Vasili Kolesnikoville ja Vladimir Naumoville turvapaikka Suomesta

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

25.01.2015 14:31


sepi salonkylältä

#2 Ehdottomasti EI!

25.01.2015 14:38

Suomen ei tule antaa turvapaikkaa näille venäläisille, eikä muillekaan  kotimaissaan vaille hyväksyvää hyrinää ja suvakkimaisia paijauksia vaille jääville homoille tai lesboille. Menkööt takaisin Venäjälle, lopettakoot perversionsa ja etsikööt itselleen vaimot. Jos normaali elämä ei kelpaa, niin ei tarvitse valittaa kohtelustaan.

 

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

25.01.2015 14:54


Jusilof Vesfasow

#4 Venäjän ja Suomen homot

25.01.2015 15:01

Homous on rikos ja siitä tuomitaan aina ja ei rikollisuus ole mikään turvapaikan hakijan peruste.

Täytyy mennä mellastamaan homojen vankileireille.

Juudas Kannisto
Adressin tekijä

#5 Re: Ehdottomasti EI!

25.01.2015 15:04

#2: sepi salonkylältä - Ehdottomasti EI! 

 Suomessa on kyllä paljon homoja ja lesboja myös ihan omasta takaa. Ikävää jos sua noin häiritsee ihmisen luonnollinen monimuotoisuus, koska se ei ole kyllä katoamassa maailmasta mihinkään.

otetan vaan pois homopari Venäjältä

#6 Homoille turvapikkoja

25.01.2015 15:06

Kyllä homoille tulee myötä turvapaikka, Halonenhan on sanonut suvaitsevaisuutta. Halonen nmenomaan haluaa ottaa, homojen vankkumattomana puolestapuhujana ja knnattajana.

Aikanaan suomesta tulee siten kuuluisa homojen luvattu maa, ja hittaa Ruotsinkin.

Suomessa,kun on sivistys alhaisempi,kuin Venäjällä

#7 Mitä tuohon sanoisi Koiviston Manu

25.01.2015 15:12

Ei vaan toivottaisi myöskin kaikki Venäjän homot tervetulleiksi Suomeen.

Paljonhan niitä tuleekin, kun kaikki roistot ja murhamiehetkin ja rosvoakat heittäytyisivät homoiksi ja lespoiksi. Tullaan siitä mistä kynnys on matalin.

Juudas Kannisto
Adressin tekijä

#8 Re: Venäjän ja Suomen homot

25.01.2015 15:12

#4: Jusilof Vesfasow - Venäjän ja Suomen homot 

 Homous ei ole rikos Suomessa ja Suomessa turvapaikka tulee myöntää silloin, jos turvapaikan hakija tulee maasta, joka ei täytä turvallisen alkuperämaan kriteereitä. Laissa kriteerit luetellaan seuraavasti:

33 b § Turvallinen alkuperämaa

Turvalliseksi alkuperämaaksi turvapaikanhakijalle voidaan katsoa valtio, jossa hänellä ei ole vainon tai vakavien ihmisoikeusloukkausten vaaraa.

Turvallisen alkuperämaan arvioinnissa otetaan erityisesti huomioon:

1) toimiiko valtiossa vakaa ja demokraattinen yhteiskuntajärjestelmä;

2) onko valtiossa riippumaton oikeuslaitos ja vastaako oikeudenkäytön taso oikeudenmukaiselle oikeudenkäynnille asetettavia vaatimuksia; ja

3) onko valtio liittynyt keskeisiin kansainvälisiin ihmisoikeussopimuksiin ja onko valtiossa tapahtunut vakavia ihmisoikeusloukkauksia.

SUOMALAISEN SIVISTYKSEN PUOLESTA

#9 Aivan kauheeta

25.01.2015 15:23

Ei otettaisiin homoja,  vaan Vladimir Putin,hänen johtamistaitonsa ovat Venäjällä arvostettu korkealle, johtamaan tätä Suomea, kun Halosesta ei ollut mihinkään, ajoi retuperälle koko valtakunnan ja nyt kaikki homotkin valloittavat maan.  Täytyy jotakin tehdä ja pysäyttää ja kääntää kehityksen suunta nousuun. Kyllä Venäjä pystyy pitämään homonsa kurissa, niin miksei Suomenkin homonsa.

persiinpyyhe papereita

#10 Rikolliset ovat rikollisia ja rikollisina pysyvätkin.

25.01.2015 15:28

SUOMALAINEN OIKEUSLAITOS ON TÄYSIN RIKOLLISTEN ITSENSÄ LAATIMAA JA LAIKSI VAHVISTAMAA. Eikä sillä ole mitään tekemistä tosiasioiden kanssa ja käytännön asiossa merkitystä, silloin kun Venäläiseen käytäntöön vertaa.

sotaveteraani

#11 Homot

25.01.2015 15:34

On aikoihin jo elettykin,kun Venäjältä lappa homoja Suomeen noin vain, pitäisivä Venäläiset omistaan parempaa huolta, ettei suomalaisten tarvitsisi ryhtyä venäläisiä homojakin hyysää.

niin se vaan on

#12 Homous

25.01.2015 15:45

Mitä kirkko sanoo homoista ja lespoista nykypäivänä.Onko sillä eriävä mielipide vai ovatko homot kirkonpiiriin otettavia syntisiä vai vanhurskaita palvelijoita. Moni ei nykypäivänä pohdikaan varmaan asioita ja eikä tunnu uskovan muutenkaan raamattuun, jos piispojen mielipiteisiin on luottaminen, niin vieraantunut on kirkkokin ja toteaa vain, en tiedä, miettii kadonnutta, jota ei varmaankaan ollut olemassakaan, niin se vaan ja sanoo, kuin Mauno Koivisto tarttes varmaankin asialle tehdä jotakin,  siispä mitä ja milloin.

Anni Sinnemäki

#13 Varmaankin ovat ruplat loppuneet

25.01.2015 15:49

Onkohan se aivan oikea avioliitto vai olisko kyseessä valavioliitto, vai pelkkä homopari. Pääseeköhän pelkällä homoparilla pakolaiseksi Suomeen.

sepi salonkylältä

#14 Re: Re: Ehdottomasti EI!

25.01.2015 15:55

#5: Juudas Kannisto - Re: Ehdottomasti EI! 

 Niinkuin kirjoitit, Suomessa on homoja ja lesboja omastakin takaa, joten ei tarvita tänne enää ulkomaisia muka turvapaikkalaisia. Tuosta "luonnollisesta monimuotoisuudesta" voisin sanoa, että homoissa ja lesboissa on kysymys lähinnä luonnonoikusta, koska taipumus ei palvele lajin olemassaolon tarkoitusta, vaan on lähinnä geneettinen kehityshäiriö, niinkuin taipumus mihin tahansa muuhunkin geneettiseen sairauteen, diabetekseen, sydänsairauksiin, eräisiin syöpämuotoihin jne...

Ei minua homot haittaa, mutta voisivat pitää vähän matalampaa profiilia ilman typerän raflaavia pride-kulkueitaan ja somessa ja mediassa tapahtuvia ylpeitä "avautumisiaan".

 

Lisäyksenä vielä:

Nykyään mainostetaan, ettei homous ole sairaus. Tiedättekö, että homouden sairausluokitus Suomessa poistettiin AINOASTAAN Setan vaatimuksesta?

Mitään lääketieteellistä perustetta asiaan ei ollut.

Matti ja Maija

#15 Homoparin tulo maahan

25.01.2015 15:55

Koska se homopari tulee siis  joutuu maahan, että lehdistö tietää olla vastassa haastattelemassa kokemuksista ja kuulemaan kuulumisiakin ja kuvaamassa.


Vieras

#16

25.01.2015 15:56

Tulee ojuksella tai mainilanlaukausten saattelemana.

harvemmin sonni astuu sonnia

#17 Homot ja hörhöt, jollakin tavalla liiankin suurta numeroa

25.01.2015 16:44

Suomessa homot aiheuttavat paljon vahinkoa harmia ja kärsimyksiä suomalaisille, eikä heitä missään tapauksessa koskaan tietenkään tulla hyväksymään tasavertaisina ihmisinä tervejärkisten keskuudessa.

Homot ovat rikollisia,niinkuin muutkin rikolliset,jotka elävät kovin inhottavastikin. Ei oikein istu sen enempää,kuin käen piian lailla.

mahdollisimman pienenä vähemmistönä

#18 Homojen valtakaudella

25.01.2015 18:07

Homojen määrä on suoraan verrannollinen kannattaja määrään. Se on kuin Pohjois-Korean päämiehen kannatus, että pukkaa olemaan päälle sadan prosentin, ainakin lähellä sitä, kuten suomessakin Halosen kannatus päälle yhdeksäkymmenen prosentin ainakin vasemmiston piireissä.

Mutta se on haihtunut syystä tai toisesta aivan olemattomiin, kuin pieru Saharaan.

Köyhiä ja nöyriä,kun on helppo vetää nenästä,kuin huimia lapsia.

Täytyyhän tässä olla hämärääkin asioiden taustalla, kuten halonen perhesuhteistaan,ettei pysty kertomaan, ukot lähtevät ja jäävät vain sille tielleen "olen mä tavannut muutaman kerran isää..."

Miten on sitten nuo homojen perhesuhteet,kun toinen jää saapumatta, lapset huutaa nälkää,homo humalassa ja huumehörhönö hourii.

luonnollinen oikku

#19 huohmitäjuttuja

25.01.2015 18:26

"Tuosta "luonnollisesta monimuotoisuudesta" voisin sanoa, että homoissa ja lesboissa on kysymys lähinnä luonnonoikusta, koska taipumus ei palvele lajin olemassaolon tarkoitusta, vaan on lähinnä geneettinen kehityshäiriö, niinkuin taipumus mihin tahansa muuhunkin geneettiseen sairauteen, diabetekseen, sydänsairauksiin, eräisiin syöpämuotoihin jne..."

Luonnonoikut ovat osa luontoa ja sen monimuotoisuutta. Mikään muukaan noista luettelemistasi seikoista ei palvele lajinsäilymistä, mutta silti sinä et syrji heitä, et käske heidän pitää matalaa profiilia tai sano, että heidät saa tappaa.

Sinultakin löytyy aivan varmasti jokin geeni, jonka ansiosta olen valtaväestöön nähden poikkeava ja näin ollen luonnonoikku. Typeryyttäsi ja ylimielisyyttäsi et vain tajua sitä.

hoitoja

#20 itse asiassa

25.01.2015 18:29

"Tiedättekö, että homouden sairausluokitus Suomessa poistettiin AINOASTAAN Setan vaatimuksesta Mitään lääketieteellistä perustetta asiaan ei ollut."

Jotta jokin asia pitäisi olla sairausluokituksessa, siihen pitäisi tarvita jotain hoitoa. Homoseksuaali ei tarvitse mitään hoitoa vaan voi elää täysin tervettä elämää. Mitään lääketieteellistä perustetta pitää homoseksuaalisuutta sairautena ei ole olemassa.

Raskauskin on enemmän sairaus kuin homoseksuaalisuus.

sepi salonkylältä

#21 Re: huohmitäjuttuja

25.01.2015 19:02

#19: luonnollinen oikku - huohmitäjuttuja 

 Ole vaikka miten innokas homo, mutta jätä nuo omat provoilusi hiiteen! Homojen tappamisesta ei ole kukaan - en ainakaan minä - kirjoittanut. Jokaisella on elämisen oikeus, mutta en ole kuullut kenenkään syöpäsairaan ylpeänä toitottavan sairautensa erinomaisuutta, niinkuin nykyiset trendihomot.

Jos kerran jollekin miehelle ei naisseura kelpaa, niin hinkatkoon mielin määrin toisen sitä haluavan miehen kanssa ilman ylvästellen örmyämättä taipumuksellaan. Eiväthän normaalit ihmisetkään (heterot) niin tee.

Sinultakin löytyy aivan varmasti jokin geeni, jonka ansiosta olet kaikkiin muihin maailman ihmisiin verrattuna poikkeava olematta luonnonoikku. Anteeksi vain, mutta vähän yksinkertaisena tyyppinä et taida tajuta sitä - kuin myöskään sitä, että maailmassa ei ole mitään muutakaan geneettisesti täysin samanlaista eläväistä. jos niin olisi, niin kaikkihan olisivat 100%:sti toistensa kopioita.

Ymmärsitkö?

 

sepi salonkylältä

#22 Re: itse asiassa

25.01.2015 19:19

#20: hoitoja - itse asiassa 

 "Raskauskin on enemmän sairaus kuin homoseksuaalisuus."

Olikohan tuo tarkoituksellista trollausta vai pelkästä idioottimaisuudesta poikinut heitto;D

maailma ja galaksit kätkee syvyyksiinsä luonnonmoninaisuuden arvoituksia

#23 Varokaa mustaa aukkoa

25.01.2015 19:45

Aihe mielenkiintoinen ja opettavainen.Halonenkin, kun lukee näitä juttuja mielenkiinnolla, varmuudella viisastuu ja alkaa ymmärtää homojen sairaudesta jotakin luonnon moninaisuudessa ja ihmisen vaivaloisessa ja vaativassa kehityksestä. Alkavat vasta kehityksestä jälkeen jättäytyvienkin, kuten kommunistien silmätkin aueta. Kehitys kulkee vauhdilla kilpaa ihmisen kehityksen kanssa, eikä tilaa mustanaukon ryövereihin paljonkaa jää harhapolkujen kulkijoilla.

Voihan se olla, että luonto karsii mustaan aukkoonsa ja siistii uudelleen viisaampaa ja uutta tulemistaan varten, kuten pyhässä kirjassakin tiedetään kertoa. Vai olisko galaksimme hyvä esimerkki totuudesta, niellessään jatkuvasti kokonaisia aurinkokuntia mustaksi aukoksi kutsuttuun.En tiedä.

 


Vieras

#24

25.01.2015 23:53

Nämähän ovat juuri niitä valkoihoisi ja kristittyjä (kai ortodoksitkin lasketaan) pakolaisia. joita persut ovat toivoneet.

Rikollisille kovemmat tuomiot

#25 Homous

26.01.2015 10:12

Homous on seksualirikos siinä missä muutkin esim, lapsiinkohdistuvat, samaansukupuoleen ja muut vastaavat rikokset tulee yhdistää samanlain alaiseksi yhtenäiseksi setksuaalirikos lainsäännökseksi.

Näistä tulisi yhtenäiset rangaistukset ja aina ehdotonta linnaa vähintäänkin vuosi tai elinkautinen, kuten surullisen kuuluisa Jammu Siltavuori suorittaa.

Aivan kuten on aikaisemminkin Suomessa ollut ja niihin on vaadittu kiristystä viimeaikoina.