Portugalin verovapaus ulkomaalaisille poistettava

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Portugalin verovapaus ulkomaalaisille poistettava.


Vieras

#1

30.07.2015 13:59

Alle 800 euroa eläkettä saavana ja siitäkin veroa maksavana , en voi ymmärtää muutenkaan ylisuuria eläkkeitä .Härskiä että tuollainen hyväksytään ! Syytä tehdä lakiin muutos !
Tommy

#2 Tämä on ihan tyhmä vetomusta,

01.08.2015 20:16

Tämä on kaikkein tyhmin vetomusta.!!!!! Kiitos Portugalille, että antaa eläkeläisille hyvä kotiin. ottaen sen huomion, että pieni määrän eläkkeellä ei kukan pystyy muuttaa mihinkään ja suuri eläkkeen määrään eläkeläisetvievät suuri rahakin toiseen maahan. lain mukaan jos he muuttuvat toiseen EU maahan pysyvästi, ei ennä Suomi korvaa mitään, mutta ale vuosi on yhtä samaa kuin turisti matkaa ja sinäkin saat ne korvaukset terveyden huollosta.


Vieras

#3

17.08.2015 15:48

Kaikkien eläkeläisten, joille maksetaan eläkä SUOMESTA, eläkkeestä tulee pidättää vero SUOMEEN. Koskee myös muitakin maita, ei ainoastaan Portugalia. On erikoissopimuksia Espanjan, Puolan kanssa - muun muassa. Pitää saada laskelmat siitä, paljonko vuosittain menetetään verotuloja näihin viitaten ja mieluimmin jokaisesta maasta laskelmat erikseen ja julki.
Oikeudenmukaisuutta pyydän

#4 Ylisuuret eläkkeet myös alas eli järkevä eläkekatto

06.09.2015 14:54

Ne Portugaliin menneet ns. huippujohtajamme ovat vetäneet 50 000 €:n kk-palkkaa + päälle osingot, jotka nekin ovat viisinkertaistuneet viime vuosina, kun samaan aikaan vanhuksiltamme on viety leipä suusta.
Tarvitaan ehdottomasti tulo- ja eläkekatto. Ei kenenkään työpanos ole 50 000 €:n/kk arvoinen! Mutta jokainen tarvitsee kyllä vähintään 1200 €/kk elääkseen.

Huom! Tuo verottomuus koskee vain yksityistä sektoria eli jos on vaikkapa köyhä sairaanhoitaja tai pitkää työpäivää tehnyt opettaja, hän ei Portugaliin muuttaessaan tuota etuutta saisi, jos työnantaja on ollut kunta tai valtio, kuten näissä ammateissa yleensä on.


Vieras

#5

08.11.2015 19:38

Adressin aloittajalta taisi unohtua pari asiaa:

Kaikilta Portugalissa asuvilta eläkeläisiltä Suomen verottaja perii 1,5 % sairaanhoitomaksua!

Portugalissa asuu enemmistönä pieni- ja keskisuuria eläkkeitä nauttivia suomalaisia.

Portugalin terveydenhuolto toimii melkein yhtä huonosti kuin Suomen, joten on pakko ottaa yksityisen puolen vakuutukset hoitoa saadakseen.

Paljon muutakin olisi, mutta olkoon tällä erää.