatettu ja rasia on geokätköilyn näkökulmasta laiton. Tässä tapauksessa myös kätkön piilottaja tekee omat johtopäätöksensä, ja ns. arkistoi kätkön tai etsii sille paremman piilon.

Kollektiivinen anteeksipyyntö kaikkien kätköilijöiden puolesta näistä "roskaharmeista". Käymme koko ajan myös sisäistä keskustelua aiheesta esim osoitteessa http://www.geocache.fi . Sinne saa rohkeasti kirjoittaa myös eriäiviä mielipiteitä.

Kunnioittavasti Tommi Varis alias Haaskalintu

xyz
Vieras

#3 Kaikesta sitä jaksetaan valittaa

15.01.2011 15:22

Get a life
yäö
Vieras

#4 huono vitsi

15.01.2011 16:06

Näyttää siltä, ettei allekirjoittaja ole edes omalla nimellä liikkeellä. Google ei löydä Sienelöinen sukunimiä eikä väestörekisterikeskus ainuttakaan.
R. Dyykkari
Vieras

#5 HEI HALOO!

16.01.2011 01:16

Kätköpurkit on piilossa ellei joku ulkopuolinen ole niitä esiin ronkkinut.
Suunnistajien rastit sen sijaan suorastaan hyppivät silmille metsissä kulkiessa. Kiintorastit ovat paikallaan vuosikausia, eikä vanhoja ilmeisesti edes poisteta tehtäessä alueelle uusi kiintorastireitti. Vanhoihin rastipukkeihinkin törmää tuon tuostakin.

No ei tietenkään ihmisiä ulkoilemaan houkuttelevia täkyjä voi roskina pitää. Antaa vaan kätköjen ja kiintorastien olla paikoillaan. Eläkkeelle siirtyneet yksilöt toki olisi poistettava asettajan toimesta.

POISTETAAN LASINSIRUT JA EVÄSPAKKAUKSET METSISTÄMME!

Geoilija pohjoisesta
Vieras

#6 Hohoijaa

16.01.2011 20:11

kukas se tämmösen teki ja miksi kätköthän on nimen omaan piilossa ei näkyvissä ja sitte siihen rasitukseen sitä en ole huomannukkaa
Sieniläinen
Vieras

#7 Luonto kuriin!

16.01.2011 21:14

Muurahaiset rakentavat pesiänsä paikkoihin, joissa ne eivät ole kauniita ja häiritsevät polkujen kulkijoita. Niille myös rakennusluvat kuntoon!
Ja eikö kaupunginhallitus voisi tehdä jotain niille kävyille joita tippuu puista lenkkipoluille!
OI aikoja, VOI tapoja
Vieras

#8 Talkookutsua odotellessa

16.01.2011 21:52


Nopeitenhan noi purkit saa pois metsistä, pitämällä talkoot jossa siivotaan sinunkin metsäsi. Helpoin tapa saada joitakin kymmeniä siivoustalkoolaisia on liittyä geokätköilijöihin ja järjestämällä CITO.

http://www.geocaching.com/cito/

Mutta kuten Haaskalintu tuossa jo totesi, kontaktitiedot löytyvät joka kätköstä. Reilusti vain yhteyttä kätköttäjään, kätköttäjä kuitenkin juridisesti vastaa siitä, että on luvat kunnossa. Suora yhteydenotto kätköttäjään on kuitenkin se tehokkain tapa hoitaa homma kotiin.
kesämökkiä siivonnut
Vieras

#9 yhdentekevää

23.02.2011 23:38

Jotkut geo-rasiat ovat varmaan tässä yhdentekeviä. Mutta todellinen roskaaminen on ongelma - mutta ymmärrettävä ongelma. Paljonko kukin meistä on valmis maksamaan siitä, että viemme jonkun vanhan kodenkoneen tms. kaatopaikalle niinkuin kuuluu. Jos jätteen vastaanottopaikka sattuu olemaan kiinni, ja heitetään muutama patja aidan yli, siitä kyllä maalla osataan sakottaa. Jos samat rojut olisi heittänyt metsään niin kukaan ei olisi perään haukkunut. Ei pientuloinen varsinkaan ole valmis maksamaan useita kymppejä siitä että pääsee muutamasta rojusta eroon; sellainen pitäisi olle ilmaista. Ja ihmiset osaavat sitten olla vähän helvetin kadehtivaisia ja tarkkoja siitä että niiden lavalle yritetään jotain heittää.

Vieras

#10 surkeeta

27.03.2012 15:43

turha p*ska adressi geokätköt ei aiheuta vikaaaa yympöäristölle ada ad
yioyou

#11

28.03.2012 15:03

Eihaän tässä adressissa ole mitään järkeä. GEOKÄTKÖT EIVÄT OLE ROSKA

Vieras

#12 Poistoon koko adressi

08.04.2012 11:45

Kätköt eivät ole roska. Jos noin kätköily "kiinnostaa" niin unohda koko juttu.
Geoetsivät

#13 OIKEESTI

20.08.2018 12:34

Geokätköily on mukava harrastus ja pitäkää purkit paikoillaan mieluiten. Ehdotan että kannattaa koittaa. Mä ja mun pari luokka kaveria pidätään tästä harrastuksesta.